Behnaw2807 ارسال شده در December 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2018 با سلام خدمت کارکنان عزیز آرساکیا این مشکلی که من دارم رو بیشتر پلیر های ارساکیا هم دارند در امد همه شغل ها کمه و به همین دلیل کسی به فکر پول در اوردن از طریق Jobs نیست به نظر من اگه در امد شغل هارو بیشتر کنید تا پلیر های تازه وارد به جای درخواست پول از پلیر های دیگر برن و کار کنن با تشکر 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
unes ارسال شده در December 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2018 سلام و خسته نباشید اگه میشد پول های تو بازی رو بیشتر کنین ممنون میشیم و بعضی ها که تازه بازی رو شروع میکنن هم دیگ مشکلی نداشته باشن نقل قول Be careful to trust someone ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━Satan was an angel one day ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ It is strange that all honesty is a worth ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ But nobody is inclined to hear the truth ∞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در December 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2018 @Ali با سلام برا جاب های بازی لول اسکیل بزارید مثل بعضی جابای خاص با افزایش لول اسکیل پولشم بیشتر بشه تا هرجاب طرفدارای خودشم داشته باشه باتشکر نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در December 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2018 درود آره منم موافقم خسته شدم اینقد گدا دیدم امنیت نداریم اصن سیستم Jobs رو باید از نو بنویسید. کلی کار هست که میتونید اضافه کنی و درامدشونو هم بالانس کنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MZEF ارسال شده در January 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2019 اقا یعنی چی میخوام برم تو فکشن ها میگه ظرفیت پره خو بیشترش کنین سرور تعدادش زیاد شده خو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در January 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2019 با سلام. در رابطه با بازنویسی سیستم شغلها، این کار وقت گیر هست و برای مدتی که ما مهمان هستیم تا زمان انتشار AG:SA متاسفانه امکان پذیر نیست. در رابطه با درآمدزایی در بازی جدید بسیار دقیق فکر شده و مسلماْ راضی خواهید بود. در رابطه با ظرفیت های اقلیت ها نیز برای اینکه یک نوع یک دستی به وجود بیاد و تمام افراد داخل یک اقلیت نباشن، اینجور چیزی رو شاهد هستیم! متاسفانه امکان اینکه بخوایم ظرفیت ها رو هم افزایش بدیم وجود نداره! موفق باشید. نقل قول ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.