FaNaR ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل با سلام و درود خدمت تمامی عزیزان نوبتی هم باشه .! نوب @ImSoroush بهترین و خوش اخلاق ترین فرد داخل گیم و دنیای واقعی خب بریم سراغ سوالات..! 1_ اول خودت رو معرفی کن ( اسم ، سن و محل زندگی و...) 2_ سه تا از بهترین دوستات داخل سرور رو بگو. 3_توی گیم روی کی بیشتر از همه کراش داری؟ 4_ دوست داری با کیا بری بیرون؟ 5_من یا climb ؟؟ 6_از کدوم هلپر بدت میاد؟ 7_کدوم دخترو تو سرور دوست داری؟ 8_نظرت راجبه پروفایل من؟ 9_دوست داری لیدر کجا بشی؟ 10_به چه چیزی خیلی علاقه داری؟ 11_دشمنت تو سرور؟! 12_لیدری یا ادمینی؟ 13_نظرت در مورد من؟ 14_از چه ماشینی توی سرور خوشت میاد؟ 15_اونت مورد علاقت چیه و چرا؟ 16_توی سرور هدفت در آینده چیه؟ 17_فرد مشهور مورد علاقه ات کیه؟ 18_چه چیزی است که بدون آن هرگز نمی توانی زندگی کنی؟ 19_آخرین کاری که برای اولین بار انجام دادی چی بود؟ 20_آدم با جنبه ای هستی؟ . خب خب اینم از سوالات بنده!! دوستان عزیز میتوانید سوالات خود را مطرح کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ManLone ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل خواب مونده نقل قول My.Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.