mostafa8390 ارسال شده در November 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2018 (ویرایش شده) سلام و خسته نباشید من یه سری پیشنهاد دارم خوب بخونید و بررسی کنید 1_اظافه شدن شغل خلبانی 2_حذف شدن دستور heal/درخانه 3_وقتی کشته میشویم از بیمارستان respawn شویم 4_قبل از دادنه بن یک اخطار بدهید 5_زمان afk در حالت sleep نامحدود نباشد 6_زمانی که شخصی وارد بازی میشود از همان ابتدا یک bmx یا faggio داشته باشد 7_بتوانیم از بانک وام بگیریم 8_قیمت spryبیشتر باشد تا mechanicها پول بیشتری دریافت کنند ویرایش شده November 12, 2018 توسط mostafa8390 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodLike ارسال شده در November 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2018 عزیز به نظر چنتا از پیشنهاداتت خوب بود ولی بعضیاشم نه مثلا اگر قرار باشه پول spray بیشتر بشه اولا که ممکنه اگر مکانیک آنلاین نباشه یه نفر نتونه بره spray و ماشینش از بین بره !!و دوما همین الانش TTC یکی از پر درآمد ترین فکشن های بازی هس و درخواست زیادی هم براش هست اما اگر درآمدش از این هم بیشتر بشه باعث میشه که درخواست ها برای اقلیت هایی مثل NG به شدت کم بشه و بعضی از پیشنهادات شما اگر اعمال نشه بنظر من بهتره ولی بازم میگم یه مقداری از پیشنهادات شما اینجوریه و درباره ی بقیش هم ادمین ها حتما تصمیم درست رو خواهند گرفت با تشکر 『R』『E』『Z』『A』 No Pain No Gain لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 24, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2019 با عرض سلام و وقت بخیر. پیشنهادات شما رد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده