رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Admin Jail &‌ Good Like

Sweet

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Sweet..png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

GoodLike.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات:  داشتم FTP میکردم, بعد  یک ماشین دیدم میخواستم بگیرم اما چون وانتد داشتم و Cop دمبالم بود نمیتونستم با این اکانتم برم بگیرم بعد رفتم بانک برا اون یکی اکانت پول بفرستم که بعد برم با اون بگیرمش خلاصه داشتم پول را میفرستادم که COP اومد بعد من سریع ع بانک رفتم بیرون.. که دیدم این رفیقمون مارو الکی  A Jail کرد!

Enter to Enter که نکردم!   HP منو رو هم نگاه کنین Fulle پس چرا منو A Jail کرده؟   فقط اینا که اومدن تو چون 2 3 تا بودن سریع فرار کردم همین
تو قوانین Forum  نگفته که اینکار Non RP هست پس  الان ایشون دقیقا واسه چی منو A Jail کردن؟

نقل قول

اخلاق خارج از زندگی:
- انداختن خود جلوی وسایل نقلیه جهت تحت تعقیب قرار دادن راننده وسیله نقلیه.
- تکان دادن و هل دادن وسایل نقلیه شغل ها، اقلیت و وسایل نقلیه شخصی به صورت سوء استفاده آمیز (برای مثال جهت Respawn کردن آنها، دور کردن از صاحبان آنها و...).
- انجام Drive-by به وسیله Monster Truck، Sandking و وسایل اینچنینی.
- AFK کردن هنگام تحت تعقیب بودن در هوا.
- استفاده از دستور /sleep هنگامی که یک پلیس و یا هیتمن به دنبال شماست.
- رفتن از یک خانه به خانه‌ی دیگر جهت فرار به وسیله سوء استفاده از دستور /enter

- بستن نقاط مهم شهر به وسیله وسایل نقلیه.
- خارج شدن از بازی و یا خودکشی برای فرار از مجازات (برای مثال به وسیله افراد پلیس).

- خارج شدن از نقشه بازی [به دریا] (با فاصله بیش از 1000متر از خشکی).

- لغو کردن درخواست‌ها (مانند mechanic یا medic) بعد از رسیدن افراد.

- درخواست‌‌های بی دلیل و غیرضروری (مانند mechanic یا medic) در زمانی که به آنها نیازی ندارید.

- استفاده از دستور join/ برای رفتن به مسابقه هنگامی که یک پلیس و یا هیتمن به دنبال شماست.

• مدارک (فیلم یا عکس):  فیلم      http://uupload.ir/view/8lp7_avc_kmplayer_2018-11-16_18-03-11-331.mp4/

fla_kmplayer_2018-11-16_18-05-33-515.jpg

ویرایش شده توسط Sweet

King.png

5555_y75i.jpg

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

همانطور که تو فیلمتون معلومه ما داخل بانک بودیم و از باگ بانک سوء استفاده کردین و این بماند

1.طبق فیلم شما زمانی که ما داخل بانک بودیم و داشتیم شمارو میزدیم از /Exit استفاده کردین 

2.شما یک بار هم همین کار رو داخل HQ انجام دادید!

3.شما بنده رو تهدید کردید که یا 200 تا Gold بگیر یا میرم شکایت میکنم!

sa_mp_097.png

باشد تا رستگار شویم

• دوست دارم که 1
  • هاها 1

Mᴀᴍᴀᴅ Ɠ♡♡DĿĪҠƐ

GoodLike.png

لینک به دیدگاه

من میخواستم پول Trans کنم که دیدم شما اومدین و توی Bank هم نمی شد درگیر کنم برای همین رفتم بیرون بعد شما منو فقط برای  Exit/ ی  Admin Jail کردین :\

(جایی ام نگفته ایراد داره تا اونجایی که من میدونم)

۱- اگه داشتین منو میزدین چرا HP من Full e Full بود؟  HP رو دقیق نگاه کن ۱۵۰ فیکس :\

و

شما رفیقتون هنوز Freeze بود که من رفتم (توی فیلم معلومه) چجور داشتین منو میزدین؟!

2- ن من اینکاری رو ک میگی نکردم ۱ و ۲ اگرم اگرم کرده باشم من تا صبح ک نمیتونم تویه HQ بمونم که تو منو بزنی, (enter to enter) که نکردم. 

۳- من تهدیدت نکردم, چون دوست نداشتم ازت شکایت کنم گفتم ۲۰۰ تا گلد بگیر  unjail کنم.

ویرایش شده توسط Sweet

King.png

5555_y75i.jpg

لینک به دیدگاه

شما که رفتید پول Trans کنید چطور نه وارنی از Trans شما برای ما اومده نه تویه عکستون معلومه؟

1.وقتی که میخواید پول انتقال بدید /Bank رو که زدید یه وارن آبی میاد

2.وقتی که میخواید اسم شخص مقابل رو تایید کنید صفحه چت حا میره بالا

3.زمانی که ما داخل بانک هستیم و تا /Enter میکنیم تا از Freeze در بیایم شما از این باگ سوع استفاده کردید و رفتید

4.دروغ نمیتونید بدید ندید!

5.شما یک بار هم از همین باگ زمانی که در HQ بودید استفاده کردین و زمانی که داشتیم به شما تیر میزدیم از HQ خارج شدین که این مورد چه تکرار بشه چه نشه Non-rp محسوب میشه و بنده بار اول رو بخشیدم و بار دوم رو چون دیدم دارید تکرار میکنین اقدام کردم!

مدارک به مدیریت ارسال شد

از ارسال پست های بی مورد و بی دلیل خود داری کنید!

ویرایش شده توسط GoodLike
  • دوست دارم که 1

Mᴀᴍᴀᴅ Ɠ♡♡DĿĪҠƐ

GoodLike.png

لینک به دیدگاه

کسی نگفت ک پول Trans کردم!  گفتم میخواستم Trans کنم ک اومدین. 

گفتم ک من نمیتونم تا صبح وایسم ک تو منو کیل کنی چند دقیقه تو HQ بودم دیدم نه شما میتونی بزنی نه من و  بعدش فرار کردم!   بعدم HQ هیتمن کجاش باگ داره؟ 

King.png

5555_y75i.jpg

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

با سلام.

با تشکر از گزارش شما، با توجه به اینکه ادمین مورد نظر از تیم کارکنان اخراج گردیده است متاسفانه امکان بررسی شکایت شما وجود ندارد.

+بسته شد.

...We can know only that we know nothing

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...