NiNjANj ارسال شده در February 7 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7 درود خدمت شما که در حال خواندن این تاپیک هستید. اگر شما تا به حال در فکشن Tow Truck رفته باشید متوجه این میشید که ماشین این فکشن (Tow Truck سطح ۱-۳ فکشن) اگه کسی کنار شما F کند ماشین شما Jack. میشه و این برای خورده من خیلی رو مخه. پیشنهادم اینه که درصورت امکان اگر Car jack شدیم حداقل امکان وانتد دادن برامون باشه. مخفی کننده ممنون میشم نظرتون رو در همین تاپیک بیان کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 نظر بنده در مورد این پیشنهاد (-) میباشد: همه وسایل نقلیه فکشنها اینطوری هستند. فکر میکنم به دلیل محدودیتهای سمپ ممکن نباشه. نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlCheMy ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 متوجه نشدم نقل قول ꧁𝔸𝕝ℂ𝕙𝕖𝕄𝕚𝕊𝕋꧂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 18 ساعت قبل، NiNjANj گفته است: درود خدمت شما که در حال خواندن این تاپیک هستید. اگر شما تا به حال در فکشن Tow Truck رفته باشید متوجه این میشید که ماشین این فکشن (Tow Truck سطح ۱-۳ فکشن) اگه کسی کنار شما F کند ماشین شما Jack. میشه و این برای خورده من خیلی رو مخه. پیشنهادم اینه که درصورت امکان اگر Car jack شدیم حداقل امکان وانتد دادن برامون باشه. نمایش محتوا مخفی ممنون میشم نظرتون رو در همین تاپیک بیان کنید اگ carjack بشین شخص f بشه kick میشه از سوی سرور نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiNjANj ارسال شده در February 9 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 9 21 ساعت قبل، amirdii گفته است: اگ carjack بشین شخص f بشه kick میشه از سوی سرور درود در امروز دوباره تست شد و فرد خاطی کیک نشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brayden ارسال شده در February 9 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9 برای همه اقلیت ها این مشکل رو داریم (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMohammadAmin ارسال شده در February 10 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10 تکرار مداوم این حرکت مجازات داره فکر کنم میتونی گزارش بدی (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RaTe ارسال شده در February 11 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11 خب امکان وانتد دادن باشه که چه سودی برای تو داره؟ تو میگی رو مخ هست (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpoiLer ارسال شده در February 11 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11 درود فکر کنم این به این دلیله که فرد خاطی اینترنتش مشکل داره و به قول عامیانه DC هستش، این اتفاق معمولاً توی مکان های شلوغ مانند Spawn و Paintball میوفته در کل برای منم اتفاق افتاده (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzhdAr ارسال شده در February 12 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12 نظر بنده در رابطه با این موضوع (-) می باشد. نقل قول 𝗠𝘆 𝗔𝗰𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁 𝗠𝘆 𝗼𝗹𝗱 𝗯𝗿𝗼𝘁𝗵𝗲𝗿𝘀 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در February 12 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12 نظر بنده در مورد این پیشنهاد (-) میباشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در February 12 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12 در ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ در 02:31، iMohammadAmin گفته است: تکرار مداوم این حرکت مجازات داره فکر کنم میتونی گزارش بدی (-) مجازاتی نداره نقل قول C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.