رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Spike.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: AmirMohamad.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: با سلام، پیروی شکایت قبلی بنده از شخصی که وسط خیابان شهر با جت جنگنده شلیک کرده و نظم شهر رو بهم ریخته و فقط نمیدونست من روی ویدیو بودم و با توجه به اینکه چنین وسیله ای تا جایی یادم میاد بسختی اختصاص داده میشده و با شروط خاص و قوانین سفت و سخت شخص میبایسته از آن استفاده کند. شخص مورد نظر در شکایت سابق بنده که لینک آن را در مدارک میتوانید ببینید اقدام به شلیک کاملا عمدی و واضح به من میکرد و حتی در log مشخص در ویدیو میتوان مشاهده کرد حتی نمیشد به پلیس گزارش داد و همچنین استفاده از چنین وسیله کشنده ای امری عادی نبوده مخصوصا در شهر شلوغ چه برسه بخواد دقیقا بچرخه و من و ماشینی که مدت ها تامین تجهیزات زیباسازی آن طول میکشیده رو براحتی بترکاند که همگی مسائل در شکایت قبلی مشخص بوده، اما در پاسخ به شکایت وارده قبل ادمین مربوطه براحتی میگه باید call 110 میزدم در صورتی که مشخصا قاتل بنده در ویدیو توسط بازی تشخیص داده نشده که اینطور بنظر میاد که ویدیو رو مشاهده نکرده و دوما شکایت بنده از بی نظمی در سرور بوده که بنظرم شدیدا واضحه اما پاسخ ایشون به کشتن من بوده گرچه شکایت من شامل این میشده اما پاسخی به بی نظمی مشاهده شده ندادن و بنظر میاد بی توجهی کردن. چنین وسیله کشنده ای اصلا نباید به این شکل آزادانه دست چنین افرادی قرار بگیره چه برسه ادمین ها ازش دفاع کنند و بگن به پلیس زنگ بزنم در صورتی که همینم نمیشده که بهش اشاره کردم. با تشکر 

• مدارک (فیلم یا عکس):

شکایت سابق: 

پاسخ ادمین به شکایت

ویدیو مربوط به شکایت سابق: 

https://s33.picofile.com/file/8483619534/GTA_San_Andreas_2025_03_30_12_11_51.mp4.html

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/66141-amirmohamad-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE%DA%AF%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عزیزم در بند قوانین چنین چیزی نیومده که یک پلیر با Hydra بیاد

یکی رو بزنه Ban - Mute -Adminjail - Warn - Kick - Taligh به همراه داشته باشد (درصورتی که Hydra برای خود بازیکن باشد)

بعد من خدمت شما عرض کنم که شما باید هاستری که این Hydra در اختیار پلیر قرار داده باید شکایت کنید

نه از بنده شکایت کنید

توضیحات برای سرپرست کارکنان و مسئول ادمین ها 

ارسال شد.

Revengers

━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━

if i Had A Pair Of Wings          i Would Fly Far Away

━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━

BiHaaN.png

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━    NewMooN.png

• سرپرست

با سلام و درود؛

شکایتِ شما
رد / تایید شد.

توجه داشته باشید که اَدمینِ مربوطه به دلیلِ اینکه مدارک را به صورتِ واضح و کامل بررسی نکرده اند
تذکراتِ لازم را دریافت خواهند کرد ولی...

در نظر داشته باشید که باید در قسمتِ شکایت اَز هاستر یا اَدمین ها شکایت می کردید تا بررسی های لازم انجام شود تا متوجه شویم چه فردی به این بازیکن جنگنده Hydra داده اَست تا مجازات های لازم روی فردِ خاطی اعمال شود.

بازیکنِ خاطی که با جنگنده Hydra به شما Rocket شلیک کرده اَست به مدتِ 3 ساعت اَز مجوزِ Flying مسدود خواهند شد.

+موفق باشید.
+بسته شد!

EnDWaY.png 

☠ atiye.png

𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐

• EnDWaY موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...