hosseinnajm ارسال شده در January 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -------- • توضیحات: والا من نه چیزه خواستی گفتم و نه ادرس و تبلیغ جایی رو کردم! و اسم جایی که بردم اصلا وجود نداره که ایشون بن دادن! و ادرس به خصوصی از این مکان ندادم بلکه فقط با دوستام داشتم صحبت میکردم(( این مکان اصلا وجود نداره بلکه کلا ی گیم دیگه است و بی ارتباطه)) خلاصه تبلیغات وقتی بن میدن که حداقل ادرسی از یک جای خاص به شخصی بدیم نه صرفا به مکالمه با دوستان!! در خواست دارم سریع تر پیگیری بشه این موضوع و بازم میگم من ادرسی ندادم به کسی < اگه مدرک دارن ارسال کنن. • مدارک (فیلم یا عکس): http://s9.picofile.com/file/8347727342/Madrak_Ban_ishun_va_Madrak_harf_hayi_ke_zadam.rar.html 1 .????? ????? ?? ?????, ??? ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در January 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2019 ادمین Nastaran, شما 24 ساعت فرصت پاسخگویی را خواهید داشت @NasTaraN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinnajm ارسال شده در January 4, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2019 سلامی دوباره. 24 ساعت زمان ایشون به پایان رسیده و هیچ گونه مدرک یا حرفی از سوی ایشون ارسال نشده و من در خواست مجازات ایشون و رفع محرومیت اکانت ام رو دارم. با تشکر. .????? ????? ?? ?????, ??? ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinnajm ارسال شده در January 6, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2019 خیلی وقتی که گذشته... در خواست دارم مدیریت رسیدگی کنند. .????? ????? ?? ?????, ??? ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در January 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2019 ادمین یاد شده بدلیل پاسخگو نبودن یک AV دریافت خواهد کرد. ادمین Nastaran، شما 24 ساعت دیگر فرصت خواهید داشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinnajm ارسال شده در January 6, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2019 در 21 دقیقه قبل، BiHan گفته است: شما 24 ساعت دیگر فرصت خواهید داشت. اگر بخوایم به همین روند پیش بریم زمان محرومیت من تموم میشه اصلا و دیگه لازم به این شکایت نمیشد. ایشون سر زمان مربوطه که جواب ندادن به کنار (به غیر اون 24 ساعت دیگه هم تقریبا فرصت داشتند تا ارسال کنند). الان هم که باز 24 ساعت زمان بهشون دادین. ایشون کی میخوان پاسخ بدن؟! زمانی که اکانت من به صورت خودکار رفع محرومیت شد؟ .????? ????? ?? ?????, ??? ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nastaran ارسال شده در January 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2019 OnlyKing باسلام. مدارک تبلیغ شما همان لحظه ی نمایش شکایت شما به @Shayan ارسال گردیده است. مدارک دوباره به @BiHan ارسال شد. هرگونه تبلیغ حتی به صورت غیر عمد برخورد شدید خواهد داشت. سربلند باشید. ??? ???'? ????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinnajm ارسال شده در January 6, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2019 در 40 دقیقه قبل، NasTaraN گفته است: هرگونه تبلیغ حتی به صورت غیر عمد برخورد شدید خواهد داشت. این دقیقا چه جور تبلیغی بوده؟ آدرس دادم به کسی؟! کسی رو تشویق کردم به رفتن به مکانی؟! اصلا شما که میگی تبلیغ. میشه بگی من تبلیغ کجا رو کردم؟ برید چک کنید ببینید اصلا چنین مکانی وجود داره یا نه! این مکان قرن هاست که نابود شده و صرفا یک گفت و گوی ساده با دوستان بوده! لازم به ذکره که این مکان اصلا ربطی به این بازی نداره.. ولی بازم میگم وقتی که آدرس ندادی چجوری تبلیغ کردی؟.. وقتی کسی رو تشویق نکردی که بری چطوری تبلیغ کردی؟.. قضاوت با شما 2 1 .????? ????? ?? ?????, ??? ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در January 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2019 شکایت شما تأیید شد، اشتباه از سمت ادمین بوده و شما رفع محرومیت شدید. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در January 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2019 با سلام. ادمین مربوطه AV دریافت خواهد کرد، با تشکر از شما. +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده