AliNoTBaD ارسال شده در November 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:- • توضیحات: با سلام . این دوست عزیز امون Reject وسط راب بودم که یهو بن ام داد و دلیلش چیت بود. والا 3 ساله من LFG و Arsacia بازی میکنم و از این مشکلات نبوده به خدا سوابقم رو چک کنید. من بعده اونت باس تفنگ هاشو نگه داشتم و اونطور که میدونید تیر های زیادی داره . رفتم راب یدفعه وسط راب تیر هام 5 شد و بن شدم . این پسر گل میگه که فیلم داره و من مشتاق ام فیلم رو ببینم و شما هم ببینید. اگه چیت داشتم برای همیشه محروم کنید. شرط از این بزرگتر؟ با تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): بن کرده دیگه چه مدرکی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در November 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2018 با سلام، فیلم ارسال شده توسط ادمین مورد نظر بیانگر استفاده شما از Cheats به صورت صحیح و کامل نیست، ادمین مربوطه باید اقدام به بررسی سیستم شما میکرد و سپس برخورد لازمه را انجام می داد. با این حال با عرض پوزش برای مشکل ایجاد شده برای شما، شما رفع محرومیت شدید. +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده