رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

پارتی بازی ساب لیدر HM

TerriBle

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: UnDerLyNG.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: FaRnaM.png

Snax.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: این که شاهد نمیخاد اخه.

• توضیحات: باسلام,ایشون یعنی اقای Captainblackبعد من پست درخواست عضویت میزارن و 1 ساعت بعد درخواست دادنشون به اقلیت دعوت میشن.این که میگی slot نداریم یعنی اینکه برا هیچکس نداریم.میدونین که هرکاری که ساب انجام بده میره به پای لیدر!

• مدارک (فیلم یا عکس):deho_bandicam_2018-11-30_19-03-19-240.jp kz18_bandicam_2018-11-30_19-01-23-078.jp

ویرایش شده توسط TerriBle
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام،

کار ساب لیدر مشکلی نداشته و طبق بررسی ها اقلیت جای یک عضو دیگر را داشته است.

در رابطه با نداشتن ظرفیت:

این قسمت و این قسمت را بررسی کنید. و سپس به این لینک مراجعه کنید.

همانطور که می بینید بعد از خروج بازیکن UnforGiveN، این شخص وارد اقلیت شدند.

->در صورتی که مطلبی برای افزودن دارید 24 ساعت فرصت دارید @TerriBle

skin3.png

لینک به دیدگاه

با سلام, لیدر این اقلیت phone OFF هستن  و بیشتر مواقع Sleep هستن, حتی بنده تو فروم هم به ایشون PM دادم اما بعد 12 ساعت جواب منو دادن! (مثل همین جوابی که شما دادین)  من از کجا باید پیگیری کنم؟ یا حتی خوده Farnam که ساب لیدر هم هست, توجهی به درخواست های عضویت نداره اما چون دوست و رفیق CapTainblack هست ایشونو دعوت کرده.

با این وضعیت چجوری پیگیری کنم؟!!!!!!

لینک به دیدگاه

ساب لیدر در نبود لیدر، نقش لیدر اقلیت را دارد. همچنین ساب لیدر به دستورات لیدر عمل می کند. از اونجایی که یک ظرفیت بیشتر باقی نمانده بوده لیدر می تواند بر اساس تجربه یکی از درخواست کنندگان را برای تست دعوت کند.

در رابطه با پیگیری درخواستتان:

معمولا افراد زیادی برای عضویت در اقلیت های دسته ویژه درخواست میدهند و همه آنها به لیدر های این اقلیت ها برای پیگیری درخواستشان زنگ میزنند.

شما میتوانید با ساب لیدر تماس بگیرید و از آن طریق درخواستتان را پیگیری کنید.

skin3.png

لینک به دیدگاه

باسلام,همونطور که در کامنت قبلی گفتم هم لیدر و هم ساب لیدر sleep هستن, وقتی هم که نیستن Phone off هستن و نمیشه تو بازی باهاشون در ارتباط بود, تو فروم هم که زیاد فعال نیستن و بنده راه ارتباطی برای پیگیری ندارم!

لینک به دیدگاه

حرفتان صحیح می باشد، بدلیل اینکه در اقلیت هیتمن معمولا از /turn off استفاده می کنند این گونه مشکلات پیش میاد.

به لیدر Snax تذکرات لازم در این خصوص داده خواهد شد.

skin3.png

لینک به دیدگاه

با سلام.

سرپرست مربوطه اخطارهای لازمه را به فرد داده است.

با عرض پوزش بابت مشکل پیش آمده،

+بسته شد.

...We can know only that we know nothing

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...