PyRo ارسال شده در February 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: تو پینتبال بودیم و ایشون به طرز عجیبی HeadShot میکنن. مثل جوانی های خدا بیامرز جومونگ یه تیر میکنه لذا مدرک بررسی بشه و باید تو فیلمشون از حرکات خارق العاده این یارو مشخص باشه که چجوری Head میکنه گرچه چک پیسی هم بی تاثیر نیست این وسط, با تچکر • مدارک (فیلم یا عکس): بمال رو لینک بازم بمال نقل قول .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PyRo ارسال شده در February 24, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2019 24 ساعت گذشت و ادمین مربوطه پاسخی ندادند... نقل قول .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
God ارسال شده در February 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم @AMIRabbas بابت پاسخگویی دیر معذرت میخوام بنده یکم مشغول تست تیم استف بودم که منیجر در جریان هستن قبل از دفاع از خودم باید بهتون اطلاع بدم که بنده دیگه ادمین نیستم و استعفا دادم و به لیدری منتقل شدم باید بهتون یاد اوری کنم که فیلم گرفتن از paint ball اجباری نیست و نیاز به فیلم گرفتن نیست باید بدونین فاصله head shot بیشتر شده و این تقصیر بنده نیست و اگه شما به بنده شک دارید میتونید از ادمین های داخل سرور درخواست چک سیستم کنید و بنده هم با آغوش باز قبول میکنم بدرود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
God ارسال شده در February 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2019 بنده فیلم های شما رو دیدم و به نظرم چیزه مشکوکی نبود اگه چیت باشه شما با تیر اول کشته میشید و یا نشونه بنده روی شما میاد ولی اگه توجه کنید تیر های من به اطراف شما هم برخورد میکنه تقاضا دارم ادمین @Wise هم فیلم های شمارو ببینن و نظرشون رو بگن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PyRo ارسال شده در February 25, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2019 شما فوق العاده یا خیلی زرنگی یا خیلی نوب... تو فیلم مشخصه که با یک تیر من Kill میشم و چیزی واضح تر از این فیلم نیست. اونم ۲ بار و بیشتر! از ترست تا اینکه من شکایت کردم رفتی استفا دادی از ادمینی که دموت نشی و سریعا رفتی لیدری حالا با اینا کاری ندارم و بحثم دقیقا چیز دیگست. بنده بخاطر تهدید شما اخطار گرفتم و سریعا گلد دادم و آنبن کردم، همچنان پول گلد مهم نیس واسم لذا از کارم پشیمون نیستم و منتظر اتفاقای دیگه جلوی چشم همه هستم. حالا جدا از حاشیه منتظر پاسخ ادمین مربوط به شکایات هستم. در غیر اینصورت تقاضای فیلم کامل از ابتدا تا انتهای پینتبال و همچنین چک پیسی رو دارم (با آیپی یکسان) یعنی اینکه نری پیسی رو عوض کنی و بیایی گیم آیپی عوض بشه و ... میدونی ک چی میگم نقل قول .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PyRo ارسال شده در February 25, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2019 بنده از ابتدا تا انتهای پینتبال رو فیلم دارم و حتی حاظر به چک پیسی هستم. یادت باشه هفته پیش هم خودت چک پیسی کردی و هیچی تو سیستمم نبود و ضایع شدی. گرچه ادمین Aspirin چک پیسی کرد و ادمین Hydro ShayaDX Salatin Charlie همگی به من مشکوک بودن و درخواست چک پیسی داشتن. یه جمله معروف هست ک میگه جوری بزن تا فک کنه چیت زدی❤ نقل قول .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
God ارسال شده در February 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2019 دوست عزیز بنده قبل از شکایت شما استعفا دادم و الان هم دوباره برگشتم و ادمین شدم پینت بال نیازی به فیلم نداره و شما نمیتونید از هیچ بازیکنی برای پینت بال درخواست فیلم کنید و منم دلیلی نمیبینم بخوام فیلم بگیرم شما میتونید درخواست چک پیسی بکنید در 5 ساعت قبل، AMIRabbas گفته است: جوری بزن تا فک کنه چیت زدی❤ والا بنده شما رو جوری زدم که فکر میکنید چیت زدم و شکایت کردید و شما فقط کشته میشدید. فیلم رو بفرستید یکم دوستان بخندن زمانی که بنده شمارو چک پیسی کردم ریپورت داده بودن بهتون قول میدم اینقدر برای من مهم نیستید که بخوام وقتم رو برای شما بزارم! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PyRo ارسال شده در February 25, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2019 در 3 ساعت قبل، NoLaN گفته است: دوست عزیز بنده قبل از شکایت شما استعفا دادم و الان هم دوباره برگشتم و ادمین شدم پینت بال نیازی به فیلم نداره و شما نمیتونید از هیچ بازیکنی برای پینت بال درخواست فیلم کنید و منم دلیلی نمیبینم بخوام فیلم بگیرم شما میتونید درخواست چک پیسی بکنید والا بنده شما رو جوری زدم که فکر میکنید چیت زدم و شکایت کردید و شما فقط کشته میشدید. فیلم رو بفرستید یکم دوستان بخندن زمانی که بنده شمارو چک پیسی کردم ریپورت داده بودن بهتون قول میدم اینقدر برای من مهم نیستید که بخوام وقتم رو برای شما بزارم! چونکه در حدم نیستی که بخوایی باهام کل کنی دلیل ریپورت های بقیه افراد هم همین سوزش بود و چیز سطحی بود و مهم نبود. بله از شما درخواست چک پیسی میکنم توسط مدیریت. نقل قول .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
God ارسال شده در February 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2019 دوست عزیز لطفا مودب باشید برای من مهم نیست دلیل بقیه چی بوده و البته به شما هم مربوط نمیشه فقط چیزی که برای من جالبه اینه چرا حس میکنید Pro gunner هستید؟ بنده از مدیریت تقاضا دارم تا سیستمه بنده رو چک کنن و لطفا شما هم صبور باشید تا خودشون بررسی کنند بدرود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.