CalmBoy ارسال شده در November 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام @Routin در فکشن من با لیدر داشتم سحبت میکردم که ایشون وست حرف من و لیدر گفت .... 1 1 نقل قول αℓσиє ιѕ вєттєя тнαи αиутнιиg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Routin ارسال شده در November 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2018 باسلام 1: شما لیدر مربوطه رو داشتید تهدید به Screen Shot میکردید. 2: شما مجاز به دستور دادن به لیدر نیستید. 3: شما اجازه بحث کردن در چت اقلیت رو ندارید. 4: Sub-Leader توسط لیدر انتخاب میشه و شما هیچ حقی به اعتراض ندارید. 5: از مجازات های مکرر که در UCP شما مشخص است که کار شما شکایت کردن هست. 6: شما به قول خودتون در حال "" سحبت "" با لیدر نبودید و در حال بحث کردن بودید. این 6 دلیل برای شکایت شما! " باشد تا عاقل و رستگار شوید، آمین " 1 1 نقل قول BLOOD AGENT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalmBoy ارسال شده در November 28, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2018 .1.من داشتم از لیدر سوال میکردم که کی Sub-leader هست نه بحث میکردم. .به نام خدا. 2.گفتم که کی Sub-leader شده . 3. همون روز قبل من با Leader صحبت که من ساب شم. 4. ایشون گفتند که فردای اون روز هل میکنم همه چیز رو. 5.شما در اقلیت امومی نباید توهین کنید. 6.من داشتم با لیدر حرف میزدم و نه با شما که شما گفتید که به تو چه ربتی داره. 1 نقل قول αℓσиє ιѕ вєттєя тнαи αиутнιиg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Routin ارسال شده در November 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2018 توضیحات بنده برای مدیریت به اندازه کافی هست. شما یکم بیشتر دقت کنی جمله من سوالی بوده نه توهین آمیز. موفق باشید نقل قول BLOOD AGENT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YoSeF ارسال شده در November 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2018 سلام با اینکه این شکایت به بنده مربوط نیست اما لازم به ذکره که بگم: دوست عزیز @mobin1380 شما نمیتونید به بنده دستور بدید که چه کاری رو انجام بدم و اگر شما شکایتی دارید باید به من اعلام کنید چون این موضوع در اقلیت اتفاق افتاده و مربوط به شکایت از ادمین ها نیست. لطفا از شکایت های بی مورد و تلف کردن وقت دیگران خود داری کنید. 1 نقل قول _DaLtOn_ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalmBoy ارسال شده در November 28, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2018 اگر حرف های منو با دقت بخونی خودت میدونی . و من به خاطر این که مجازات من در UCP برای C-bug بن شدم. 1 نقل قول αℓσиє ιѕ вєттєя тнαи αиутнιиg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalmBoy ارسال شده در November 28, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2018 @Hipoyoo شما خدتون با من(صحبت)کرده بودید و الان چون که Routin@رفیق شما هست این کارو میکنید و من به شما هم داشتم میگفتم که @Routin وست حرف من پرید. سر بلند باشید. 1 نقل قول αℓσиє ιѕ вєттєя тнαи αиутнιиg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در November 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2018 با سلام، کار شما درست نبوده ولی کار ادمین مربوطه نیز، اخطار های لازمه داده خواهد شد. با تشکر از گزارش شما. +بسته شد. نقل قول ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.