Adnanmaghbouli ارسال شده در May 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2020 در 3 ساعت قبل، FoRoDo گفته است: برا منم این ارور میده وقتی میرم تو سرور بعد 30 سانیه کیک میده انتی ویروس هم ندارم دقیقا همین اعداد رو برای منم میاره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadch ارسال شده در May 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2020 تو این نسخه ی جدید اکانت مولتی نمیشه اورد این مشکل بدی هس برای افرادی که اکانت زیاد دارن اگه میشه اوکی کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VazirNitro ارسال شده در May 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2020 من 2 ساعته منتظرم نمیتونم پلی بدم لطفا بررسی کنید مشکل حل بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Useless ارسال شده در May 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2020 من قبلا وقتی می خواستم سمپ رو روی جی تی ای نصب کنم نمیشد یعنی inistalظاهر نمیشود حتی وقتی محل نصب بازی رو میزدم من اون بسته ای که تو سایت بود رو دانلود کردم که سمپ رو در خودش داش اما الان لانچر هم مثل سمپ شده ولی بسته ای نیس که در اون لانچر باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KasraOsati ارسال شده در May 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2020 در 7 ساعت قبل، FoRoDo گفته است: برا منم این ارور میده وقتی میرم تو سرور بعد 30 سانیه کیک میده انتی ویروس هم ندارم داداش منم دقیقا همین مشکلو دارم با همین ارور و اعداد و ارقام یکی چرا اینجوری شده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaraS ارسال شده در May 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2020 لانچر برای بار اول که بازی میکنم اوکیه ولی تا وقتی Q میکنم و میخوام دوباره وارد بازی شم لانچر رو باز میکنم روی دکمه Play میزنم و هیچ اتفاق خاصی نمیوفته حتی ارور هم نمیده ! کلی هم منتظر میمونم ولی هیچ اتفاقی نیموفته لطفا مشکلو بگید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KasraOsati ارسال شده در May 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2020 (ویرایش شده) علی جان مشکل منم همین ارور بود با همین اعداد شما فرمودی داخل cmd اون کامند هارو بزن که زدم این پیغام ها اومد اگر میشه راهنمایی کن. مارو با لانچر بد عادت کردی بدون لانچر بازی هیچ جذابیتی نداره. ممنونم از زحماتت x: C:\Windows\system32>wmic baseboard Caption ConfigOptions CreationClassName Depth Description Height Hostin gBoard HotSwappable InstallDate Manufacturer Model Name OtherIdentif yingInfo PartNumber PoweredOn Product Removable Replaceable RequirementsDescription RequiresDaughterBoard SerialNumber SKU Slo tLayout SpecialRequirements Status Tag Version Weight Width Base Board Win32_BaseBoard Base Board TRUE FALSE MSI Base Board TRUE K9N6PGM2-V2 (MS-7309) FALSE TRUE FALSE To be filled by O.E.M. OK Base Board 2.0 C:\Windows\system32>wmic bios BiosCharacteristics BIOSVersion BuildNumber Caption CodeSet CurrentLanguage Description IdentificationCode InstallableLa nguages InstallDate LanguageEdition ListOfLanguages Manufacturer Name OtherTargetOS PrimaryBIOS ReleaseDate SerialNumber SMBIOSBIOSVersion SMBIOSMajorVersion SMBIOSMinorVers ion SMBIOSPresent SoftwareElementID SoftwareElementState Status TargetOpe ratingSystem Version {4, 7, 9, 10, 11, 12, 14, 15, 16, 17, 19, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 32, 33 , 36, 37, 40, 42, 51, 56, 57, 58, 59, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 , 75, 76, 77, 78, 79} {"ACRSYS - 20101122"} Default System BIOS en|US|iso8859-1 Default System BIOS 1 {"en|US|iso8859-1"} American Megatrends Inc. Default System BIOS TRUE 20101122000000.000000+000 To Be Filled By O.E.M. V2.7 2 6 TRUE Default System BIOS 3 OK 0 ACRSYS - 20101122 ویرایش شده May 17, 2020 توسط kasraaa غلط املایی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در May 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2020 در 39 دقیقه قبل، HaraS گفته است: لانچر برای بار اول که بازی میکنم اوکیه ولی تا وقتی Q میکنم و میخوام دوباره وارد بازی شم لانچر رو باز میکنم روی دکمه Play میزنم و هیچ اتفاق خاصی نمیوفته حتی ارور هم نمیده ! کلی هم منتظر میمونم ولی هیچ اتفاقی نیموفته لطفا مشکلو بگید . سلام دوست عزیز راه زیر رو امتحان کنید: documents gta san andreas user files gta_sa.set AGSA.set این 2تارو پاک کنید 90% اوکی میشه اگر بازم نشد پوشه Logs رو زیپ کنید و اینجا قرار بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در May 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2020 در 8 ساعت قبل، Leopard گفته است: سلام از وقتی آپدیت 1.1x اومده وقتی وارده بازی میشم با لانچر توی تمام درایو ها این چند تا فایل بصورته 2 تا 2 تا هستن لینک عکس فایل ها و بعضی وقت ها در زیره عکس مپ یک متن هست درست یادم نیست ولی همچین چیزی هست buffering audio: 101 درصد این رو نوشته عه؟ یه پوشه به نام Temp هم هست درسته؟؟! منم این مورد رو دیدم. هرچی هم پاک میکنم دوباره ایجاد میشه همش. اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McLaReN ارسال شده در May 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2020 آقا تو این اپدیت نمیشه مولتی اورد یا فقط واسه من اینجوریه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThePunisheR ارسال شده در May 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2020 چرا تو اپدیت 1.1.X نمیشه با چند تا اکانت اومد؟ لطفا درستش کنید به مولتی اکانت خیلی نیاز داریم Alive For National Guard لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در May 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2020 در 21 ساعت قبل، mamadch گفته است: تو این نسخه ی جدید اکانت مولتی نمیشه اورد این مشکل بدی هس برای افرادی که اکانت زیاد دارن اگه میشه اوکی کنین سلام دوست عزیز. این یک باگ هست که بزودی فیکس میشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در May 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2020 در 23 ساعت قبل، mojiDarK گفته است: نه هیچ انتی ویروسی نصب نیست ، مشکل اینجاست که بعد از نصب لانچر کلا پوشه logs نداره . و لانچر کلا اجرا نمیشه و همون اول با ارور کرش مواجه میشم لانچر رو پاک کنید و مجددا اون رو نصب کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در May 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2020 @Ali بعد از اپدیت لانچر و اعمال انتی چیت آیا وار و اونت هایی که به فیلم نیاز دارند اگر با لانچر باشیم فیلم نیاز داره؟ باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
abolfazl0099 ارسال شده در May 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2020 از وقتی نسخه جدید اومد بالا نمیاد http://8upload.ir/uploads/f57566272.rar I am Abolfazl_tro And I do not eat any wedges It is my pleasure لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Useless ارسال شده در May 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2020 در 13 ساعت قبل، sajjaddastjerdi گفته است: من قبلا وقتی می خواستم سمپ رو روی جی تی ای نصب کنم نمیشد یعنی inistalظاهر نمیشود حتی وقتی محل نصب بازی رو میزدم من اون بسته ای که تو سایت بود رو دانلود کردم که سمپ رو در خودش داش اما الان لانچر هم مثل سمپ شده ولی بسته ای نیس که در اون لانچر باشه جواب من رو بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در May 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2020 در 15 ساعت قبل، sajjaddastjerdi گفته است: من قبلا وقتی می خواستم سمپ رو روی جی تی ای نصب کنم نمیشد یعنی inistalظاهر نمیشود حتی وقتی محل نصب بازی رو میزدم من اون بسته ای که تو سایت بود رو دانلود کردم که سمپ رو در خودش داش اما الان لانچر هم مثل سمپ شده ولی بسته ای نیس که در اون لانچر باشه دوست من اینکه install ظاهر نمیشه یعنی چی؟ شما نسخه اصلی بازی رو داشته باش (از https://arsacia.ir/i میتونی بگیری) و سمپ و لانچر رو هم از همونجا بگیر، حواست هم باشه که اول باید سمپ رو توی پوشه بازی نصب کنی بعد لانچر رو همونجا. اگه سمپ نصب نباشه نمیشه لانچر رو نصب کرد. اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajATA ارسال شده در May 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2020 مشکل لانچرم اینه میشه لطفا کمکم کنید اما دوست خوب قلب زندگیست . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mojiDarK ارسال شده در May 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2020 بعد از نصب نسخه جدید لانچر بنده به این مشکل برخوردم چندین باز فایل بازی رو پاک و از اول نصب کردم ، هیچ انتی ویروسی رو ویندوز نصب نیست حتی فایروال کامل غیرفعال شده است . حتی ویندوز هم عوض کردم ولی مشکل هنوز حل نشده است . Pushe Logs : http://s12.picofile.com/file/8397532492/logs.rar.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
gameshad ارسال شده در May 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2020 در 23 ساعت قبل، Ali گفته است: شما روی سیستم خود Sandboxie نصب دارید، لطفاً آن را حذف کنید یا آن را ببندید. از طریق Trayicon آن را ببندید: این کارا هم کردم ولی باز هم همون ارور را میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
abolfazl0099 ارسال شده در May 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2020 در 6 ساعت قبل، abolfazl0099 گفته است: از وقتی نسخه جدید اومد بالا نمیاد http://8upload.ir/uploads/f57566272.rar @Ali I am Abolfazl_tro And I do not eat any wedges It is my pleasure لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VazirNitro ارسال شده در May 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2020 در 19 ساعت قبل، BuTleR گفته است: راه زیر رو امتحان کنید: documents gta san andreas user files gta_sa.set AGSA.set این 2تارو پاک کنید 90% اوکی میشه اگر بازم نشد پوشه Logs رو زیپ کنید و اینجا قرار بدید مشکل من با این روش حل شد. سپاسگزارم برادر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
xxxxtentacion1 ارسال شده در May 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2020 سلام من مشکل دارم با لانچر هر موقع وارد میشم تا اون ساحله ماد بعد کامپیوتر ریست میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Morti ارسال شده در May 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2020 اقا سلام من لانچرو تازه صب کردم یعنی عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بود عالی خیلی خفن بود ولی یه سوال فقط ماشین infornuse رو تقییر دادید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در May 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2020 اقا ما تا امروز همه مشکلای لانچرمونو حل کردیم امروز یه ارور جدید میده که برا بعضی از دوستان هم پیش میومد... توی این فیلم کاملا مشخصه... چطوری حل میشه؟ اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده