AmirArsalan ارسال شده در یکشنبه در 18:29 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:29 درود فراوان خدمت تمامی دوستان و پلیر های عزیز امروز با صندلی داغ با حضور @SajjiLey در خدمتتون هستیم دیدم که @SajjiLey گفته بود چرا دیگه از اون صندلی داغ های چالشی و جذاب نمیبینیم گفتم خودشو به چالش بکشم خب آقا @SajjiLey ٱماده ای؟ از سوال های آسون شروع میکنم 1- چند سالته؟ 2- اهل کجایی؟ 3- کی آرساکیا رو بهت معرفی کرد؟ (حتما نیک نیمش رو بنویس) 4- تو رابطه هستی؟ 5- چی شد به فکر منیجر شدن افتادی؟ 6- چه رشته تحصیلی خوندی؟ (دبیرستان) 7- ریاضیت خوبه؟ (اگه خوبه بگو ببینم 2+2 چند میشه؟) 8- چرا انقدر قیمت تیکت ها رو بالا میگی؟ 9- منو یادت میاد؟ 10- یه سر به UCP من بزن .(Button) کدوم ادفرند منو میشناسی؟ (اگه میشناسی کسی رو از کجا؟) 11- دقیقاً چند ساله داری پلی میدی؟ 12- یه سؤال از من بپرس. 13- یه سؤال از @Wandy بپرس. 14- به نظرت @Slap یا @Intelligent؟ (بدون استثنا باید یکی رو بگی) 15- تا حالا شده با کسی از پلیر های گیم تو واقعیت دیداری داشته باشی؟ 16- به اندازه کافی جذاب بود یا بیشتر موشکافی کنم؟ این پارت (1) صندلی داغ بود منتظر بعدی باش. @SajjiLey پروین بیا جواب بده. 1 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/69734-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-sajjad/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Intelligent ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل در ۱۴۰۴/۲/۲۱ در 21:59، AmirArsalan گفته است: درود فراوان خدمت تمامی دوستان و پلیر های عزیز امروز با صندلی داغ با حضور @SajjiLey در خدمتتون هستیم دیدم که @SajjiLey گفته بود چرا دیگه از اون صندلی داغ های چالشی و جذاب نمیبینیم گفتم خودشو به چالش بکشم خب آقا @SajjiLey ٱماده ای؟ از سوال های آسون شروع میکنم 1- چند سالته؟ 2- اهل کجایی؟ 3- کی آرساکیا رو بهت معرفی کرد؟ (حتما نیک نیمش رو بنویس) 4- تو رابطه هستی؟ 5- چی شد به فکر منیجر شدن افتادی؟ 6- چه رشته تحصیلی خوندی؟ (دبیرستان) 7- ریاضیت خوبه؟ (اگه خوبه بگو ببینم 2+2 چند میشه؟) 8- چرا انقدر قیمت تیکت ها رو بالا میگی؟ 9- منو یادت میاد؟ 10- یه سر به UCP من بزن .(Button) کدوم ادفرند منو میشناسی؟ (اگه میشناسی کسی رو از کجا؟) 11- دقیقاً چند ساله داری پلی میدی؟ 12- یه سؤال از من بپرس. 13- یه سؤال از @Wandy بپرس. 14- به نظرت @Slap یا @Intelligent؟ (بدون استثنا باید یکی رو بگی) 15- تا حالا شده با کسی از پلیر های گیم تو واقعیت دیداری داشته باشی؟ 16- به اندازه کافی جذاب بود یا بیشتر موشکافی کنم؟ این پارت (1) صندلی داغ بود منتظر بعدی باش. @SajjiLey پروین بیا جواب بده. ببخشید دوست عزیز چرا از ما اینجا اسم بردی؟ اگه زحمتی نیست بردار با تشکر. نقل قول امام على (علیه السلام): «مراقب افکارت باش که رفتارت میشود.» «مراقب رفتارت باش که سخنت میشود.» «مراقب سخنت باش زیرا عادتت میشود.» «مراقب عادتت باش زیرا شخصیتت میشود.» «مراقب شخصیتت باش زیرا سرنوشتت میشود.» لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/69734-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-sajjad/#findComment-760343 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.