Ryder ارسال شده در March 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2017 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام خدمت ادمین های گرامی ایشون از چیت های ذکر شده به نظر من استفاده میکنند دلایل : 1- ایشون از کجا میدونستن که من پشت اون دیوار وایستادم حتی اگر find هم کرده باشند امکان بودن من در مکانی دیگر وجود دارد 2- اگر به صدای بازی هم گوش کنید میبینید که تمام تیر هایشان به دیوار اثابت میکنه و از Effect ( جرقه های بعد اثابت تیر به دیوار ) هم مشخصه بعد من میخوام بدونم چطوری من در پشت دیوار مردم ؟! البته بگم اینهایی که گفتم از روی فرض هست • مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8290474118/WH_Silentaim.mp4.html ویرایش شده March 27, 2017 توسط Ryder گذاشتن مدرک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در March 28, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2017 با سلام شکایت شما رد شد. شما در جای اشتباهی شکایت کردید. گزارشتون در اینجا مطرح کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده