رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

سواستفاده و اشتباه هاستر Charlie

WalterWhite

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: 
چرا نباید نرمال بازی کنیم؟
درود.
در فیلم اول مشاهده میکنید که ایشون از دستور Fly/ استفاده میکنن برای اینکه به بنده برسن و من هرجا میرفتم ایشون رو به روی من بود.
در فیلم شماره دو, مشاهده میکنید که ایشون در اقلیت FBI هستن و بنده رو کیل دادن. درصورتی که وانتد بنده 5هست!
و قانون اینجور میگه که: وانتد 3و4 برای FBI هست و وانتد 5و6 برای NG.
خب! ایشون به صورت کاملا علنی, هم با اینکار حق بنده رو ضایع کردن هم اعضای NG
در آخر اینکه, لطفا, لطفا, خواهشا, کسانی که مثل ایشون نه قوانین رو میدونن و نه صلاحیت دارن و نه حتی سن کافی برای این بازی ندارن رو, ادمین یا هاستر نکنید.
باور کنید کسانی مثل ایشون باعث میشن که یه کسایی مثل من از سرور یا بازی خسته بشن, در شان این سرور نیست که امثال ایشون, در تیم مدیریت باشن.
امثال ایشون این سرور رو زیر سوال میبرن.
امیدوارم کمی جدی بگیرید این موضوع رو.

• مدارک - فیلم:  
http://s9.picofile.com/file/8352380150/_1.mkv.html
http://s9.picofile.com/file/8352380168/_2.mkv.html

HoseiNkT.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

@ArminLord 
خب اول جمله خودتون هم قبول کردید که اشتباه کردید.
دوم اینکه با اینکار شما, داری حق بنده و اعضای پلیس رو ضایع میکنی!
وقتی شما Fly/ میزنی, بنده چطور از دست شما فرار کنم!xD

سواستفاده هست دیگه عزیزم!
حالا شما سنتون اجازه نمیده درک کنید این مسایل رو, تقصیر بنده نیست.
هرگونه جواب از سوی شما برای من خنده دار هستxD و بنده جواب دیگری  نمیدم تا این شکایت رسیدگی بشه.
موفق باشید.

HoseiNkT.png

لینک به دیدگاه

سلام خدمت @HoC

باید خدمتتون عرض کنم که کشته شدن شما توسط FBI به Department مربوط میشه و شما نمیتونید شکایت کنید که چرا توسط کسی که در اقلیت دیگری هست کشته شدید (شاید اعضای NG درخواست کمک کرده باشن شاید داخل سرور نبودن و یا شاید متینیگ داشتن)

اعضای Department میتونن وانتد های یک دیگر رو با دلیل بگیرن که این موضوع بین خودشون هست و یک پلیر نمیتونه شکایت کنه (اصلا منطقی نیست)
البته این به بنده مربوط نیست و فقط نظرم رو گفتم.

بدرود

Snow.png

لینک به دیدگاه

@NoLaN
درود عزیزکم.

در 6 ساعت قبل، NoLaN گفته است:

(شاید اعضای NG درخواست کمک کرده باشن شاید داخل سرور نبودن و یا شاید متینیگ داشتن)

بنده قبل از اینکه شکایت کنم, از یکی ا اعضای NG سوال کردم که درخواست کمک کردن ایشون که گفتن نه ماهم مدرک نداریم!
وظیفه بنده یا کسی دیگه نیست که مدرک بزارن که از ایشون درخواست کمک کردن!
وظیفه خود ایشون هست که مدرک بزارن!
و در آخر, دوست من, لطفا بدون اطلاع, حرفی رو نزنید.
طبق حرف های خود ایشون, اعتراف کردن که اشتباه از خودشون بوده! 

در 13 ساعت قبل، ArminLord گفته است:

دوست عزیز ی وانتده شما پاک شد و من دیدم ۴وانتده هستی و بعدش یک وانتد کار جک گرفتید که من ندیدم 

:DD
موفق باشید!

ویرایش شده توسط HoC

HoseiNkT.png

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، HoC گفته است:

بنده قبل از اینکه شکایت کنم, از یکی ا اعضای NG سوال کردم که درخواست کمک کردن ایشون که گفتن نه ماهم مدرک نداریم!
وظیفه بنده یا کسی دیگه نیست که مدرک بزارن که از ایشون درخواست کمک کردن!
وظیفه خود ایشون هست که مدرک بزارن!
و در آخر, دوست من, لطفا بدون اطلاع, حرفی رو نزنید.
طبق حرف های خود ایشون, اعتراف کردن که اشتباه از خودشون بوده! 

دوست عزیز @HoC شما متوجه منظور بنده نشدید شاید سوء تفاهم شده منظور من اینه اگه شما رو کشته باشن شما نمیتونید بگید چرا اعضای FBI شما رو کشتن چون این به Department مربوط میشه و اگه کسی باید شکایت کنه اونا هستن نه شما! درواقع این به Department مربوط میشه که چه وانتدی توسط چه کسی کشته و یا دستگیر میشه و این به بازیکن ها مربوط نمیشه.
اگه بخواد مربوط باشه شکایت های زیادی داخل فروم مطرح میشه.

در 22 ساعت قبل، MaRia گفته است:

با عرض سلام به عنوان ساب ليدر اقليت گارد ملي و كسي كه در سرور حضور داشته براي "دفاع از حق همكارام" و همينطور "انجام وظيفه" بايستي به سمع و نظر مقام عالي برسانم اعضاي گارد ملي در سرور اماده به خدمت بوده و دنبال مضنون مورد نظر بودند! چنانچه مدركي از C-0 هست لطفاً ارائه بديد.

با توجه به كم بودن درجه هاي تحت تعقيب اقليت گارد ملي، جمع كردن فعاليت كاري اين اقليت واقعاً سخت و دشواره به طوري كه همكاران من سعي ميكنند با تمام سختي كه متحمل ميشن مضنونين رو بگيرند ولي درخواست كمك نكنند. ضمن اين امر خواهشمندم حدالامكان با دقت بيشتري مضنونين رو بگيريد كه حق همكاران بنده ضايع نشه. چون CMD ندارند و گاهاً با HPV دنبال وانتد بودن. با تشكر.

خانوم @MaRia من فقط میخواستم دوستمون رو در جریان بزارم که شکایتشون به عنوان یک بازیکن برای کشته شدن توسط گارد ملی اشتباس.
بنده قصد دخالت ندارم ولی باید بدونین اگه کسی بخواد درباره این موضوع شاکی باشه ممبر های شما هستن نه بازیکنان.

بدرورد :D

Snow.png

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، NoLaN گفته است:

دوست عزیز @HoC شما متوجه منظور بنده نشدید شاید سوء تفاهم شده منظور من اینه اگه شما رو کشته باشن شما نمیتونید بگید چرا اعضای FBI شما رو کشتن چون این به Department مربوط میشه و اگه کسی باید شکایت کنه اونا هستن نه شما! درواقع این به Department مربوط میشه که چه وانتدی توسط چه کسی کشته و یا دستگیر میشه و این به بازیکن ها مربوط نمیشه.
اگه بخواد مربوط باشه شکایت های زیادی داخل فروم مطرح میشه.

خانوم @MaRia من فقط میخواستم دوستمون رو در جریان بزارم که شکایتشون به عنوان یک بازیکن برای کشته شدن توسط گارد ملی اشتباس.
بنده قصد دخالت ندارم ولی باید بدونین اگه کسی بخواد درباره این موضوع شاکی باشه ممبر های شما هستن نه بازیکنان.

بدرورد :D

با توجه به اینکه فرد عضو اصلیه اقلیتی محسوب نمیشه پس نمیشه از ایشون در قسمت گزارش اعضاء شکایت کرد و همونطور که میدونید شکایت های مخصوص به اقلیت در این قسمت مطرح میشن. پس حق بدید باعث سردرگمی همکاران من بشه که کجا باید ازشون شکایت کنند. در حال حاضر متن شکایت ایشان سوء استفاده از دستورات ادمینی هست نه کشتن وانتد بقیه که اشاره ی ریزی داشتند. با ذکر این نکته، از دخالت خود پوزش میطلبم.

لینک به دیدگاه

@MaRia من نمیدونم مشکل شما چیه من قصد دفاع نداشتم فقط میخواستم به دوستمون کمک کنم که دیگه برای اینجور چیز ها شکایت نکنن و هرچقدر هم ریز باشه باز هم شکایت شده و ممبر های شما اگه بخوان شکایت کنن میتونن از خودتون کمک بگیرن لازم نیست به یک پلیر ساده بگن که شکایت کنه. نمیدونم کدوم قسمت از حرف من رو متوجه نمیشید ولی به صورت کلی دور از بحث شکایت از ارمین فقط اعضای Department میتونن برای کشتن یا دستگیر شدن وانتدشون شکایت کنن نه بقیه!

Snow.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...