Roya ارسال شده در December 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: هاستر سرور میاد توهین میکنه میگه فشاریه زبون بسته تو کی آدم شدی منم گفتم ازت شکایت میکنم گفت خودم مسئول رسیدگی به شکایات هستم و خودم جوابتو میدم و منم گفتم هاستر نمیتونه شکایات فرومو رسیدگی کنه ک برگشت گفت بپا کی جلوته و من اونر این سرور هستم. علاوه بر توهین و تمسخر , به پلیر درمورد رنکی که با پول خریده و ادمین پولی بیش نیست دروغ میگه و خودش رو اونر معرفی میکنه. از کی تاحالا هاستر اونر شده؟! فردا روز خودشو فاندر هم معرفی میکنه به پلیرها طبق مدرکی که در اختیارتون میذارم مشخصه که ایشون میگه من با پول همه کار تو سرور میتونم بکنم همه حرف و توهینی هم میکنم و شکایتتون هم رد میشه و هیچ کاری از دستتون برنمیاد چون من همه کاره ی سرور هستم!! امیدوارم که بخاطر این کار اشتباه تنبیه بشه. دوست عزیز KingKooshan یا همون Churchill شما صبرکن 2ماه از اومدنت به سرور بگذره بعد بقیه رو مسخره کن امیدوارم به خودت بیای و بفهمی پول سابقه و قِدمَت نمیاره. • مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8345810676/photo_2018_12_15_15_56_01.jpg http://s8.picofile.com/file/8345811076/ChurChill.png 4 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PedraM ارسال شده در December 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2018 با سلام و عرض ادب خدمت شاکی محترم . باید عرض کنم که این حرف هایی که بنده زدم توهین محسوب نمیشود و اینکه شما همون موقع به بنده توهین کردید ولی اگر مشاهده کنید بنده به شما هیچ توهینی نکردم الان بنده به شما بگم من اونر هستم به شما توهین کردم ممنون میشم با دقت رسیدگی شود و اینکه شما به دلیل توهین به بنده 1 روز از سرور محروم شدید ولی بنده به شما هیچ توهینی نکردم و در عکس های خودتون هم معلومه که حرفایی که زدم توهین نیست . مثل این میمونه که ادمین لول 1 بیاد بگه ادمین لول 2 هستم آیا به شما توهین کرده ؟ 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roya ارسال شده در December 16, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2018 دوست عزیز چشماتو باز کن من بخاطر اینکه گفتی اونری نگفتم توهین کردی. توهین شما چیز دیگه ایه که تو مدارک هست که گفتی فشاریه زبون بسته تو کی آدم شدی! یا خودتو به اون راه زدی یا میخوای یجورایی ماس مالیش کنی آدمو مجبور نکن در حد ابتدایی بهت توضیح بده. اینکه ادمین سرور میاد و این حرفارو به پلیر میگه یکم زشته و خودتونو زیر سوال میبرید وقتی یه ادمین اینحوری صحبت میکنه چه انتظاری از بقیه میره! شما الان الگوی پلیرها هستید چه طرز صحبت کردنه! اینکه شما میای و میخوای پلیر رو از خودتون بترسونی و دور بزنی بحت دیگه ایه که خودت رو اونر معرفی میکنی! هدفت از این کار چیه؟ حالا من New نیستم ولی اگه اینو به یه پلیر تازه وارد بگی شاید بحث فرق کنه... از چیزی که هستی صحبت کن سعی نکن پلیر رو گول بزنی هرچی نباشه شما الان ادمین پولی سرور هستی نباید سر پلیر رو شیره بمالی با حرفای بی اساس. امیدوارم که خودتو اصلاح کنی. از منیجر درخواست رسیدگی دارم. ممنون 2 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PedraM ارسال شده در December 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2018 این هم مدرک توهین شما به بنده : http://s8.picofile.com/file/8345967384/sa_mp_249.png 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PedraM ارسال شده در December 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2018 این هم مدرک دیگر از مولتی ایشون که به ادمین توهین میکند . ایشون کلا عادت دارد به ادمین ها توهین کند . 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roya ارسال شده در December 17, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2018 (ویرایش شده) عکس دوم که اصلا به شما ربطی نداره توهین به شما نیست, مبین دوستمه و باهاش شوخی دارم. و مرسی که هستی و از همه چی عکس میگیری حتی از شوخیه 2نفر که بخوای بعدا علیه اون شخص استفادش کنی! عکس اول هم بخاطر توهینم 1روز از سرور محروم شدم, خُب چه ربطی داره! من تنبیهم رو گذروندم اما توهین شما نباید بی جواب بمونه. شما ادمینی اگه یه پلیر بهت توهین کرد بنش کن نه اینکه خودتم بیای توهین کنی. این تاپیک مربوط به توهین شماست نه من! درک مطلب واسه شما چقدر سخته لطفا دیگه مطالبی که پروندش بسته شده رو اینجا نزن و سعی نکن خودت رو پشت اینا قایم کنی این حرفا بیشتر ضعف شما رو میرسونه. بنده توضیحاتم رو دادم فکر نکنم بیشتر از این نیاز به توضیح باشه. شما هم لطف کن از فرستادن مطالب و حرفای بیهوده برای دفاعیه خودداری کنی تا خود مدیریت تصمیم بگیره. با تشکر. ویرایش شده December 17, 2018 توسط Roya 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roya ارسال شده در December 17, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2018 (ویرایش شده) لازم به ذکره طبق این تاپیک که توصیه میکنم حتما بری و بخونی @Churchill ... هم شایان و هم فاندر واقعی تایید و تاکید کردن که ادمین نباید اینطوری صحبت کنه و به پلیر توهین کنه شما حق چنین کاری ندارید که کسی رو به تمسخر بگیرید و هم توهین کنید و هم بزرگ نمایی (من Owner هستم). توی عکسهایی که گذاشتید بیشتر توهین شماست تا من! که میای میگی کسی به تو محله... نمیذاره فشاریه زبون بسته تو کِی آدم شدی! فقط مونده فوش ناموس بکشی دیگه. هرکی جای من بود خیلی بدتر از اینها جوابت رو میداد من خودمو کنترل کردم و به یه کلمه xkhol خلاصش کردم... شمایی که با یه xخُل ناراحت میشی و بن میدی انتظار داری ما نشیم؟ مسلما منم شکایت میکنم... با اینکه من قصد شکایت هم نداشتم ولی بی جنبه بازیه شمارو دیدم منم تصمیم گرفتم کارتون رو گذارش بدم. این پست, پست آخرمه تصمیم نهایی با مدیریت هستش. بدرود. ویرایش شده December 17, 2018 توسط Roya 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PedraM ارسال شده در December 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2018 به هیچ عنوان توهین حساب نمیشه اگر کسی بره بگه ادمین لول 2 هست مثلا ولی بگه 3 توهینهههههههههه از کی تا حالا این توهینه من خبر نداشتم ؟ نقل قول 3 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roya ارسال شده در December 19, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2018 بنده یه شکایت دیگه از این دوستمون دارم اونم اینه که ایشون نمیخواد دست از اشتباهات مکررشون بردارن رو من Goto کرده اسپم میکنه و میگه چرا منو Find میکنی! سوال من اینه که من بخوام CMD بزنم به ایشون مربوطه؟! هرکسیو دوست داشته باشم فایند میکنم دلیل نداره ایشون بخواد رو من Goto بی مورد کنه و منو زیر سوال ببره... از مدیریت خواهشمندم که این اشتباهشونم در نظر بگیرن. با تشکر. 6 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PedraM ارسال شده در December 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2018 شما حق اینکه بی دلیل بنده رو روزی 20 بار فایند کنید ندارید . 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در December 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2018 با سلام. با عرض پوزش بابت تاخیر، 2 روز از زمان انقضای Hoster بودن فرد کم شد. در در 12/20/2018 در 14:19، Diamondd گفته است: شما حق اینکه بی دلیل بنده رو روزی 20 بار فایند کنید ندارید . این حق رو دارند. این مورد مربوط به بازی بوده و مشکلی ایجاد نمی کند!+بسته شد. 1 1 ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده