Destroyer ارسال شده در March 27 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27 با عرض سلام و وقت بخیر خدمت تمامی دوستان عزیز؛ امروز در کنار شما هستیم با مهمان ویژه ما، ادمین مجموعه جناب آقای AimBot (@Permanent) عزیز. اول از همه خودم شروع میکنم: ۱- سیلام خوبی؟ ۲- چخبرا؟ ۳- ادمینی خوش میگذره؟ ۴- چقد دوسم داری؟ ۵- امیر یا امیرحسین؟ ۶- AimBot یا Amir.......؟ ۷- من یا @Luigi؟ نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/65718-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-aimbot/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Permanent ارسال شده در جمعه در 22:32 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 22:32 ۱- سیلام خوبی؟ سلام مرسی تو خوبی؟ ۲- چخبرا؟ سلامتی ۳- ادمینی خوش میگذره؟ خوش میگذره کی گفته خوش نمیگذره ۴- چقد دوسم داری؟ زیاد ۵- امیر یا امیرحسین؟ گزینه دوم ۶- AimBot یا Amir.......؟ اسمِ خودم همه صدام میزنن امیرحسین ولی خوب...... ۷- من یا @Luigi? معلومه که خودم نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/65718-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-aimbot/#findComment-723833 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAdwin ارسال شده در شنبه در 11:04 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 11:04 سلام خوبی؟ اگر بخوای یک قانون کلی در جهان رو عوض کنی چی بود؟ اگر بخوای یک قانون در ارساکیا رو عوض کنی چی بود؟ منو میشناسی؟ نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/65718-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-aimbot/#findComment-724185 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigMeeTi ارسال شده در شنبه در 13:11 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:11 سلام آقای امیر حسین @Permanent 1-چرا حسن بهت میگه آیم بات 2-ما رو میشناسی؟ میدونم الان میگی نه 3-Maxter کیه میشناسیش؟ 4- بچه ها میگن یه روز سوار ماشین بودی داشتی BTS گوش میدادی درسته؟ 5-دود سیگار این چیزا میکشی؟ نقل قول :𝕸𝖞 𝖓𝖆𝖒𝖊 𝖎𝖘 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/65718-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-aimbot/#findComment-724258 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در شنبه در 13:17 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:17 Hi خوب منو میشناسی؟ چند سالته؟ اهل کجای؟ از کی بدت میاد؟ نقل قول Tommy لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/65718-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-aimbot/#findComment-724264 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Permanent ارسال شده در شنبه در 23:13 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 23:13 12 ساعت قبل، iAdwin گفته است: سلام خوبی؟ اگر بخوای یک قانون کلی در جهان رو عوض کنی چی بود؟ اگر بخوای یک قانون در ارساکیا رو عوض کنی چی بود؟ منو میشناسی؟ سلام خوبی؟ سلام مرسی تو خوبی عزیزم؟ اگر بخوای یک قانون کلی در جهان رو عوض کنی چی بود؟ Idk اگر بخوای یک قانون در ارساکیا رو عوض کنی چی بود؟ به نکته خوبی اِشاره کردی دقیقا اول از همه قانونِ کلاهبرداری و به شدت سنگین میکردم منو میشناسی؟ آره چرا نشناسمت ی پسره خوش قلب و مهربون ......... 10 ساعت قبل، BigMeeTi گفته است: سلام آقای امیر حسین @Permanent 1-چرا حسن بهت میگه آیم بات 2-ما رو میشناسی؟ میدونم الان میگی نه 3-Maxter کیه میشناسیش؟ 4- بچه ها میگن یه روز سوار ماشین بودی داشتی BTS گوش میدادی درسته؟ 5-دود سیگار این چیزا میکشی؟ 1-چرا حسن بهت میگه آیم بات؟ دلیلش خیلی واضحهِ صداشو در نیار حالا 2-ما رو میشناسی؟ میدونم الان میگی نه؟ نه میشناسمت مگه میشه نشناسمت؟ 3-Maxter کیه میشناسیش؟ @NeverKill 4- بچه ها میگن یه روز سوار ماشین بودی داشتی BTS گوش میدادی درسته؟ زیاد اینو جدی نگیر 5-دود سیگار این چیزا میکشی؟ بخوام باهات روک باشم نه نمیکشم اما.... دوره عرق و اینا میچرخیم متاسفانه 10 ساعت قبل، Tommy گفته است: Hi خوب منو میشناسی؟ چند سالته؟ اهل کجای؟ از کی بدت میاد؟ Hi: سلام خوب منو میشناسی؟ حقیقتا حضوره ذهن ندارم چند سالته؟ 18 اهل کجای؟ اهواز از کی بدت میاد؟ از کی بدت میاد نشد چرا نشد؟ چون با همه خوبن از دیده من همه خوبن ولی از دیده بقیه به من.......... نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/65718-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-aimbot/#findComment-724725 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pahlavi ارسال شده در یکشنبه در 00:43 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 00:43 سلام @Permanent امیر جون هدفت تو گیم چیه؟ تا حالا شده ی مسئولیتی گردن بگیری ولی از پسش بر نیای؟ بهترین هلپرا از نظرت؟ (۳ تا) بهترین لیدرا از نظرت؟(۲ تا) بهترین ادمینا از نظرت؟ (۳تا) خارج از اینا بیا منو لیدر کن نقل قول I will fight until the end لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/65718-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-aimbot/#findComment-724765 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMohammadAmin ارسال شده در یکشنبه در 02:33 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 02:33 آقای @Permanent امیر حسین گل گلاب خیلی خوش اومدی به این صندلی داغ امیدوارم که همیشه حال دلت خوب باشه و سلامت باشی آرزوی بهترین هارو برات دارم. چنتا سوال آماده کردم که بریم در ادامه شاهدشون باشیم امیدوارم لذت ببری تو این مدتی که بهشون پاسخ میدی. 1 - متولد چه سال و روزی هستی ؟ 2 - آیا هدف هایی که داری به درستی پیش میرن و اینکه برنامه مهمی (توی سرور) داری که هنوز بهش نرسیدی؟ 3 - اولین بار به چه صورتی وارد محیط مجموعه شدی و اولین دوستی که پیدا کردی داخل سرور چه کسی بود؟ 4 - آیا از محیطی که تیم کارکنان برات داره راضی هستی و اینکه از (1 تا 10) چه نمره ای رو بهش میدی؟ 5 - فکر میکنی که به چه اندازه برای دوستانت با ارزش هستی و اینکه همیشه اولویت اول اون ها هستی؟ 6 - اگر قدرتی داشتی که باعث میشد یکی از اخلاق های بد انسان هارو از بین ببری کدوم اخلاق رو از بین میبردی؟ 7 - سرور و آدماش رو 4 سال دیگه کجا میبینی؟ 8 - بهترین و برترین دلیلی که داشتی برای پیوستن به تیم کارکنان چی بود؟ 9 - مورد علاقه ترین فکشن از نظرت؟ و اینکه جای بهتر شدن رو داره؟ 10 - چه کسی (در سرور) همیشه دوست و همراهت بود و باعث شد جا نزنی؟ خیلی خوشحال شدم که توی این صندلی داغ دیدمت امیدوارم همیشه در صحت و سلامت باشی آرزوی بهترین هارو برات دارم. نقل قول 𝑵𝒖𝒎𝒃𝒆𝒓 𝒐𝒏𝒆 𝒇𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/65718-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-aimbot/#findComment-724811 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAdwin ارسال شده در یکشنبه در 03:38 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 03:38 4 ساعت قبل، Permanent گفته است: سلام خوبی؟ سلام مرسی تو خوبی عزیزم؟ اگر بخوای یک قانون کلی در جهان رو عوض کنی چی بود؟ Idk اگر بخوای یک قانون در ارساکیا رو عوض کنی چی بود؟ به نکته خوبی اِشاره کردی دقیقا اول از همه قانونِ کلاهبرداری و به شدت سنگین میکردم منو میشناسی؟ آره چرا نشناسمت ی پسره خوش قلب و مهربون ......... 1-چرا حسن بهت میگه آیم بات؟ دلیلش خیلی واضحهِ صداشو در نیار حالا 2-ما رو میشناسی؟ میدونم الان میگی نه؟ نه میشناسمت مگه میشه نشناسمت؟ 3-Maxter کیه میشناسیش؟ @NeverKill 4- بچه ها میگن یه روز سوار ماشین بودی داشتی BTS گوش میدادی درسته؟ زیاد اینو جدی نگیر 5-دود سیگار این چیزا میکشی؟ بخوام باهات روک باشم نه نمیکشم اما.... دوره عرق و اینا میچرخیم متاسفانه Hi: سلام خوب منو میشناسی؟ حقیقتا حضوره ذهن ندارم چند سالته؟ 18 اهل کجای؟ اهواز از کی بدت میاد؟ از کی بدت میاد نشد چرا نشد؟ چون با همه خوبن از دیده من همه خوبن ولی از دیده بقیه به من.......... نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/65718-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-aimbot/#findComment-724826 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در یکشنبه در 09:15 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 09:15 10 ساعت قبل، Permanent گفته است: سلام خوبی؟ سلام مرسی تو خوبی عزیزم؟ اگر بخوای یک قانون کلی در جهان رو عوض کنی چی بود؟ Idk اگر بخوای یک قانون در ارساکیا رو عوض کنی چی بود؟ به نکته خوبی اِشاره کردی دقیقا اول از همه قانونِ کلاهبرداری و به شدت سنگین میکردم منو میشناسی؟ آره چرا نشناسمت ی پسره خوش قلب و مهربون ......... 1-چرا حسن بهت میگه آیم بات؟ دلیلش خیلی واضحهِ صداشو در نیار حالا 2-ما رو میشناسی؟ میدونم الان میگی نه؟ نه میشناسمت مگه میشه نشناسمت؟ 3-Maxter کیه میشناسیش؟ @NeverKill 4- بچه ها میگن یه روز سوار ماشین بودی داشتی BTS گوش میدادی درسته؟ زیاد اینو جدی نگیر 5-دود سیگار این چیزا میکشی؟ بخوام باهات روک باشم نه نمیکشم اما.... دوره عرق و اینا میچرخیم متاسفانه Hi: سلام خوب منو میشناسی؟ حقیقتا حضوره ذهن ندارم چند سالته؟ 18 اهل کجای؟ اهواز از کی بدت میاد؟ از کی بدت میاد نشد چرا نشد؟ چون با همه خوبن از دیده من همه خوبن ولی از دیده بقیه به من.......... به اهواز به باع مثل من البته من کامل اهوازی نیسنم نقل قول Tommy لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/65718-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-aimbot/#findComment-724939 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MovE ارسال شده در یکشنبه در 09:43 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 09:43 سلام: دختری؟: چرا گانریت انقدر خوبه؟ به ما هم یاد میدی؟: بهترین لیدر ( حداقل باید یکی بگی ) : بهترین ادمین ( باید یکی رو بگی ) : بهترین نیک نیم سرور: نقل قول Ballas 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/65718-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-aimbot/#findComment-724970 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliRezaART ارسال شده در یکشنبه در 10:05 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 10:05 ادمین هم ادمینای قدیم ادمینا الان بعضی هاشون BTS فنن @Permanent بیزحمت یک عکس از پلی لیست هات بفرست اگرم چیزی حذف کنی BTS فنی زودد نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/65718-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-aimbot/#findComment-725001 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Permanent ارسال شده در یکشنبه در 22:41 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 22:41 21 ساعت قبل، Pahlavi گفته است: سلام @Permanent امیر جون هدفت تو گیم چیه؟ تا حالا شده ی مسئولیتی گردن بگیری ولی از پسش بر نیای؟ بهترین هلپرا از نظرت؟ (۳ تا) بهترین لیدرا از نظرت؟(۲ تا) بهترین ادمینا از نظرت؟ (۳تا) خارج از اینا بیا منو لیدر کن سلام @Permanent امیر جون هدفت تو گیم چیه؟ هدفِ خاصی ندارم تا حالا شده ی مسئولیتی گردن بگیری ولی از پسش بر نیای؟ دورانِ اوایِلِ ادمینی از پاسخگو شکایت حقیقتش سخت بود اما از پسش بر اومدم و الان خیلی این مسئولیت و دوست دارم بهترین هلپرا از نظرت؟ (۳ تا) همشون گلن و زحمت کش بهترین لیدرا از نظرت؟(۲ تا) همشون گلن و زحمت کش بهترین ادمینا از نظرت؟ (۳تا) همشون گلن و زحمت کش خارج از اینا بیا منو لیدر کن: زوده 20 ساعت قبل، iMohammadAmin گفته است: آقای @Permanent امیر حسین گل گلاب خیلی خوش اومدی به این صندلی داغ امیدوارم که همیشه حال دلت خوب باشه و سلامت باشی آرزوی بهترین هارو برات دارم. چنتا سوال آماده کردم که بریم در ادامه شاهدشون باشیم امیدوارم لذت ببری تو این مدتی که بهشون پاسخ میدی. 1 - متولد چه سال و روزی هستی ؟ 2 - آیا هدف هایی که داری به درستی پیش میرن و اینکه برنامه مهمی (توی سرور) داری که هنوز بهش نرسیدی؟ 3 - اولین بار به چه صورتی وارد محیط مجموعه شدی و اولین دوستی که پیدا کردی داخل سرور چه کسی بود؟ 4 - آیا از محیطی که تیم کارکنان برات داره راضی هستی و اینکه از (1 تا 10) چه نمره ای رو بهش میدی؟ 5 - فکر میکنی که به چه اندازه برای دوستانت با ارزش هستی و اینکه همیشه اولویت اول اون ها هستی؟ 6 - اگر قدرتی داشتی که باعث میشد یکی از اخلاق های بد انسان هارو از بین ببری کدوم اخلاق رو از بین میبردی؟ 7 - سرور و آدماش رو 4 سال دیگه کجا میبینی؟ 8 - بهترین و برترین دلیلی که داشتی برای پیوستن به تیم کارکنان چی بود؟ 9 - مورد علاقه ترین فکشن از نظرت؟ و اینکه جای بهتر شدن رو داره؟ 10 - چه کسی (در سرور) همیشه دوست و همراهت بود و باعث شد جا نزنی؟ خیلی خوشحال شدم که توی این صندلی داغ دیدمت امیدوارم همیشه در صحت و سلامت باشی آرزوی بهترین هارو برات دارم. قای @Permanent امیر حسین گل گلاب خیلی خوش اومدی به این صندلی داغ امیدوارم که همیشه حال دلت خوب باشه و سلامت باشی آرزوی بهترین هارو برات دارم. چنتا سوال آماده کردم که بریم در ادامه شاهدشون باشیم امیدوارم لذت ببری تو این مدتی که بهشون پاسخ میدی. 1 - متولد چه سال و روزی هستی ؟ 1385 - 18 2 - آیا هدف هایی که داری به درستی پیش میرن و اینکه برنامه مهمی (توی سرور) داری که هنوز بهش نرسیدی؟ هدفهِ خاصی ندارم نه به لطفِ @EnDWaY به هرچیزی که آرِزوشو داشتم رسیدم و همِچیز به خوبی پیش میره 3 - اولین بار به چه صورتی وارد محیط مجموعه شدی و اولین دوستی که پیدا کردی داخل سرور چه کسی بود؟ معرفی کردن این مجموعه زیبا رو به من و دقیق حضوره ذهن ندارم اولین رفیقم تو ارساکیا کی بود چون متاسفانه پلی نمیده دیگه. 4 - آیا از محیطی که تیم کارکنان برات داره راضی هستی و اینکه از (1 تا 10) چه نمره ای رو بهش میدی؟ حتی میتونی بجایِ 10 بِگم 100 5 - فکر میکنی که به چه اندازه برای دوستانت با ارزش هستی و اینکه همیشه اولویت اول اون ها هستی؟ Idk 6 - اگر قدرتی داشتی که باعث میشد یکی از اخلاق های بد انسان هارو از بین ببری کدوم اخلاق رو از بین میبردی؟ خیلی چیزا هست اما نمیشه اینجا گفت 7 - سرور و آدماش رو 4 سال دیگه کجا میبینی؟ از اونجایی که فکرم روشنِ حسِ میکنم خیلی موفق شدن و به چیز هایی که سختِ بزور خواستن برسن نشد میرسن 8 - بهترین و برترین دلیلی که داشتی برای پیوستن به تیم کارکنان چی بود؟ علاقه - رفقا 9 - مورد علاقه ترین فکشن از نظرت؟ و اینکه جای بهتر شدن رو داره؟ "Federal Bureau of Investigation" نه بنظرم همین بمونه اوکیه. 10 - چه کسی (در سرور) همیشه دوست و همراهت بود و باعث شد جا نزنی؟ @ZakharAsli @PermenentLion @Destroyer @ORTEGA مخصوصا @EnDWaY خیلی خوشحال شدم که توی این صندلی داغ دیدمت امیدوارم همیشه در صحت و سلامت باشی آرزوی بهترین هارو برات دارم: همچنین 13 ساعت قبل، BahmaN گفته است: سلام: دختری؟: چرا گانریت انقدر خوبه؟ به ما هم یاد میدی؟: بهترین لیدر ( حداقل باید یکی بگی ) : بهترین ادمین ( باید یکی رو بگی ) : بهترین نیک نیم سرور: سلام: سلام خوبی؟ دختری؟: نه آقا پسرم چرا گانریت انقدر خوبه؟ گانریم؟ به ما هم یاد میدی؟: مهارت و نمیشه یاد داد بهترین لیدر ( حداقل باید یکی بگی ) : همشون گلن بهترین ادمین ( باید یکی رو بگی ) : همشون گلن بهترین نیک نیم سرور: Idk 2 1 نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/65718-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-aimbot/#findComment-725733 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MovE ارسال شده در یکشنبه در 23:13 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 23:13 31 دقیقه قبل، Permanent گفته است: سلام @Permanent امیر جون هدفت تو گیم چیه؟ هدفِ خاصی ندارم تا حالا شده ی مسئولیتی گردن بگیری ولی از پسش بر نیای؟ دورانِ اوایِلِ ادمینی از پاسخگو شکایت حقیقتش سخت بود اما از پسش بر اومدم و الان خیلی این مسئولیت و دوست دارم بهترین هلپرا از نظرت؟ (۳ تا) همشون گلن و زحمت کش بهترین لیدرا از نظرت؟(۲ تا) همشون گلن و زحمت کش بهترین ادمینا از نظرت؟ (۳تا) همشون گلن و زحمت کش خارج از اینا بیا منو لیدر کن: زوده قای @Permanent امیر حسین گل گلاب خیلی خوش اومدی به این صندلی داغ امیدوارم که همیشه حال دلت خوب باشه و سلامت باشی آرزوی بهترین هارو برات دارم. چنتا سوال آماده کردم که بریم در ادامه شاهدشون باشیم امیدوارم لذت ببری تو این مدتی که بهشون پاسخ میدی. 1 - متولد چه سال و روزی هستی ؟ 1385 - 18 2 - آیا هدف هایی که داری به درستی پیش میرن و اینکه برنامه مهمی (توی سرور) داری که هنوز بهش نرسیدی؟ هدفهِ خاصی ندارم نه به لطفِ @EnDWaY به هرچیزی که آرِزوشو داشتم رسیدم و همِچیز به خوبی پیش میره 3 - اولین بار به چه صورتی وارد محیط مجموعه شدی و اولین دوستی که پیدا کردی داخل سرور چه کسی بود؟ معرفی کردن این مجموعه زیبا رو به من و دقیق حضوره ذهن ندارم اولین رفیقم تو ارساکیا کی بود چون متاسفانه پلی نمیده دیگه. 4 - آیا از محیطی که تیم کارکنان برات داره راضی هستی و اینکه از (1 تا 10) چه نمره ای رو بهش میدی؟ حتی میتونی بجایِ 10 بِگم 100 5 - فکر میکنی که به چه اندازه برای دوستانت با ارزش هستی و اینکه همیشه اولویت اول اون ها هستی؟ Idk 6 - اگر قدرتی داشتی که باعث میشد یکی از اخلاق های بد انسان هارو از بین ببری کدوم اخلاق رو از بین میبردی؟ خیلی چیزا هست اما نمیشه اینجا گفت 7 - سرور و آدماش رو 4 سال دیگه کجا میبینی؟ از اونجایی که فکرم روشنِ حسِ میکنم خیلی موفق شدن و به چیز هایی که سختِ بزور خواستن برسن نشد میرسن 8 - بهترین و برترین دلیلی که داشتی برای پیوستن به تیم کارکنان چی بود؟ علاقه - رفقا 9 - مورد علاقه ترین فکشن از نظرت؟ و اینکه جای بهتر شدن رو داره؟ "Federal Bureau of Investigation" نه بنظرم همین بمونه اوکیه. 10 - چه کسی (در سرور) همیشه دوست و همراهت بود و باعث شد جا نزنی؟ @ZakharAsli @PermenentLion @Destroyer @ORTEGA مخصوصا @EnDWaY خیلی خوشحال شدم که توی این صندلی داغ دیدمت امیدوارم همیشه در صحت و سلامت باشی آرزوی بهترین هارو برات دارم: همچنین سلام: سلام خوبی؟ دختری؟: نه آقا پسرم چرا گانریت انقدر خوبه؟ گانریم؟ به ما هم یاد میدی؟: مهارت و نمیشه یاد داد بهترین لیدر ( حداقل باید یکی بگی ) : همشون گلن بهترین ادمین ( باید یکی رو بگی ) : همشون گلن بهترین نیک نیم سرور: Idk خیلی باهات حال میکنم بچه گلی هستی نقل قول Ballas 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/65718-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-aimbot/#findComment-725753 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverKill ارسال شده در دوشنبه در 00:33 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 00:33 در ۱۴۰۴/۱/۱۰ در 02:43، Permanent گفته است: سلام خوبی؟ سلام مرسی تو خوبی عزیزم؟ اگر بخوای یک قانون کلی در جهان رو عوض کنی چی بود؟ Idk اگر بخوای یک قانون در ارساکیا رو عوض کنی چی بود؟ به نکته خوبی اِشاره کردی دقیقا اول از همه قانونِ کلاهبرداری و به شدت سنگین میکردم منو میشناسی؟ آره چرا نشناسمت ی پسره خوش قلب و مهربون ......... 1-چرا حسن بهت میگه آیم بات؟ دلیلش خیلی واضحهِ صداشو در نیار حالا 2-ما رو میشناسی؟ میدونم الان میگی نه؟ نه میشناسمت مگه میشه نشناسمت؟ 3-Maxter کیه میشناسیش؟ @NeverKill 4- بچه ها میگن یه روز سوار ماشین بودی داشتی BTS گوش میدادی درسته؟ زیاد اینو جدی نگیر 5-دود سیگار این چیزا میکشی؟ بخوام باهات روک باشم نه نمیکشم اما.... دوره عرق و اینا میچرخیم متاسفانه Hi: سلام خوب منو میشناسی؟ حقیقتا حضوره ذهن ندارم چند سالته؟ 18 اهل کجای؟ اهواز از کی بدت میاد؟ از کی بدت میاد نشد چرا نشد؟ چون با همه خوبن از دیده من همه خوبن ولی از دیده بقیه به من.......... نقل قول 𝓜𝔂 𝓐𝓬𝓬𝓾𝓷𝓽 𝕀 𝕗𝕚𝕘𝕙𝕥 𝕒𝕤 𝕚𝕗 𝕚𝕥 𝕚𝕤 𝕣𝕖𝕝𝕚𝕘𝕚𝕠𝕟 𝕓𝕖𝕔𝕒𝕦𝕤𝕖 𝕚𝕥 𝕚𝕤 𝕒 𝕘𝕒𝕞𝕖 𝕨𝕚𝕥𝕙 𝕦𝕤 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/65718-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-aimbot/#findComment-725788 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pahlavi ارسال شده در دوشنبه در 16:58 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 16:58 18 ساعت قبل، Permanent گفته است: سلام @Permanent امیر جون هدفت تو گیم چیه؟ هدفِ خاصی ندارم تا حالا شده ی مسئولیتی گردن بگیری ولی از پسش بر نیای؟ دورانِ اوایِلِ ادمینی از پاسخگو شکایت حقیقتش سخت بود اما از پسش بر اومدم و الان خیلی این مسئولیت و دوست دارم بهترین هلپرا از نظرت؟ (۳ تا) همشون گلن و زحمت کش بهترین لیدرا از نظرت؟(۲ تا) همشون گلن و زحمت کش بهترین ادمینا از نظرت؟ (۳تا) همشون گلن و زحمت کش خارج از اینا بیا منو لیدر کن: زوده قای @Permanent امیر حسین گل گلاب خیلی خوش اومدی به این صندلی داغ امیدوارم که همیشه حال دلت خوب باشه و سلامت باشی آرزوی بهترین هارو برات دارم. چنتا سوال آماده کردم که بریم در ادامه شاهدشون باشیم امیدوارم لذت ببری تو این مدتی که بهشون پاسخ میدی. 1 - متولد چه سال و روزی هستی ؟ 1385 - 18 2 - آیا هدف هایی که داری به درستی پیش میرن و اینکه برنامه مهمی (توی سرور) داری که هنوز بهش نرسیدی؟ هدفهِ خاصی ندارم نه به لطفِ @EnDWaY به هرچیزی که آرِزوشو داشتم رسیدم و همِچیز به خوبی پیش میره 3 - اولین بار به چه صورتی وارد محیط مجموعه شدی و اولین دوستی که پیدا کردی داخل سرور چه کسی بود؟ معرفی کردن این مجموعه زیبا رو به من و دقیق حضوره ذهن ندارم اولین رفیقم تو ارساکیا کی بود چون متاسفانه پلی نمیده دیگه. 4 - آیا از محیطی که تیم کارکنان برات داره راضی هستی و اینکه از (1 تا 10) چه نمره ای رو بهش میدی؟ حتی میتونی بجایِ 10 بِگم 100 5 - فکر میکنی که به چه اندازه برای دوستانت با ارزش هستی و اینکه همیشه اولویت اول اون ها هستی؟ Idk 6 - اگر قدرتی داشتی که باعث میشد یکی از اخلاق های بد انسان هارو از بین ببری کدوم اخلاق رو از بین میبردی؟ خیلی چیزا هست اما نمیشه اینجا گفت 7 - سرور و آدماش رو 4 سال دیگه کجا میبینی؟ از اونجایی که فکرم روشنِ حسِ میکنم خیلی موفق شدن و به چیز هایی که سختِ بزور خواستن برسن نشد میرسن 8 - بهترین و برترین دلیلی که داشتی برای پیوستن به تیم کارکنان چی بود؟ علاقه - رفقا 9 - مورد علاقه ترین فکشن از نظرت؟ و اینکه جای بهتر شدن رو داره؟ "Federal Bureau of Investigation" نه بنظرم همین بمونه اوکیه. 10 - چه کسی (در سرور) همیشه دوست و همراهت بود و باعث شد جا نزنی؟ @ZakharAsli @PermenentLion @Destroyer @ORTEGA مخصوصا @EnDWaY خیلی خوشحال شدم که توی این صندلی داغ دیدمت امیدوارم همیشه در صحت و سلامت باشی آرزوی بهترین هارو برات دارم: همچنین سلام: سلام خوبی؟ دختری؟: نه آقا پسرم چرا گانریت انقدر خوبه؟ گانریم؟ به ما هم یاد میدی؟: مهارت و نمیشه یاد داد بهترین لیدر ( حداقل باید یکی بگی ) : همشون گلن بهترین ادمین ( باید یکی رو بگی ) : همشون گلن بهترین نیک نیم سرور: Idk آقا NR لیدر نداره من راضی تو راضی دیگه چیزی نمیمونه @Permanent نقل قول I will fight until the end لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/65718-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-aimbot/#findComment-726471 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MovE ارسال شده در دوشنبه در 17:02 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 17:02 (ویرایش شده) 6 دقیقه قبل، Pahlavi گفته است: آقا NR لیدر نداره من راضی تو راضی دیگه چیزی نمیمونه @Permanent دلم واست میسوخه نمیدونی NR چیه که فکر کن باید روزی بری عکس های روزانه رو برسی کنی ۴۵ تا ممبر هستن و باید رسیدگی کنی و به NewS ها هم باید حواست باشه ویرایش شده دوشنبه در 17:04 توسط BahmaN نقل قول Ballas 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/65718-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-aimbot/#findComment-726474 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pahlavi ارسال شده در دوشنبه در 17:14 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 17:14 11 دقیقه قبل، BahmaN گفته است: دلم واست میسوخه نمیدونی NR چیه که فکر کن باید روزی بری عکس های روزانه رو برسی کنی ۴۵ تا ممبر هستن و باید رسیدگی کنی و به NewS ها هم باید حواست باشه خدا بزرگه یکیو ساب لیدر میکنم کارو در بیاره نقل قول I will fight until the end لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/65718-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-aimbot/#findComment-726479 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KeSeL ارسال شده در سهشنبه در 14:27 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 14:27 عالیه نقل قول .𝙈𝙮 𝙖𝙘𝙘𝙤𝙪𝙣𝙩'𝙨 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/65718-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-aimbot/#findComment-727309 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CanavaR ارسال شده در سهشنبه در 17:13 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 17:13 GG نقل قول 𝔇𝔬𝔫’𝔱 𝔱𝔯𝔞𝔡𝔢 𝔶𝔬𝔲𝔯 𝔭𝔢𝔞𝔠𝔢 𝔬𝔣 𝔪𝔦𝔫𝔡, 𝔱𝔥𝔢𝔯𝔢 𝔦𝔰 𝔫𝔬 𝔴𝔢𝔞𝔩𝔱𝔥 𝔴𝔦𝔱𝔥𝔬𝔲𝔱 𝔦𝔱... My Account : لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/65718-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-aimbot/#findComment-727420 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GORESTAn ارسال شده در سهشنبه در 18:00 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 18:00 سلام دختری؟ @Kamyab یا @Ali؟ هدفت از پلی دادن Arsacia چیه؟ چطوی بازی پیدا کردی, کی بهت معرفی کرد؟ بهترین پلیر ارساکیا از نظرت (فقط 1 نفر)؟ نقل قول PERSIAN GULF اَدَب نِشانه تَرس نیست... لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/65718-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-aimbot/#findComment-727451 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Permanent ارسال شده در دیروز در 02:07 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 02:07 سلام دختری؟ سلام نه بخداا پسرم @Kamyab یا @Ali؟ هر دوتا عشقن و با مرام واسه همین فرق نمیزارم هدفت از پلی دادن Arsacia چیه؟ هدفِ خاصی ندارم یک هدف دارم اونم آرامِشِ همه ی بازیکناس چطوی بازی پیدا کردی, کی بهت معرفی کرد؟ اَز طرفِ ی دوست معرفی شدم اینجا که الان پلی نمیده بهترین پلیر ارساکیا از نظرت (فقط 1 نفر)؟ اینجا هم نمیتونم فرقی بزارم چرا؟ چون همه بهترینن نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/65718-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-aimbot/#findComment-727740 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIR123000099996 ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل سلام از اونجایی که نه من @Permanent رو میشناسم نه اون منو یه سوالات کوچکی دارم 1. تاحالا شده غرور ات رو زیر پا بزاری ؟(با توضیح ) 2. راسته میگن دختری؟ 3. تو سوالات قبلی[ باقی دوستان پرسیدن ] یه چند تا رو فکر کنم الکی گفتی آره؟ نقل قول دختری؟: نه آقا پسرم و این نقل قول سلام دختری؟ سلام نه بخداا پسرم 4.وقتی که فهمیدی ادمین شدی چه حسی داشتی؟ 5. اگه میتونستی یه ماشین به گیم اضافه کنی و یکی رو کم کنی اونا چی بودن؟ 6.قبلا چیت زدی اما هنوز کسی خبر نداره؟ 7. اهل چه ورزشی هستی؟ 8. از سوالات خسته شدی؟ اگه خسته نشدی بازم هست بعدا میگم نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/65718-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-aimbot/#findComment-728049 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MovE ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل 20 ساعت قبل، GORESTAn گفته است: سلام دختری؟ @Kamyab یا @Ali؟ هدفت از پلی دادن Arsacia چیه؟ چطوی بازی پیدا کردی, کی بهت معرفی کرد؟ بهترین پلیر ارساکیا از نظرت (فقط 1 نفر)؟ #اسکی_نریم سوال های تکراری نقل قول Ballas 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/65718-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-aimbot/#findComment-728061 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MovE ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل 34 دقیقه قبل، GORESTAn گفته است: نمیدونم تو چته هرجا یه عیب الکی در میاری ولی همیشه هم کم میاری حرف های چرتپرت میگی! جان؟ من چرت پرت نمیگم میگم چیزی که پرسیدن رو تکرار نپرس من کم نمیارم جلو یه لول ۲۴ که بلد نیست پروفایل بسازه نقل قول Ballas 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/65718-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-aimbot/#findComment-728365 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.