AMlRAlI ارسال شده در چهارشنبه در 15:09 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 15:09 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: وقتی شما Rob Point نداشته باشی و بخوای راب بزنی ( یعنی نشونه بگیری روی اون شخص داخل بیز ) و همینطور اگر اونجا رو راب زده باشن، یک ارور میاد که معنیش میشه: از این تجارت سرقت شده، تجارت دیگه ای رو امتحان کنید. در صورتی که اصلا شما Rob Point ندارید و بیز دیگر رو هم نمیتونید امتحان کنید، و همینطور به طور کل این ارور رو نباید بده باید ارور بده که شما Rob Point ندارید. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیح دادم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RaTe ارسال شده در چهارشنبه در 16:47 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 16:47 درود، مشاهده شد، ولی به نظرم مشکلی نداره چون اگر به یک بیز بروید که راب نزده باشن و شما راب پوینت نداشته باشید میگه که راب پوینت شما کافی نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در چهارشنبه در 17:18 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:18 @AdmBoT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoFoZi ارسال شده در چهارشنبه در 17:20 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:20 این باگ نیست باید ۱ ساعت دیگه تست کنید به خاطر اینکه قبل از شما کسی به این Biz دستبرد زده 1 تنها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMlRAlI ارسال شده در چهارشنبه در 19:13 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 19:13 1 ساعت قبل، NoFoZi گفته است: این باگ نیست باید ۱ ساعت دیگه تست کنید به خاطر اینکه قبل از شما کسی به این Biz دستبرد زده داش کاما توضیحاتو بخون نوشتم من اصلا راب پوینت ندارم آدم درست... 2 ساعت قبل، RaTe گفته است: درود، مشاهده شد، ولی به نظرم مشکلی نداره چون اگر به یک بیز بروید که راب نزده باشن و شما راب پوینت نداشته باشید میگه که راب پوینت شما کافی نیست. خوب دیگه، اینجا نوشته یه بیز دیگه امتحان کن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RaTe ارسال شده در دیروز در 06:20 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 06:20 11 ساعت قبل، AMlRAlI گفته است: داش کاما توضیحاتو بخون نوشتم من اصلا راب پوینت ندارم آدم درست... خوب دیگه، اینجا نوشته یه بیز دیگه امتحان کن. خب عزیز من یک بیز دیگه امتحان کنی مینویسه راب پوینت نداری دیگه این کجاش مشکل داره دقیقاً؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoFoZi ارسال شده در دیروز در 06:25 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 06:25 11 ساعت قبل، AMlRAlI گفته است: داش کاما توضیحاتو بخون نوشتم من اصلا راب پوینت ندارم آدم درست... خوب دیگه، اینجا نوشته یه بیز دیگه امتحان کن. ببین خب این بیز راب زدن اصلانم باگ نیست داداش وقتی یک بیز دیگه بری میگه راب پوینت نداری @AdmBoT تنها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMlRAlI ارسال شده در دیروز در 07:30 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:30 (ویرایش شده) ۱ ساعت قبل، RaTe گفته است: خب عزیز من یک بیز دیگه امتحان کنی مینویسه راب پوینت نداری دیگه این کجاش مشکل داره دقیقاً؟ ، ۱ ساعت قبل، NoFoZi گفته است: ببین خب این بیز راب زدن اصلانم باگ نیست داداش وقتی یک بیز دیگه بری میگه راب پوینت نداری @AdmBoT دوستان احساس میکنم شما متوجه نمیشی و نخواهید شد، اگر هم اینطور باشه باید بنویسه شما اصلا نداری تو همون بیزی که راب زدن، ولی مینویسه که میتونی یک بیز دیگه دیگه رو امتحان کنی که بازم کلا جور در نمیاد. انشالله کسای دیگه متوجه بشن. ویرایش شده دیروز در 07:30 توسط AMlRAlI لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RaTe ارسال شده در دیروز در 08:54 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:54 ۱ ساعت قبل، AMlRAlI گفته است: ، دوستان احساس میکنم شما متوجه نمیشی و نخواهید شد، اگر هم اینطور باشه باید بنویسه شما اصلا نداری تو همون بیزی که راب زدن، ولی مینویسه که میتونی یک بیز دیگه دیگه رو امتحان کنی که بازم کلا جور در نمیاد. انشالله کسای دیگه متوجه بشن. خب، من از شما یه سوال دارم اگه شما راب پوینت داشته باشی مینویسه که راب زدن اینجارو یک جای دیگه امتحان کنید و اگه راب پوینت داشته باشید راب استارت میشه اگه نداشته باشید میگه باید ۱۰ تا راب پوینت داشته باشید و اصلا مشکلی نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMlRAlI ارسال شده در دیروز در 09:02 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:02 6 دقیقه قبل، RaTe گفته است: خب، من از شما یه سوال دارم اگه شما راب پوینت داشته باشی مینویسه که راب زدن اینجارو یک جای دیگه امتحان کنید و اگه راب پوینت داشته باشید راب استارت میشه اگه نداشته باشید میگه باید ۱۰ تا راب پوینت داشته باشید و اصلا مشکلی نداره خوب داش همین مشکله دیگه، اینطوری اگه کسی ندونه که بدون راب پوینت نمیشه راب زد پیره بیزه بعدی امتحان میکنه میبینه کلا نمیتونه ذهنیتش خراب میشه... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RaTe ارسال شده در دیروز در 09:06 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:06 4 دقیقه قبل، AMlRAlI گفته است: خوب داش همین مشکله دیگه، اینطوری اگه کسی ندونه که بدون راب پوینت نمیشه راب زد پیره بیزه بعدی امتحان میکنه میبینه کلا نمیتونه ذهنیتش خراب میشه... اگه بلد باشه ارور رو صفحه رو میخونه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMlRAlI ارسال شده در دیروز در 09:08 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:08 (ویرایش شده) 1 دقیقه قبل، RaTe گفته است: اگه بلد باشه ارور رو صفحه رو میخونه. داش از نظرم یه هویج بخور، اگر ببینی نوشتم اونجا ارور نوشته برو یه بیز دیگه امتحان کن اونم بله و میره امتحان میکنه بعد چیمیشه؟ میزنه راب پوینت نداری. ویرایش شده دیروز در 09:08 توسط AMlRAlI لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RaTe ارسال شده در دیروز در 09:13 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:13 4 دقیقه قبل، AMlRAlI گفته است: داش از نظرم یه هویج بخور، اگر ببینی نوشتم اونجا ارور نوشته برو یه بیز دیگه امتحان کن اونم بله و میره امتحان میکنه بعد چیمیشه؟ میزنه راب پوینت نداری. خب به نظره شما چیز دیگه ای باید بگه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMlRAlI ارسال شده در دیروز در 09:15 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:15 1 دقیقه قبل، RaTe گفته است: خب به نظره شما چیز دیگه ای باید بگه؟ بگه همون اول شما راب پوینت نداری بهتره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RaTe ارسال شده در دیروز در 09:16 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:16 (ویرایش شده) 1 دقیقه قبل، AMlRAlI گفته است: بگه همون اول شما راب پوینت نداری بهتره. خب اگه شما اینجور فکر میکنید بهتره در بخش پیشنهادات و انتقادات مطرح کنید. + تا بررسی نهایی صبور باشید @AdmBoT ویرایش شده دیروز در 09:17 توسط RaTe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMlRAlI ارسال شده در دیروز در 09:17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:17 هم اکنون، RaTe گفته است: خب اگه شما اینجور فکر میکنید بهتره در بخش پیشنهادات و انتقادات مطرح کنید. دوست عزیز، من گفتم اگه قراره چیزه دیگه ای بنویسه اینو بنویسه بهتره، که شما خوب شد گفتی و معرفی کردی پیشنهادی انتقادات رو که من بلد نبودم، بعدشم وقتی که میگه میتونی بیزه دیگه رو امتحان کنی باگ حساب میشه... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RaTe ارسال شده در دیروز در 09:19 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:19 1 دقیقه قبل، AMlRAlI گفته است: دوست عزیز، من گفتم اگه قراره چیزه دیگه ای بنویسه اینو بنویسه بهتره، که شما خوب شد گفتی و معرفی کردی پیشنهادی انتقادات رو که من بلد نبودم، بعدشم وقتی که میگه میتونی بیزه دیگه رو امتحان کنی باگ حساب میشه... منم گفتم دیگه شما میگید بهتره در بخش پیشنهادات و انتقادات مطرح کن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در دیروز در 12:37 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 12:37 نتیجه این گزارش باگ در بررسیِ نهایی (-) میباشد: باگ نیست. اگر فکر میکنید این مورد نیاز به بهبود داره، در قسمت پیشنهادات و انتقادات مطرح کنید. The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در 14 ساعت قبل توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل درود، گزارش شما رد شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده