Gavas ارسال شده در پنجشنبه در 12:16 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 12:16 (ویرایش شده) با سلامو عرض ادب. من یک پیشنهاد داشتم، اگه میشه قابلیتی رو درست کنین که بتونیم داخل بازی هم ایمیل خود را عوض کنیم شاید برای دوستان هم پیش اومده ایمیل انداختن رو اکانت و به هر دلیلی ایمیل از گوشی پاک شده و قابل بازگشت نیست اگه میشه قابلیت /ChangeEmail رو کاری کنین کهبتونیم از بازی ایمیل عوص کنیم. با تشکر. ویرایش شده پنجشنبه در 12:17 توسط Gavas نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gavas ارسال شده در پنجشنبه در 12:21 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 12:21 خودم خیلی در این مورد مشکل خوردم اکانت دارمایمیلش پاک شده هیچ جوری نمیشه عوض کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در پنجشنبه در 15:29 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 15:29 خب داره که عجب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gavas ارسال شده در پنجشنبه در 15:53 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 15:53 (ویرایش شده) 27 دقیقه قبل، Metii گفته است: عزیز من گفتم نداره؟ میدونم داره ولی نمیشه داخل بازی ایمیل رو عوض کرد بایید بیاییم UCP عوض کنیم من گفتم که بتونیم از بازی هم عوض کنیم ویرایش شده پنجشنبه در 15:58 توسط Gavas نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gavas ارسال شده در پنجشنبه در 16:00 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 16:00 29 دقیقه قبل، Metii گفته است: خب داره که عجب عزیز من گفتم نداره؟ میدونم داره منظور من اینه کع بتونیم از بازی هم ایمیل عوض کنیم تا بریم UCP و تاییدیه ایمیل که میاد ایمیلتون پاک شده نمیتونیم عوض کنیم خواستم بگم اگه بشه در بازی هم ایمیل عوض کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در پنجشنبه در 16:37 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 16:37 فک کنم تا وقتی ایمیلتون رو Validate نکنید میتونید تو بازی هم عوض کنید نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MONOXIDE ارسال شده در پنجشنبه در 18:40 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 18:40 همین طوریم دزد و تبر و حر**ده تو گیم زیاده Ucp راه بهتریه بعدشم قبل اینکه validate کنید میتونید از گیم جیم چنج کنید نقل قول MONOXIDE لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gavas ارسال شده در پنجشنبه در 20:21 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:21 ممنون از شما. و راهنمایی خود سپاسگذارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Editor ارسال شده در جمعه در 00:00 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 00:00 اگر تایید نشه بازهم میتونید چنج کنید ایمیل رو. نقل قول 𝙏𝙝𝙚 𝙤𝙣𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙬𝙖𝙠𝙚 𝙪𝙥 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙜𝙤𝙤𝙙 𝙢𝙤𝙧𝙣𝙞𝙣𝙜 𝙬𝙞𝙡𝙡 𝙥𝙪𝙩 𝙢𝙖𝙣𝙮 𝙩𝙤 𝙨𝙡𝙚𝙚𝙥 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙜𝙤𝙤𝙙 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 :My Account :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در جمعه در 10:14 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 10:14 نتیجه این گزارش باگ در بررسیِ نهایی (-) میباشد؛ پینوشت: هنگام بروز این مشکل میتوانید بهوسیله شماره تلفن حساب کاربری خود را بازیابی کنید. این مورد از لحاظ امنیتی نقض دارد؛ برای مثال حساب کاربری خود را Share دهیم و Email را تغییر دهند. نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در جمعه در 10:50 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 10:50 مخالفم (-) کلاهبرداری بیشتر میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.