رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

تست نگرفتن به دلایل شخصی

GodLike

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: rezaomrani.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: PioNeEr.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: __

• توضیحات: من سر یک موضوع با ساب لیدر pd بحث کردم اما وقتی که خواستم عضو pd بشم ایشون بعد از اکسپت کردن پسته من از من تست نمیگیرن واسه اینکه قبلا بحثمون شده فقط لازم به ذکر هس که من بعد از reject شدن در تست اول باز پست گزاشتم و اکسپت شده اما آقای traitor ساب لیدر pd به وضوح به من گفتن که شمارو invate نمیدیم و اگر بگین که افراد با تجربه تر از من هستن باید بگم که من حدود 1 یا 2 ماهه که پستم اکسپت شده تو این مدت هم جا بود هم کسی با تجربه تر از من نبود و طبق صحبت من با ادمین hydro اگر مشکلی داشته باشند اقای pioneer  با بنده دلیل به invaite ندادن من به pd نمیشه و راجع به صحبت آقای traitor همه چیز در عکس واضحه.

• مدارک (فیلم یا عکس): sa_mp_022.png

• چی چی 1

R』『E』『Z』『A         

294.png271.png                  

ToxicBoy.png

No Pain 

No Gain                                                                                                      

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

@rezaomrani  با سلام خدمت شما، در شکایت قبلی جواب شما رو کاملا دادم. نکته بسیار مهم دیگه که شما گفتید فردی با تجربه تر از شما نیست باید بگم که شما در تست قبلی خود از 7 سوال پرسیده شده 5 عدد AV دریافت کردید و بعد از Reject شدن به Subleader بنده توهین کردید، و در حال حاضر اقلیت Full بوده و در صورت خالی شدن بنده از افرادی که درخواست ورود به این اقلیت رو دارند بر پایه تجربه تست خواهم گرفت.

ویرایش شده توسط PioNeEr
لینک به دیدگاه

من نمیگم الان با تجربه تر از من وجود نداره شما درست نخوندید نوشته بالا رو اگر دقت کنید من میگم ۱ یا ۲ ماه پیش درخواست عضویت من اکسپت شده و اون موقع هم جا خالی بود هم به جز من و یکی دیگه اصلا تا ۲ هفته بعد درخواست عضویت کسی اکسپت نشد 

R』『E』『Z』『A         

294.png271.png                  

ToxicBoy.png

No Pain 

No Gain                                                                                                      

لینک به دیدگاه

و باید بهتون بگم که شما دارید میگید که از افراد تست خواهید گرفت و اولا باید بگم که برید و درخواست عضویت رو چک کنید زمانی که درخواست من اکسپت شده هم جا خالی بود هم تا ۲ هفته بعدش کسی اصلا درخواست عضویتش اکسپت نشد باید بهتون بگم که شمارو اینوایت نمیدیم معنیش این نیست که بعدا طبق تجربه افراد تست خواهیم گرفت آقای پایونر ولی ساب لیدر در عکس نوشتن شمارو invait نمیدیم خواشا درست بخونید مطلب رو و جواب بدید 

ویرایش شده توسط rezaomrani
جابجایی کلمات
  • دوست دارم که 1

R』『E』『Z』『A         

294.png271.png                  

ToxicBoy.png

No Pain 

No Gain                                                                                                      

لینک به دیدگاه

با سلام،

@rezaomrani طبق گفته لیدر، شما در 7 سوال اول تست با 5 اشتباه رد شدید و بعد از آن توهین کردید! مسلما این رفتار ها و رد شدن در 7 سوال اول، شما را نمیتواند در اولویت های لیدر قرار دهد.

و همانطور که قبلا بهتون گفتم، در صورتی که لیدر با شما مشکل داشته باشد به شما برای تست اطلاعی نمیدادند و شکایت شما میتوانست صحیح باشد. با این حال در صفحه اول درخواست عضویت این اقلیت میخوانیم که:

نقل قول

خود شخص لیدر در اسرع وقت فرم شما را چک خواهد کرد و در صورت اطلاع رسانی از هر راهی به لیدر در رابط با فرمتان، لیدر حق رد کردن درخواست شما را دارد.

skin3.png

لینک به دیدگاه

آقای ادمین بنده دارم میگم ایشون میگن از من تست نمیگیرن !!!

نه اینکه تو اولویت نیستم داخل اسکرین شات هم کاملا مشخصه

R』『E』『Z』『A         

294.png271.png                  

ToxicBoy.png

No Pain 

No Gain                                                                                                      

لینک به دیدگاه

منم یک طرفه به موضوع نگاه نمیکنم اره اگر منم لیدر بودم   کسی که حرف زده بهم رو از آخرین اولویت قرار میدادم اما ایشون میگن منو اصلا راه نمیدن پلیس  و با من صحبت هم نمیکنند که بخوام مشکل رو حل کنم با ایشون و اینکه به جای قرار دادن من توی آخرین اولویت های خودشون اصلا منو راه نمیدن pd که از اسکرین شات کاملا مشخصه 

و این حرکت رفتار غیر حرفه ایه یک لیدر رو نشون میده 

R』『E』『Z』『A         

294.png271.png                  

ToxicBoy.png

No Pain 

No Gain                                                                                                      

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، BiHan گفته است:

با سلام،

@rezaomrani طبق گفته لیدر، شما در 7 سوال اول تست با 5 اشتباه رد شدید و بعد از آن توهین کردید! مسلما این رفتار ها و رد شدن در 7 سوال اول، شما را نمیتواند در اولویت های لیدر قرار دهد.

و همانطور که قبلا بهتون گفتم، در صورتی که لیدر با شما مشکل داشته باشد به شما برای تست اطلاعی نمیدادند و شکایت شما میتوانست صحیح باشد. با این حال در صفحه اول درخواست عضویت این اقلیت میخوانیم که:

آقای ادمین کی گفته آقای پایونر به من واسه تست اطلاع دادن ؟ ایشون تو بازی من میرم پیششون به هر نحوی شده فرار میکنن اونوقت شما میگید اطلاع دادن ؟؟؟؟؟؟؟؟

اشتباه تایپی

R』『E』『Z』『A         

294.png271.png                  

ToxicBoy.png

No Pain 

No Gain                                                                                                      

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، rezaomrani گفته است:

آقای ادمین کی گفته آقای پایونر به من واسه تست اطلاع دادن ؟ ایشون تو بازی من میرم پیششون به هر نحوی شده فرار میکنن اونوقت شما میگید اطلاع دادن ؟؟؟؟؟؟؟؟

شما اشتباه متوجه شدید، منظور بنده این بوده که اگر با شما از اول مشکلی داشتند برای بار اول شما را برای تست ورودی دعوت نمی کردند!

در 5 ساعت قبل، rezaomrani گفته است:

آقای ادمین بنده دارم میگم ایشون میگن از من تست نمیگیرن !!!

نه اینکه تو اولویت نیستم داخل اسکرین شات هم کاملا مشخصه

چیزی تحت عنوان "تست نگرفتن" نداریم، بر اساس حرف لیدر اقلیت:

در در 11/29/2018 در 15:48، PioNeEr گفته است:

در صورت خالی شدن بنده از افرادی که درخواست ورود به این اقلیت رو دارند بر پایه تجربه تست خواهم گرفت.

skin3.png

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، BiHan گفته است:

شما اشتباه متوجه شدید، منظور بنده این بوده که اگر با شما از اول مشکلی داشتند برای بار اول شما را برای تست ورودی دعوت نمی کردند!

چیزی تحت عنوان "تست نگرفتن" نداریم، بر اساس حرف لیدر اقلیت:

شما هم متوجه منظور بنده نشدید من میگم اولا که در اسکرین شات ساب لیدر به من گفتن شمارو اینوایت نمیدیم و منظور من حرفای الان لیدر نیست!

و دوما مشکل ایشون با من بعد از تست اول به وجود اومد و منم راجع به مشکلی از قبل از تست اول صحبت نکردم !

R』『E』『Z』『A         

294.png271.png                  

ToxicBoy.png

No Pain 

No Gain                                                                                                      

لینک به دیدگاه

همانطور که قبلا گفتم، ساب لیدر طبق دستورات لیدر عمل می کند. حرف خود شخص لیدر را می توانید در زیر مشاهده کنید:

در در 11/29/2018 در 15:48، PioNeEr گفته است:

در صورت خالی شدن بنده از افرادی که درخواست ورود به این اقلیت رو دارند بر پایه تجربه تست خواهم گرفت.

skin3.png

لینک به دیدگاه

خب یعنی چی که ساب لیدر یه حرف بزنه لیدر یه حرف دیگه ساب لیدر گفته تست نمیگیرن و من دلیلشو میخوام بدونم ؟؟؟؟ و اینکه چرا لیدر همش فرار میکنه تد منو میبینه و درست وای نمیسه حرف بزنه ؟؟؟؟

اشتباه تایپی

R』『E』『Z』『A         

294.png271.png                  

ToxicBoy.png

No Pain 

No Gain                                                                                                      

لینک به دیدگاه

در رابطه با حرف اولتون:

در ۱ ساعت قبل، BiHan گفته است:

همانطور که قبلا گفتم، ساب لیدر طبق دستورات لیدر عمل می کند. حرف خود شخص لیدر را می توانید در زیر مشاهده کنید:

در 28 دقیقه قبل، rezaomrani گفته است:

و اینکه چرا لیدر همش فرار میکنه تد منو میبینه و درست وای نمیسه حرف بزنه ؟؟؟؟

شما 3بار شکایت کردید و هر 3بار لیدر پاسخ خود را به شما داده است! فکر نمی کنم که توضیح بیشتری لازم باشد.

skin3.png

لینک به دیدگاه

آقا پس یعنی شما میگین اینکه کسی بگه تست نمیگیریم از شما کار کاملا درستیه اگر نه شما باید حداقل ساب لیدر رو یک جریمه کنید 

اگر نکنید با معنی این هس که اینکه از کسی به دلیل شخصی تست نگیرید کاملا کار درستیه !!!!!

R』『E』『Z』『A         

294.png271.png                  

ToxicBoy.png

No Pain 

No Gain                                                                                                      

لینک به دیدگاه

با سلام.

به ساب-لیدر مربوطه اخطارهای لازمه توسط لیدر داده خواهد شد.

با عرض پوزش از شما، شکایت شما بررسی شد.

+بسته شد.

...We can know only that we know nothing

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...