AnaToooli ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 سلام داداش من اپدیت کردم و ارور داشت. و دیگه نمیشه Luncher رو باز کرد ارور میده مطمعا ام خیلیا هم این موشکل رو دارن تنکیو. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LarGeN ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 این مشکل رو داره Error Code: 4 ----------------------------------------------------------------------------------------------- میگه که دنیا که جای رضلیه رابطه های این روزا مثل جام حذفیه ♩♫اصولا اون كه واسه ى تو همه هستيه واسه يكى ديگه دم دستيه ♩♫روزگار میگزره ورق میخوره قلب ما میشکنه ترک میخوره ♩♫یکی سلامتی عشق عرق میخوره عشق زیر یکی دیگه عرق میکنه ♩♫ Mr.Yas ----------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 بفرما @Ali Log: http://s12.picofile.com/file/8398112150/AGLog.txt.html به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Valhalla ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 در 19 دقیقه قبل، Ali گفته است: دوستان عزیز نسخه جدید حاوی حل مشکلات شما منتشر شد. لطفاً لانچر خود را باز کنید تا لانچر آپدیت شود و دوباره امتحان کنید و ببینید که مشکلی ندارید. هر مشکلی بود در همین تاپیک به همراه لاگ برای ما ارسال کنید. از وقتی لانچرو اپدیت کردم این ارور میاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Many ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 سلام وقتی لانچر باز میکنم میگه ویدوز مشکل داره فلان من که نتونست مشکل رو حل کنه این ارور میده Eror code:4, eror ext: 0 End# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tayler ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 سلام، لانچر باز نمیشه >>> http://uupload.ir/view/rvp2_logs.rar/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Behzad ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 سلام لانچر من ارور error code 1, erroe ext: -2147023838 رو میده لطفا کمکم کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 سلام اقا این لانچر ما امروز اپدیت دادین اینجوری شد میشه زود درست کنی @Ali باز منفی نخوره دیس هام http://uplod.ir/fxfwtejk8l6a/bandicam_2020-05-24_18-48-53-646.mkv.htm 1 ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pedaret ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 سلام من لانچرو باز کردم میخواد آپدیت بشه این ارورو میده @Ali لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 24, 2020 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 دوستان عزیز!! توجه یک بار لانچر را از لینک زیر دانلود و نصب کنید: http://arsacia.ir/download/AG-SAL-v1.1.x4-BETA-install.exe لانچر حتماً از قبل نصب بسته باشد! افرادی که couldn't connect to wmi server را دریافت می کنند. cmd خود را از طریق start باز کنید و آن را حتماً Run as administrator کنید و دستورات زیر را در آن تایپ کنید و Enter بزنید: sc config winmgmt start= auto net start winmgmt اگر پس از این مراحل باز هم نشد کامپیوتر خود را یکبار ریستارت کنید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peep ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 بعد آپدیت جدید لانچر وقتی میخوام لانچر رو باز کنم این ارور رو میده : Could not connect to wmi server. Error code =-2146959355 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sawi ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 سلام. الان ک سرور ری استارت شد لانچر من ارور کد ۴ میده چیکار کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 24, 2020 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 لطفاً کار هایی که در زیر گفتم را انجام دهید @Sawi @XxALIFxX @MmDKurDe @NewT @Behzad @Tayler @FoRoDo @Valhalla @AbbasMZ @LarGeN @Aloooverbay @Rider @mamadch @AliAgent در 26 دقیقه قبل، Ali گفته است: دوستان عزیز!! توجه یک بار لانچر را از لینک زیر دانلود و نصب کنید: http://arsacia.ir/download/AG-SAL-v1.1.x4-BETA-install.exe لانچر حتماً از قبل نصب بسته باشد! افرادی که couldn't connect to wmi server را دریافت می کنند. cmd خود را از طریق start باز کنید و آن را حتماً Run as administrator کنید و دستورات زیر را در آن تایپ کنید و Enter بزنید: sc config winmgmt start= auto net start winmgmt لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MAMADGANG ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 وقتی وارد میشم مینویسه erorrcod 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 سلام برای من هم ارور میده. کد خطا 4 هست. ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 24, 2020 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 در 5 دقیقه قبل، Sina41148 گفته است: سلام برای من هم ارور میده. کد خطا 4 هست. در 14 دقیقه قبل، Ali گفته است: دوستان عزیز!! توجه یک بار لانچر را ببندید و دوباره باز کنید!!!!! افرادی که couldn't connect to wmi server را دریافت می کنند. cmd خود را از طریق start باز کنید و آن را حتماً Run as administrator کنید و دستورات زیر را در آن تایپ کنید و Enter بزنید: sc config winmgmt start= auto net start winmgmt لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThePunisheR ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 برای من میزنه erorcod 4 Alive For National Guard لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Valhalla ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 در 5 دقیقه قبل، Ali گفته است: انجام دادم تمام مراحلو Success هم زد ولی درست نشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 @Ali کارِ CMD رو انجام دادم اما بازم: هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 24, 2020 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 در 5 دقیقه قبل، Abner گفته است: @Ali کارِ CMD رو انجام دادم اما بازم: دوست عزیز لانچر رو یک بار ببند کامل و دوباره بازش کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NightDanger ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 علی این کارو کردم و وقتی cmd رو میبندم فرقی نمیکنه مثل قبل لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 24, 2020 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 لانچر را یک بار ببندید و دوباره آن را باز کنید! کامل ببندید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 @Ali اون کارو هم انجام دادم نشد سیستم رو ری استارت هم کردم باز نشد (ارور کد 4) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KulaK ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 در 16 دقیقه قبل، Ali گفته است: دوستان عزیز!! توجه یک بار لانچر را ببندید و دوباره باز کنید!!!!! افرادی که couldn't connect to wmi server را دریافت می کنند. cmd خود را از طریق start باز کنید و آن را حتماً Run as administrator کنید و دستورات زیر را در آن تایپ کنید و Enter بزنید: sc config winmgmt start= auto net start winmgmt سلام با این کار ارور رفع شد اما لانچر که باز میکنی هیچ اتفاقی نمیفته و میگه "Lotfan daghayeghi sabr konid... " صبر میکنم اما هیچ اتفاقی نمیفته! 1 Captain لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 در 5 دقیقه قبل، Ali گفته است: دوست عزیز لانچر رو یک بار ببند کامل و دوباره بازش کن همع اونا کارارو انجام دادم, حتی PC هم رستارت کردم. هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده