hosseinnajm ارسال شده در November 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم. • توضیحات: خب این اقا (که من هم میدونم اکانت اصلیشون کدومه و این فقط مولتیه)باز هم سعی داره که از طریق دوستان نزدیکم به دزدی اکانت و اموالم اقدام کنه. مدتی پیش هم من همچین شکایتی کردم که فک میکنم مولتی همین اقا بوده چون دوستای نزدیکم رو میشناسه.و در اخر ... بجای اینکه به دنبال دزدیدن مال مردم باشیم سعی کنیم خودمون پیشرفت کنیم :)..{در خواست دارم یک فکری برای اکانت اصلی این اقا هم بشه}. • مدارک (فیلم یا عکس): http://s9.picofile.com/file/8342143442/مدارک.rar.html Love is like War ... Only its Start is easy .????? ????? ?? ?????, ??? ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در November 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2018 با سلام خدمت شاکي محترم بازيکن مورد نظر 14 روز از سرور محروم شد. موفق باشيد. HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده