رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

تهدید Expert

rayderjan

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: BOODA.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Expert.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: تهدید به بن کردن تمام اکانت های من

• مدارک (فیلم یا عکس):  https://uploadkon.ir/uploads/4a4628_25InShot-۲۰۲۵۰۲۲۸-۱۳۰۳۴۳۳۱۴.mp4

• هاها 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما و سرپرست محترم مجموعه

از اونجایی که صحبت هایی که بین ما رد و بدل شده را به صورت Cut شده قرار دادین و فکر کردین آدم خیلی زرنگی هستین توضیحات رو اینجا میذارم که کاربران محترم نیز از سو استفاده های شما آگاه شوند. 

یک دستگاه ماشین Hotknife از بازیکن Gigaman به قیمت 100$ دلار خریداری کردید, با پیگیری موضوع و بررسی های مدیریتی متوجه کلاهبرداری شما از شخص شدیم, سپس پس از مراجعه به شما و درخواست ما از شما که ماشین رو برگردونید از برگردوندن ماشین امتناع کردید و فکر کردید با شکایت به جایی میرسید.

پس از بن شدن مجدد شما بنده پیش شما اومدم و درخواست ماشین رو مجدد کردم اما از دادن ماشین به شخصی که از اون کلاهبرداری کردید خودداری کردید, عدم همکاری در کلاهبرداری مجازات آن بن شدن تمامی اکانت ها به علاوه تعلیق می باشد پس هیچ تهدید بی دلیلی شما نشدید و بنده تلاش به پس گرفتن اموال دزدیده شده از سوی شما بود.

( اینکه شما ادعا کردید فردی که اموال را میخواهد خودش کلاهبرداری کرده و مال شخص نیست بحث جدا و یک شکایت و یک موضوع جداست و ربطی به این مورد ندارد و شما باید اول در مورد اول همکاری میکردید سپس اقدام به پیگیری اموال خود میکردید, اما فکر کردید با کات کردن قسمتی از صحبت های بنده و شکایت بی مورد جایی میرسید.

امیدوارم که از کار خود دست بکشید و اگه شکایتی می کنید یک دقیقه از 10 دقیقه مکالمه خود با ادمین را کات نکنید و تمامی توضیحات و صحبت های رد و بدل شده را میفرستادید.

مدارک تمامی گفتگوی 10 دقیقه بنده با شما خدمت @Mortezaa تا 30 دقیقه آینده ارسال میشه. 

به علاوه

یک دستگاه Hotknife باید به شخص Gigaman تحویل بدید مدارک جداگانه کلاهبرداری شما + اعترافات شما + شکایت شخص شاکی + عدم همکاری شما در پس دادن اموال حتی پس از بن شدن نیز خدمت سرپرست های محترم @Mortezaa و @EnDWaY ارسال می شود.

https://forum.arsacia.ir/messenger/97884/

• دوست دارم که 3
  • مرسی 4

y09146_giphy_2.gif

لینک به دیدگاه

• سرپرست کارکنان

با سلام و درود؛

اَدمینِ مربوطه در حالِ برخورد با فردِ متخلف بوده اَست و اشتباهی در روندِ کارِ ایشان دیده نشد.

شکایتِ شما
رد شد.

+موفق باشید.
+بسته شد!

• دوست دارم که 1

EnDWaY.png 

☠ atiye.png

𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐

لینک به دیدگاه

• EnDWaY موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...