Professor ارسال شده در January 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2019 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: بنده داشتم تو خیابون راه میرفتم، نیازی به مدرک نیست که @Shayan بخوان رد کنند، لطفا پیگیری کنید • مدارک (فیلم یا عکس): http://agsa.arsacia.ir/players/banlog/Matthew لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaKe ارسال شده در January 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2019 با سلام شما به دلیل استفاده از تقلب بن شدید و همون روز از روی سر ما Car jump زدید و به درستی بن شدید شما چندید بار به دلیل تقلب بن شدید Bє A Lιgнt Iη Tнє Dαяк Wяιtєя Oƒ Mу Oωη Lιƒє, Bσѕѕ Oƒ Mу Oωη Sσυℓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در January 30, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2019 در 18 ساعت قبل، WaKe گفته است: با سلام شما به دلیل استفاده از تقلب بن شدید و همون روز از روی سر ما Car jump زدید و به درستی بن شدید شما چندید بار به دلیل تقلب بن شدید برای حرفتون مدرک به مدیریت ارائه کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaKe ارسال شده در January 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2019 دوست عزیز بنده نمیتونم 1 ماه مدرکم رو نگه دارم Bє A Lιgнt Iη Tнє Dαяк Wяιtєя Oƒ Mу Oωη Lιƒє, Bσѕѕ Oƒ Mу Oωη Sσυℓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AspiriN ارسال شده در January 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2019 با سلام و احترام. مدارک برای مدیریت ارسال شد. بدرود این که طرفدار صلحیم دلیل نمیشه جنگیدن بلد نباشیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PedraM ارسال شده در January 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2019 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی محترم , شما اگر در UCP خود مشاهده کنید میبینید که بیش از 10 بار به دلیل Cheat بن شده اید و بنده اجازه داشتم به دلیل بن های مکرر با دلیل Cheat شما را برای بار آخر از سرور برای همیشه محروم کنم. ویرایش شده January 30, 2019 توسط Pedram 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در January 31, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2019 در 19 ساعت قبل، Pedram گفته است: با سلام خدمت شاکی محترم , شما اگر در UCP خود مشاهده کنید میبینید که بیش از 10 بار به دلیل Cheat بن شده اید و بنده اجازه داشتم به دلیل بن های مکرر با دلیل Cheat شما را برای بار آخر از سرور برای همیشه محروم کنم. شما منو محروم کردید و شما باید از من مدرک داشته باشید. پس چرا @aliakbar باید به مدیریت مدرک ارسال کنند؟ مگر ایشون چیکاره اند؟ اگر مدرک داشتن چرا شما محروم کردید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در February 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2019 با سلام. مدارک ارسال شده کافی بوده و برای محرومیت شما قانع کننده هستند! +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده