saeedkhodaie ارسال شده در January 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2019 با سلام وقتی وارد سرور میخوام بشم ارور میده میگه Unable to execute مشکلش چیه علی جان؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در January 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2019 با عرض سلام خدمت شما بازیکن محترم @saeedkhodaie ؛ این مشکل به دلیل استفاده از تابع Create-process می باشد، که برنامه ی Samp شما تلاش می کند که بازی را اجرا کند اما با مشکل UAC برخورد می کند. (User Account Control) با فعال کردن تیک "Run this program as an administrator" مشکل شما رفع خواهد شد. آدرس: 1. روی سمپ خود کلیک راست کنید. 2. Properties را انتخاب کنید. 3. بر روی گزینه ی Advanced کلیک کنید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
saeedkhodaie ارسال شده در January 29, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2019 وقتی advanced رو کلیک کردم بعد چیکام کنم نمیدونم ماریا جان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
saeedkhodaie ارسال شده در January 29, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2019 تیک زدمم این قسمتو ولی وقتی میخوام بیام داخل UAC میاد و اگه کلیک NO رو بزنم سم÷ بالا نمیاد حتما باید YES رو کلیک کنم تا باز شه وقتی هم که باز میشه مشکل سرجاشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در January 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2019 آيا حساب شما در ويندوز Administrator است؟ چون بعضي ها حساب Guest وارد ميشن. چنانچه مشكل از اين قسمت نبود روي سمپتون كليك راست كنيد و گزينه ي Run as adminstrator رو بزنيد. فرق اين با راه حل قبلي اينه كه هربار براي ورود به سمپ بايستي از اين روش براي بازكردن برنامه استفاده كنيد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
saeedkhodaie ارسال شده در January 31, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2019 من همین گزینه رو میزنم ولی مشکل برطرف نمیشه شاید مشکل جای دیگر هست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در January 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2019 لطفاً یکی از برنامه های Ammy admin و یا Anydesk رو نصب کنید و آی دی آن را به صورت PM برای من بفرستید تا مشکل را از نزدیک بررسی کنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
saeedkhodaie ارسال شده در January 31, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2019 (ویرایش شده) مریم خانوم من anydesk نصب کردم ولی کار باهاش رو بلد نیستم ویرایش شده January 31, 2019 توسط saeedkhodaie لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در January 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2019 خيلي كار باهاش راحته وقتي اجراش كنيد يه كد داره اونو بايد بديد به من بعدش تاييد ميكنيد و من ميام تو سيستمتون و با نظارت شما سمپتون رو بررسي ميكنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
saeedkhodaie ارسال شده در February 1, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2019 (ویرایش شده) کی و کجا بدم کد رو تا بررسی کنید؟ همون 9 رقمیه کد هستش؟ ویرایش شده February 1, 2019 توسط saeedkhodaie لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در February 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2019 بله، در پیام فروم برای من ارسال کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
saeedkhodaie ارسال شده در February 2, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2019 کی انلاینید تا بررسی کنید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در February 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2019 با بررسی نزدیک سیستم، دلیل اجرا نشدن برنامه، مشکل "نصب نبودن کامل بازی بر روی کامپیوتر" حدس زده شد، که با نصب دوباره این مشکل حل شد. با توجه به اینکه این بازی بر روی بیشتر سیستم ها نیاز به نصب داره، تنها با کپی کردن بازی از یک سیستم به سیستم دیگر نمیتوان آن را اجرا کرد. موفق باشید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 18, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2019 بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده