رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

دیموت از بالاترین رنک سرور (Pokers)

PersianGulf

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: AmiL.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Pokers.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: ---------------

• توضیحات: 

درود

از اونجایی  که بنده از بالاترین  رنکی دیموت شدم که فقط خود @Ali میتونن make کنن

ترجیح میدادم اسم اون شخص که بنده رو دیموت کردن رو نیارم 

ولی به دلیل قوانین انجمن مجور شدم..

و از اونجایی که در زمانی که بنده اسپاسنر سرور بودم حتی 1 دونه شکایت از بنده نشده 

این اشتباه توسط این ادمین رو نمیتونم چشم پوشی کنم.

و از اونجایی که گویا مسئول ایشون @EnDWaY هستند که بنده رو از همه جا بلاک کردن نمیتونم با علی جان ارتباط بگیرم.

و از اونجایی که بنده به تک تک  قوانین سرور پایبند هستم و در مدت اسپانسری بنده حتی 1 شکایت از بنده نشده 

فقط در صورتی این اشتباه رو میبخشم که روی ادمین مورد نظر اشد مجازات اعمال بشه 

در صورت رد این شکایت به هر دلیل غیر منطقی  از طریق  مقامات قضایی  این شکایت رو پیگیری میکنم (چون که هیچ اشتباهی از سمت بنده صورت نگرفته)

• مدارک (فیلم یا عکس): 

در صورت نیاز مدرک فقط برای @Ali @Kamyab @Toofan @Mortezaa ارسال خواهد شد.  

درسته که این ادمین عزیزدل که (رفیق بودن یه زمانی)  کلی تایم گزاشتن به اینجا رسیدن ولی درست نیست که به کسی که اسپانسر این سرور هست  این بی احترامی ها بشه که مجبور بشه شکایت رو پابلیک کنه

همینجور که ایشون تلاش کردن برای ادمین شدن بنده و باقی اسپانسر و هاستر های محترم هم برای پول خودمون زحمت کشیدیم  

و این که رنک اسپانسری قطعا اینقد مهم هستش که فقط خود @Ali میتونه بده قطعا از زیر ذره بین رد شده

پس لطفا یه تصمیماتی بگیرید که ادمین لول 5 نتونه دستکاری بکنه این رنک رو فقط @Ali و @Kamyab جان بتونن تصمیم بگیرن راجب دیموت کردن این رنک 

اگر این اساتید @Kamyab @Ali تصمیم بر دیموت کردن بنده داشته باشن هیچگونه اعتراضی نیست 

چون اینقدر صلاحیت نشون دادیم که این رنک رو داشته باشیم 

ویرایش شده توسط PersianGulf
  • دوست دارم که 6
  • مرسی 1
  • هاها 1
  • چی چی 1

-------

You are like the sunshine so warm

you are like sugar, so sweet

you are like you

and that’s the reason why I love you

-------

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• PersianGulf عنوان را به دیموت از بالاترین رنک سرور (Pokers) تغییر داد
  • سرپرست

درود:

@PersianGulf, عزیز:

دلیل اخراج شما از این تیم به شرح زیر می باشد:

با توجه به بررسی های انجام شده, مدارک و مستندات ارسالی

ادمین رنک بالاتر به شما اخطار داده بودند و شما با بی اعتنایی به حرف ایشان مجدد شروع 

به ایجاد مشاجره کردید.

همچنین رفتار و گفتار نا مناسب در دستور [Report/] و طی صحبت با مسعولین از سوی شما در مدارک

مشهود می باشد.

نکته: در صورت صلاح دید تیم مدیریتی شما مجدد به این تیم با مقام قبلی باز خواهید گشت.

با ما در ارتباط باشید.

شاد باشید.

+بسته شد.

• دوست دارم که 3
  • مرسی 2

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

❤️ NwA ❤️

Still Free CreW

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• SFC موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...