AmiRKomanDo ارسال شده در February 12 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام بنده Sultan رو با Infernus ترید دادم 1میل سر دادم از بازی اومدم بیرون دوباره اومدم تو پول کم شده بود و Sultan برگشته بود به اکانت و Infernus از اکانت خارج شده بود نمیدونم باگه یا چیزه دیگه فقط رسیدگی بشه. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): ندارم متاسفانه. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): نمیدونم باگ بوده یا طرف تقلب کرده چون من Infernus رو گرفتم Reconnect دادم دیدم همون ماشین خودم تو اکانتمه پولم کم شده با این اکانت بودم KhanDayi My Account My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در February 12 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12 باید با @EnDWaY در ارتباط باشی. ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در February 13 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13 سلام، لاگتونو چک کردم. مشاهده شد. با مدیریت در ارتباط باشید @Kamyab @EnDWaY @EzraeeI ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در February 13 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13 (ویرایش شده) درود باگ نیست؛ میتونید به عنوان مشکلات گزارش کنید. موفق باشید ویرایش شده February 13 توسط LOPY :Me in the game :My Dapuush in the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در February 14 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14 نتیجه این گزارش باگ در بررسیِ نهایی (-) میباشد: باگ نیست. برای حل مشکلتان با مدیریت ارتباط بگیرید. The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 15 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 15 درود، گزارش شما رد شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده