MaNiAGanG ارسال شده در February 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: مشخصه ! ایشون مثله اینکه مشکل دارن با من ! راه میرم الکی بن میدن کیک میدن • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
God ارسال شده در February 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2019 سلام خدمت شاکی محترم دوست عزیز شما توسط بنده به دلیل چیت از سرور محروم شدید و با اکانت جدید قصد اذیت داشتید به نظر خودتون کارتون درسته؟ که بخوایین برای اذیت Report و یا Helpme بدین؟ لطفا اول خودتون رو اصلاح کنید و یاد بگیرید از روی اعصبانیت دیگران رو اذیت نکنید و بعد وارد سرور بشید بدود 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در February 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2019 با سلام. بنده در اون زمان حاضر بودم و بر کار ادمین ناظر بودم، مشکلی وجود نداشت و دلیل دستوری که شما استفاده کردید مشکل داشت. موفق باشید. +بسته شد. 1 ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده