Amin700 ارسال شده در November 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بسم الله الرحمن الرحیم ! با سلام خدمت مدیریت مجموعه و ادمین های گرام ! لطفا مطالب رو به دقت بخونید با تشکر : افسران اعضای Police Depatment برای بار چندمین بار هست که یک کار اشتباه را انجام میدهند و لیدر شون از افسران در قسمت گزارش اعضا حمایت میکنه ! بدون کوچکترین برخوردی !نمونه بارز یک مورد که بنده در سرور Team Speak به ایشون گوش زد کردم ولی متاسفانه با فحاشی از جانب ایشون و دوستانشون شدم ! حالا بماند ... چون مدرکی در این بابت ندارم ! ولی لطفا ادامین گرامی یا حتی مدیریت مجموعه فکری به حال این Faction کنید که واقعا داره به پلیر های سرور زورد میگند ! بنده با توجه بر اینکه از سال 2014 حتی قبل تر از اون در این سرور فعالیت میکنم از مدیریت مجمعه اقای @Ali تقاضای دارم به این موارد رسیدگی کنند . بنده سه مورد رو در همین پست اعلام میکنم : قابل به ذکر هست تمامی این موارد در کمتر از 24 ساعت اتفاق افتاده ..... خلاصه موارد زیاده و این سه مورد خیلی از کوچکترین مواردی بود که خدمت شما ها اعلام کردم ... موفق باشید .... • مدارک (فیلم یا عکس): فان حزب الله هم الغالبون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در November 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2018 با سلام، شکایاتی که بر علیه افسر [CTM]Sajjad بوده کاملا درست قضاوت شده است. این موارد قبل از ارسال پرسیده شده و لیدر پاسخی که بنده دادم را ارسال کردند. افسر پس از متوجه شدن وانتد های داده شده را پاک کرده و وانتد صحیح رو به شما داده است. در رابطه با شکایت شما از Salatin پست شما تأیید نشده است، صبر کنید تا تأیید شود. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در November 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2018 پاسخ های لازمه داده شده است. +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده