FariB ارسال شده در February 25 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من چند روز پیش شکایت کردم و آقای علی پوکر رد کرد الان من اون مدارک رو میخام ببینم من تقریبا 70 دقیقه خدمت ادمین aimbot بودم هیچ پیامی مبنی به این که به من بگه ایدی اشتباه بود نداده و اگر این رو مدعی است مدرک ارائه بده فقط از من دوبار ایدی انی دسک خواست و دادم بهش و نیومد روش بعدشم dc خوردم و رفتارهای مشکوکیم داشت توضیحات تکمیلی به اقای @EnDWaYارسال شد • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده February 25 توسط FariB . 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Mortezaa ارسال شده در پنجشنبه در 23:37 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:37 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @FariB شکایت شما رد شد. عملکرد ادمین مربوطه صحیح بوده. طبق گفته های خودتان شما از سرور Disconnect شدید و همین مورد منجر به محرومیت شما از سرور شده است. بسته شد. God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده