POraNG ارسال شده در February 13 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: الله + • توضیحات: درود بی محلی کردن و پارتی بازی ادمین و جواب ندادن و بی محلی کردن که مثلا صدای مارو ندارند با اینکه در مدارک مشخص است که بنده یک توهین به ادمین کردم گفتم: دلقک ایشون صدای مارو داشتند اما ناگفته نماند (از اول بازی صدای مارو داشتند) و بنده چندین بار گفتم /Q بدهید که صدای مارو داشته باشید. در حضور فحاشی اقای GHEDIS هیچ عکس عکس العملی نشون داده نشد و این ادمین عزیز بی اعتنایی کردند و باید مجازات شوند. • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/e76013_25SVID-20250213-164313-1.mp4 2 در نومیدی بسی امید است پایین شب سیه سپید است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در February 14 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14 با سلام ادمین محترم @DavldSoN تا 24 ساعت مهلت دارد مدارک و دفاعیه خود را ارسال کند! Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
POraNG ارسال شده در February 15 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 15 با سلام به ادمین عزیز @Pokers جهت مجازات ادمین مربوطه اقدام نمایید @DavldSoN در نومیدی بسی امید است پایین شب سیه سپید است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DavldSoN ارسال شده در February 16 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16 درود مدارک + توضیحات برای اقای @Pokers ارسال شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در یکشنبه در 09:05 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 09:05 در حال بررسی هستیم لطفا صبور باشید! Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در دوشنبه در 10:19 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 10:19 با توجه به مدارک ارسالی ادمین مربوطه، شکایت رد شد. نکته: فرد مقابل شما محروم از صحبت شدن بابت فحاشی، شما هم به دلیل فحاشی به ادمین مجازات شدید! موفق باشید، بدرود! +بسته شد. Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده