YiN ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل هممون میدونیم که دریا و صحرا ها جاهای خیلی خیلی کم اهمیتی هستند. برای اینکه یکم مردم سرگرم بشن و یا تنوعی ایجاد بشه من نظری دارم که بنظر خودم جالبه میتونید توی دریا مسابقه بزارید با قایق و یا در صورت امکان اضافه کردن جت اسکی و...(ولی با قایق باشه اسون تره!) میتونید مسابقه های عادی بزارید که عده ای جمع بشن و با هم مسابقه بدن. جایزه این مسابقه میتونه برعهده خود شرکت کنندگان باشه +چجوری؟ طوری که ابتدای شروع مسابقه تمام شرکت کنندگان مقداری پول روی هم بزارن و در اخر جمع پول ها به نفرات اول دوم و سوم برسه(اینطوری خریدار قایق هم بیشتر میشه و یک تجارت جدید راه میوفته) مثال: علی به همراه 15 تا از دوستاش میخان این مسابقه رو انجام بدند همه نفری 100k روی هم میزارن مقدار پولی که بدست میاد 1.500.000$ نفر اول: 1.000.000$ نفر دوم: 300.000$ نفر سوم:200.000$ (یا گذینه ای باشه که بتونن به هر 15 نفر مقدار پول رو بدند و یا جایزه نفرات رو تایین کنند) 2- ماهی گیری در دریا صرفا برای فروش در رستوران هاست و پول نصبتا کمی در اعذای این همه زمان به ما میدهد. میتونیم از این کار 2 استفاده بکنیم 1 میتونیم ایتم (ذغال) را در سوپر مارکت ها موجود کنیم و وقتی که در مکانی دور از مکان /eat هستیم و drugsو.. نداریم تا hp فول کنیم بتونیم غذا درست کنیم و hp فول کنیم (fish + فندک+ ذغال= /eat fish) حتا این ایده میتونه به شکلی باشه که شما یک اتیش درست میکنید و fish رو واردش میکنیم و این در محوطه خاصی به ما hp بده که موقع وار وال و.. بتونیم سریع hp بگیریم. 3- پرنده هایی در سرور هستند که در جاهای بلند میتونیم اونارو ببینیم. هیچ توجه به انها نمیشود! میتوان اونا رو هم مثل fish شکار کنیم و به رستوران ها بفروشیم و یا همونطور که گفتم برای hp گرفتن استفاده کنیم. شکارشون هم خیلی سادست شما یک gun برمیدارید و وقتی دیدیدشون به اونا شلیک میکنی و اونا غیب میشن! نقل قول یا رب مباد انکه گدا معتبر شود ...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMohammadAmin ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل پیشنهاد خوبیه نظرم مثبته (+) نقل قول 𝑵𝒖𝒎𝒃𝒆𝒓 𝒐𝒏𝒆 𝒇𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل (+) نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yujin ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARiZ ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل در (Event) میتوان اینطور مسابقاتی برگزار کرد اما نظر خوبیه برای تمام پلیر ها و تمام وقت. پیشنهاد من (+) هست نقل قول MyAccount لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AEEN ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل پیشنهاد خوبیه بنده نظرم (+) هست نقل قول My Account My Old Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DaShBaLaaCH ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل درود نظر بنده (+) نقل قول بخند،هيچكَسبهغمتاهميتنميده! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.