ZombieRanger ارسال شده در December 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2018 سلام همین الان که دارم تایپ میکنم سرور برای چندمین بار قطع شده تا حالا سابقه نداشته سرور اینقد قطع بشه (توی یک ماه گذشته) علاوه بر اون پاسخ ندادن و رسیدگی نکردن @Meli @Ali هم باهاش بوده! خودتون میبینید که قسمت مشکلات کاااملا بی پاسخ مونده!! من از ادمین های سرور به خصوص @Shayan دو سوال دارم: 1-آیا لگ های سرور قراره ادامه پیدا کنه؟ 2-آیا قرار نیست کسی به قسمت مشکلات رسیدگی کنه؟! پاسخ ندادن به این تاپیک نشان دهنده ی بی اهمیتی تیم استف به بازیکنان هست! به فکر سرور باشید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 12, 2018 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2018 با سلام. در حال بررسی هستیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در December 29, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2018 در در 12/11/2018 در 22:32، ZombieRanger گفته است: 1-آیا لگ های سرور قراره ادامه پیدا کنه؟ 2-آیا قرار نیست کسی به قسمت مشکلات رسیدگی کنه؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 24, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2019 با عرض سلام و وقت بخیر. در حال حاضر هیچگونه مشکل لگی وجود ندارد و به بخش مشکلات رسیدگی می شود. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده