مؤسس Ali ارسال شده در May 23, 2020 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2020 در 40 دقیقه قبل، Karoo گفته است: سلام مجدد خدمت تمام اعضای انجمن من دیروز ساعت 8:30 میتینگ داشتم اما قبل اون از ساعت 10:00 تا 3:00 بازی کردم و رفتم استراحت کنم ساعت که رسید 8:30 میخواستم بازی کنم بازی کرش میداد لطفا جواب منو بدین من دیروز میتینگ دتشتم !! هین هم پوشه Logs با سلام. لطفاً ImVehFt را غیر فعال کنید، این Crash از طرف آن می باشد، برای غیر فعال کردن در پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه settings فایل AGSAL.ini را با Notepad باز کنید گزینه LoadImVehFt را 0 کنید و فایل را سیو کنید: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در May 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2020 سلام. من دیگه خسته شدم. ۳ روز هست درگیر درست کردن لانچرم هر دفعه یه ارور میده نمیدونم دیگه چکار کنم Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در May 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2020 چند روز ارور #661 الان ارور : error happened while opening, code: 0 این دیگه اصلا داخل لانچر نمیره. من حتی ویندوزم رو عوض کردم لانچر چند بار اومد اما الان یا eror #661 میده یا این ارور که الان گفتم. من دیگه نمیتونم با لانچر بیام. این چند روز نابود شدم که درست بشه ولی نشد. من تا وقتی که میشه با سمپ بازی میکنم اگر دیگه نشد کلا بازی نمیکنم Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Many ارسال شده در May 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2020 سلام الان باید چی بشه مشکل این کیک دادنه حل شه خیلی رو مخع.مرسی اه http://uupload.ir/view/ibnn_aglog.txt/ End# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در May 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2020 در 3 ساعت قبل، Owj گفته است: سلام من یه مشکلی دارم بعضی وقتا که با لانچر میام هیدن کالر هارو نشون نمیده و به رنگ مشکی نشون میده واگه همون لحظه یه مولتی دیگه بیارم بالا، برای مولتی نشون میده ولی برای اکانت اولی که اوردم نشون نمیده رنگارو ولی با سمپ تست کردم مشکلی نداشته سلام, این مشکل برای ImVehFt هست اگر اون رو خاموش کنید و از بازی یک بار خارج شید مجددا وارد بازی شید مشکل حل می شه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lordALI ارسال شده در May 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2020 با سلام علی جان وقتی با لانچر وارد بازی میشم بعد از مدتی ارور hardware timeout می دهد راهنمایی کنید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Youna ارسال شده در May 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2020 سالام اقا من لبتاب ام جزو اپشن هاش اینه که با F9 صفحه رو خاموش میکنه بعد الان تنظیمات لانچر با F9 است و من نمیتونم تنظیماتشو عوض کنم چکار کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
fariborz ارسال شده در May 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2020 سلام ببخشید قرار شد با ایدی @agtea در ارتباط باشم تا با anydesk مشکل لانچر منا حل کنید ولی من 2 روز پیش بهتون پیام دادم هنوز جواب ندادین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Karoo ارسال شده در May 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2020 (ویرایش شده) سلام و درود فراوان من میتینگ داشتم الان نمیدونم چیکار کنم ممنونم crash حل شد اما میتینگم رفت ویرایش شده May 23, 2020 توسط Karoo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElleryBOy ارسال شده در May 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2020 سلام من تازه لانچرو نصب کردم میزنم روش برم تو لانچر برنامه رو باز نمیکنه این ارورو میدهerror happened while opening code 0 لطفا کمک کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owj ارسال شده در May 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2020 سلام اگه میشه یه برنامه اختصاصی مثل raksamp برای AG:SA بنویسید بتونیم بزاریم رو وی پی اس چون همونطور که گفتید قراره لانچر اجباری شه نمیشه با raksamp اومد منم یه شیر مهربون تنومند یادت باشه احترام بزار میای پهلو من لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElleryBOy ارسال شده در May 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2020 سلام من تازه لانچرو نصب کردم تا میزنم لانچرو باز کنم این ارورو میده error happened while opening code 0لطفا کمک کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 24, 2020 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۱ در 18:28، lordALI گفته است: با سلام وقتی با luncher می خوام وارد شوم وقتی که می خوام پسورد وارد کنم eror 1005 می ده چکار کنم ؟ لطفاً از اینکه همه پارتیشن های خود در دسترس هستند مطمئن شوید، با File explorer ویندوز وارد آن ها شوید و از اینکه می توانید وارد شوید اطمینان حاصل کنید. در در ۱۳۹۹/۳/۲ در 04:13، TommyS گفته است: سلام علی من موقع usedrugs این اتفاق برام میوفته http://uupload.ir/view/f1rl_gta_sa_2020-05-22_04-07-28-316.avi/ من مود حاصی ندارم و بازی هم از انجمن دانلود کردم. این مشکلی نداره که واسه وار و این چیزا؟ با سمپ هم همینطور باید بشید. در در ۱۳۹۹/۳/۲ در 15:48، Felon گفته است: سلام، بار ها و بار ها حساسیت Mouse رو از طریق کنترل پنل تغییر دادم اما باز هم هیچ فایده ای نداشت، تو خود گیم هم که روی پایین تر حد ممکنه، اگر بشه تو F9 گزینه ای اضافه کنید که بشه سنس رو تغییر بدیم خیلی خوب میشه. هیچ گزینه دیگری برای تنظیم sensitivity به جز تنظیم بازی و کنترل پنل وجود ندارد، مگر بر روی خود موس شما. در 18 ساعت قبل، joseph2020 گفته است: چند روز ارور #661 الان ارور : error happened while opening, code: 0 این دیگه اصلا داخل لانچر نمیره. من حتی ویندوزم رو عوض کردم لانچر چند بار اومد اما الان یا eror #661 میده یا این ارور که الان گفتم. من دیگه نمیتونم با لانچر بیام. این چند روز نابود شدم که درست بشه ولی نشد. من تا وقتی که میشه با سمپ بازی میکنم اگر دیگه نشد کلا بازی نمیکنم لطفاً بعد از نسخه جدید که امروز صبح می آید امتحان کنید. در 10 ساعت قبل، AmyLee گفته است: سالام اقا من لبتاب ام جزو اپشن هاش اینه که با F9 صفحه رو خاموش میکنه بعد الان تنظیمات لانچر با F9 است و من نمیتونم تنظیماتشو عوض کنم چکار کنم؟ چجوری لپ تاپ شما با F9 خاموش میکنه؟ همچین چیزی غیر ممکن هست، شما باید دکمه FN خود را بگیرید و بعد F9 را بزنید اگر F9 علامت خاموش کردن لپ تاپ را دارد. در 6 ساعت قبل، mohamadzamani2 گفته است: سلام من تازه لانچرو نصب کردم تا میزنم لانچرو باز کنم این ارورو میده error happened while opening code 0لطفا کمک کنین در نسخه جدید امتحان کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Snow ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 سلام من لانچر رو نصب میکنم فقط یکبار میتونم وارد بازی شم یعنی اگه q/ کنم برای دفعه بعد که پلی میزنم وارد بازی نمیشه مجبورم کل پوشه بازی و لانچر رو حذف کنم دوباره نصب کنم. هر بار که دوباره نصب میشه فقط یکبار میتونم بیام تو بازی 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Many ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 (ویرایش شده) در 20 ساعت قبل، lordALI گفته است: با سلام علی جان وقتی با لانچر وارد بازی میشم بعد از مدتی ارور hardware timeout می دهد راهنمایی کنید سلام این مشکل کیک شدن رو چجوری میشه بر طرف کرد؟ لطفا راهنمایی کنید. @Ali ویرایش شده May 24, 2020 توسط FoRoDo . End# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Snow ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 یه بخش هم برای سنس موس اد کنین تو لانچر خیلی خوب میشه فرقی نداره تو گیم باشه یا بیرون گیم فقط اگه بشه ادیتش کرد عالی میشه الان که زوم میکنیم با گان خیلی سریع میچرخه در صورتی که گلوبال سنس ( زمانی زوم نمیکنیم، حالت عادی) سرعتش خوبه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 سلام. تا همین دیروز با لانچر بازی میکردم ولی الان واسم ارور میده و نمیتونم با لانچر بیام modified luncher #661,please reinstall,you are kicked حذف کردم دوباره هم نصب کردم بازم اوکی نشد چیکار کنم؟ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 در 9 ساعت قبل، Yasuo گفته است: سلام من لانچر رو نصب میکنم فقط یکبار میتونم وارد بازی شم یعنی اگه q/ کنم برای دفعه بعد که پلی میزنم وارد بازی نمیشه مجبورم کل پوشه بازی و لانچر رو حذف کنم دوباره نصب کنم. هر بار که دوباره نصب میشه فقط یکبار میتونم بیام تو بازی سلام منم همین مشکل رو امروز داشتم که دونستم مشکل از loadimveh هستش و بازیم دیگه نمیره داخل. برای حل این مشکل اول PC رو خاموش روشن کن وبعد اینکاری که علی گفت رو انجام بده اگه هم مشکلت حل نشد پوشه Logs ر واپلود کن اینجا. در در ۱۳۹۹/۳/۳ در 10:30، Ali گفته است: با سلام. لطفاً ImVehFt را غیر فعال کنید، این Crash از طرف آن می باشد، برای غیر فعال کردن در پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه settings فایل AGSAL.ini را با Notepad باز کنید گزینه LoadImVehFt را 0 کنید و فایل را سیو کنید: باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 توجه کن مشکل من هم بدون کرش و ارور خاصی بود و تا میرفت تو لودینگ میپرید بیرون اینکارو کن شاید حل شد. @Ali جان اگه میشه این مشکل loadimveh رو حل کن زیاد رو PC ها کرش میکنه مثلا چندین بار میریم میایم هیچ مشکلی نیست ولی یهو بوجود میاد. باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 24, 2020 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 دوستان عزیز نسخه جدید حاوی حل مشکلات شما منتشر شد. لطفاً لانچر خود را باز کنید تا لانچر آپدیت شود و دوباره امتحان کنید و ببینید که مشکلی ندارید. هر مشکلی بود در همین تاپیک به همراه لاگ برای ما ارسال کنید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 @Ali لانچر بعد آپدیت باز نمیشه Eror code:4 واقعا الان نیازه @Ali هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 @Ali Error code: 4 Error ext: 0 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadch ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 سلام لانچر من قبل اپدیت هیچ مشکلی نداشت بعد اپدیت دیگه نمیاد ارور کد 4 میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NightDanger ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 علی از من مشکل داره فیلم: http://uupload.ir/view/v1bk_bandicam_2020-05-24_18-42-40-791.mp4/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peep ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 (ویرایش شده) بعد آپدیت جدید لانچر وقتی میخوام لانچر رو باز کنم این ارور رو میده : Could not connect to wmi server. Error code= -2147023838 ویرایش شده May 24, 2020 توسط XxALIFxX تصحیح لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده