KhonTKaR ارسال شده در February 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام, بعد از Givecash/ کردن هکر ها به رانر داشتیم میرفتیم که رانر رو بزنیم و در همان لحظه آقای Charlie که مثلا هاستر سرور هم هستن من و .ThugMan. رو با Minigun کشتن. • مدارک (فیلم یا عکس): http://s9.picofile.com/file/8352229718/avc_gta_sa_2019_02_14_14_49_22_720.mp4.html مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند... انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند! چارلی چاپلین SƚɾαɳGҽBσყ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhonTKaR ارسال شده در February 14, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2019 @ArminLord دوست عزیز اگه تو فیلم دقت کنید صدای مینی گان هست, اصلا ما فکر کنیم مینی گان نیست M4 هست شما چرا باید بیاید NG رو که در حال انجام وضیفه هست بکشید؟ مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند... انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند! چارلی چاپلین SƚɾαɳGҽBσყ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhonTKaR ارسال شده در February 14, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2019 دوست عزیز من مگه مرز دارم الکی بیام از شما شکایت کنم؟ قرار نیست چون پول دادین هرکاری که دلتون خواست تو سرور انجام بدین. مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند... انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند! چارلی چاپلین SƚɾαɳGҽBσყ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در February 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2019 با سلام. شکایت شما تائید شده و با توجه به مدارک موجود، فرد مورد نظر Minigun داشته و از زمان HosterDays ایشان به دلیل سوء استفاده و دروغ گفتن در شکایت 10 روز کم خواهد شد. +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده