Rate ارسال شده در دوشنبه در 18:50 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 18:50 درود خدمته تمام دوستان، من یه پیشنهاد داشتم برای وسیله نقلیه ی "Dumper" که واسه ی این ماشین یک یا چند Business یا Special business اضافه شه، گاهی اوقات کسایی که از این وسیله ی نقلیه استفاده میکنن و خراب میشه میخان که سرویس مکانیک بدن و مکانیکی نیست به مشکل میخورن درکل میخواستم بگم واسه این ماشین بیز اضافه شه که مجبور نباشن سرویس بدن (+ ممنون میشم نظراتتون رو بیان کنید.) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در دوشنبه در 18:56 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 18:56 (+) 1 نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MONOXIDE ارسال شده در دوشنبه در 20:44 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 20:44 Spectial business برای 1 وسیله نقلیه؟ کار اضافی و سنگینی بی دلیل با احترام (-) نقل قول MONOXIDE لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در دوشنبه در 21:33 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:33 موافقم+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در دوشنبه در 22:06 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 22:06 با سلام خدمت شما نظر بنده در رابطه با پیشنهاد شما با احترام مثبت برای تمامی Special vehicle موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMohammadAmin ارسال شده در دوشنبه در 22:45 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 22:45 پیشنهاد خوبیه + نقل قول 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheNaruto ارسال شده در دیروز در 08:12 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:12 موافقم. ولی فکر کنم فقط Dumper این شکلی نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ariiya ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل موافقم (+) نقل قول Number One Family :My Accounts :My Brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل درود نظر بنده مثبت هست+ موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rate ارسال شده در 1 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل 23 ساعت قبل، TheNaruto گفته است: موافقم. ولی فکر کنم فقط Dumper این شکلی نیست. خلاصه گفتم بعضی عزیزان هم گفتن که برای تمامیه Special Veh ها یک بیز بیارن اینو یادم رفت بگم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.