رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

عدم تجربه و نحوه برخورد با افسران !

Amin700

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

AmIn7007.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: PioNeEr.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: بسم الله الرحمن الرحیم ! با سلام خدمت مدیریت مجموعه و ادمین های گرام ! لطفا مطالب رو به دقت بخونید با تشکر :

افسران اعضای Police Depatment    برای بار چندمین  بار هست که یک کار اشتباه را  انجام میدهند و لیدر شون از افسران در قسمت گزارش اعضا حمایت میکنه ! بدون کوچکترین برخوردی !نمونه بارز یک مورد که بنده در سرور  Team Speak به ایشون گوش زد کردم  ولی متاسفانه با فحاشی از جانب ایشون و دوستانشون شدم ! حالا بماند ... چون مدرکی در این بابت ندارم ! ولی لطفا ادامین گرامی یا حتی مدیریت مجموعه فکری به حال این Faction کنید که واقعا داره به پلیر های سرور زورد میگند ! بنده  با توجه بر اینکه از سال 2014 حتی قبل تر از اون در این سرور فعالیت میکنم از مدیریت مجمعه اقای @Ali  تقاضای دارم به این موارد رسیدگی کنند . بنده سه مورد رو در همین پست اعلام میکنم :

قابل به ذکر هست تمامی این موارد در کمتر از 24 ساعت اتفاق افتاده .....

خلاصه موارد زیاده و این سه مورد خیلی از کوچکترین مواردی بود که خدمت شما ها اعلام کردم ... موفق باشید ....

• مدارک (فیلم یا عکس): 

sa_mp_116.png

sa_mp_115.png

فان حزب الله هم الغالبون

97cbce172b60a93adf9d3746b20e2fc3.jpg

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام،

شکایاتی که بر علیه افسر [CTM]Sajjad بوده کاملا درست قضاوت شده است.

این موارد قبل از ارسال پرسیده شده و لیدر پاسخی که بنده دادم را ارسال کردند. افسر پس از متوجه شدن وانتد های داده شده را پاک کرده و وانتد صحیح رو به شما داده است.

در رابطه با شکایت شما از Salatin پست شما تأیید نشده است، صبر کنید تا تأیید شود.

• مرسی 1

skin3.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...