MrAbol ارسال شده در January 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: _ • توضیحات: وقتی یه نفر از کسی دیگه فیلم میخواد اول خودش باید فیلمشو بده و همچنین من از Wake میپرسیدم که من چه کاری انجام دادم و ایشون گفتن: کاری انجام ندادی...من ازت فیلم میخوام و همچنین چرا ایشون از برنده اونت درخواست فیلم نکردن • مدارک (فیلم یا عکس): _ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaKe ارسال شده در January 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2019 با سلام از جمع هلپر های اونت که داشتند با Minigun ماشین هارو میزدند درخواست فیلم شد که هیچ کدام به جزع Ali. فیلم نداشتید و به دلیل نداشتن فیلم اونت از سرور محروم شدید شما باید از Event خود کاملا فیلم داشته باشید در 3 ساعت قبل، MrAbol گفته است: و همچنین چرا ایشون از برنده اونت درخواست فیلم نکردن نیازی نبوده چون شما بقیه رو با Minigun منفجر کرده بودید Bє A Lιgнt Iη Tнє Dαяк Wяιtєя Oƒ Mу Oωη Lιƒє, Bσѕѕ Oƒ Mу Oωη Sσυℓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrAbol ارسال شده در January 27, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2019 (ویرایش شده) شما از کجا انقدر مطمئن هستید که من با مینی گان به بقیه تیر زدم؟؟ شما توی اونت بودید؟ به فرض هم که زدیم (که نزدیم) شما اسم ببرید یا فیلمشو بدید که با مینی گان تیر زدیم ویرایش شده January 27, 2019 توسط MrAbol لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaKe ارسال شده در January 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2019 بنده چون مطمئن نبودم از شما درخواست فیلم کردم به هر حال شما باید از اونت خود فیلم تهیه میکردید بنده از شما درخواست کردم و شما فیلم نداشتید Bє A Lιgнt Iη Tнє Dαяк Wяιtєя Oƒ Mу Oωη Lιƒє, Bσѕѕ Oƒ Mу Oωη Sσυℓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrAbol ارسال شده در January 27, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2019 اون چیزی که شما گفتید دلیل نمیشه که از برنده اونت فیلم درخواست نکنید شما وظیفه داشتید که از برنده درخواست فیلم کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در January 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2019 با سلام. پاسخی کوتاه فقط بدهید! شما به دلیل نداشتن فیلم محروم شدید، آیا فیلم داشتید و محروم شدید؟ ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaKe ارسال شده در January 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2019 شما بنا به گفته خودتون از اونت فیلم نداشتید http://s9.picofile.com/file/8350360368/sa_mp_040.png Bє A Lιgнt Iη Tнє Dαяк Wяιtєя Oƒ Mу Oωη Lιƒє, Bσѕѕ Oƒ Mу Oωη Sσυℓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JaVaDb ارسال شده در January 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2019 http://s8.picofile.com/file/8350483468/avc_gta_sa_2019_01_24_11_52_50_517.mp4.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JaVaDb ارسال شده در January 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2019 (ویرایش شده) http://s8.picofile.com/file/8350485526/avc_bandicam_2019_01_28_23_21_08_862.mp4.html ویرایش شده January 29, 2019 توسط JaVaDb لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaKe ارسال شده در January 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2019 @MrAbol مدارکی از این روشن تر؟ ممنون از @JaVaDb Bє A Lιgнt Iη Tнє Dαяк Wяιtєя Oƒ Mу Oωη Lιƒє, Bσѕѕ Oƒ Mу Oωη Sσυℓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در February 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2019 با سلام. به دلیل عدم پاسخ فرد شکایت رد شد. +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده