Scorpro ارسال شده در پنجشنبه در 17:40 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 17:40 (ویرایش شده) خب سلام به همگی من بعد مدت ها زنده شدم گفتم اینسری ترکیبی بزارم امیدوارم خوشتون بیاد و خنده رو لبتون بیاره ؛) خیلی وقت بود میخواستم برگردم مطالب طنز میخواستم کار امروزو بندازم فردا بلند انداختم افتاد پس فردا /: xd اول ی خاطره من هر چند وقت یه بار میرم کله پاچه ای یه بار رفتم دیدم یه خانوم وایساده دم دیگ طبق عادتم گفتم ی پا بدید ممنون خانومه برگشت گفت برو به عمت بگو پا بده گفتم پاچه گوسفند منظورمه همون موقع صاحب مغازه اومد بهم سلام کردو بهش گفت عمو تو بدرد اینکار نمیخوری دانستنی ها 1.میدونید اگه ساعت 1بامداد خوابت نبرد باید چیکار کنی؟ ساعت 2 باخودکار بخوابی 2.میدونید مردم تو سیاره مشتری میرن بوتیک به فروشنده چی میگن؟ میگن تخفیف بده زمین شیم 3.میدونید چرا پاهام پرانتزیه؟ چون مسئله مهمی داخلشه 4.میدونید اسم دیگه وزیر نیرو چیه؟ وزیرِ جرم×شتاب 5.میدونید به اکسی که هی تکرار میشه و بهش برمیگردید چی میگن؟ ماضی استمراری 6.میدونید اگه لبانیات بی حجابی کنن کی میره سراغشون؟ کشک ارشاد میره بالا سرشون 7.میدونید وقتی ابوریحان بیرونی و ابواسفناج درونی باهم پاسور بازی میکنن حکم چیه؟ گشنیز 8.میدونید با آپدیت اخیر وقتی دوتا PD به هم میرسن چی میگن؟ میگن داداش بچه کجایی (مدیونید بگید خب id/ میزنن) در آخرم یه مود سمی از gta شاید خیلیا ندیده باشن که هیچ هاستری اینطوری لذت نبرده..... https://uploadkon.ir/uploads/482306_25VID-20250206-204544-492.mp4 مخلص همه @LoSeR @LiN @ORTEGA @Slap @ijoker @Nigga @Fail @EzraeeI @Olden @iKamyar @karadayii @lordreza @RoyaL @UpRoaR @Cop@capitanamir @Kennedy@MajNouN و همه دوستانی که زندن..... ویرایش شده پنجشنبه در 17:45 توسط Scorpro 1 نقل قول پس هر کس مردم را شناخت...گوشه گیری را انتخاب کرد.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MajNouN ارسال شده در پنجشنبه در 17:42 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 17:42 عالی بود موفق باشید نقل قول 𝐿𝑖𝑓𝑒 𝐼𝑠 𝐵𝑒𝑡𝑡𝑒𝑟 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ToPer ارسال شده در پنجشنبه در 17:45 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 17:45 درود جالب بود موفق باشید نقل قول آدم ها همیشه از کسی ضربه می خورن که میگن: نه بابا اینو می شناسم، همچین آدمی نیست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در پنجشنبه در 17:50 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 17:50 8 دقیقه قبل، Scorpro گفته است: خب سلام به همگی من بعد مدت ها زنده شدم گفتم اینسری ترکیبی بزارم امیدوارم خوشتون بیاد و خنده رو لبتون بیاره ؛) خیلی وقت بود میخواستم برگردم مطالب طنز میخواستم کار امروزو بندازم فردا بلند انداختم افتاد پس فردا /: xd اول ی خاطره من هر چند وقت یه بار میرم کله پاچه ای یه بار رفتم دیدم یه خانوم وایساده دم دیگ طبق عادتم گفتم ی پا بدید ممنون خانومه برگشت گفت برو به عمت بگو پا بده گفتم پاچه گوسفند منظورمه همون موقع صاحب مغازه اومد بهم سلام کردو بهش گفت عمو تو بدرد اینکار نمیخوری دانستنی ها 1.میدونید اگه ساعت 1بامداد خوابت نبرد باید چیکار کنی؟ ساعت 2 باخودکار بخوابی 2.میدونید مردم تو سیاره مشتری میرن بوتیک به فروشنده چی میگن؟ میگن تخفیف بده زمین شیم 3.میدونید چرا پاهام پرانتزیه؟ چون مسئله مهمی داخلشه 4.میدونید اسم دیگه وزیر نیرو چیه؟ وزیرِ جرم×شتاب 5.میدونید به اکسی که هی تکرار میشه و بهش برمیگردید چی میگن؟ ماضی استمراری 6.میدونید اگه لبانیات بی حجابی کنن کی میره سراغشون؟ کشک ارشاد میره بالا سرشون 7.میدونید وقتی ابوریحان بیرونی و ابواسفناج درونی باهم پاسور بازی میکنن حکم چیه؟ گشنیز 8.میدونید با آپدیت اخیر وقتی دوتا PD به هم میرسن چی میگن؟ میگن داداش بچه کجایی (مدیونید بگید خب id/ میزنن) در آخرم یه مود سمی از gta شاید خیلیا ندیده باشن که هیچ هاستری اینطوری لذت نبرده..... https://uploadkon.ir/uploads/482306_25VID-20250206-204544-492.mp4 مخلص همه @LoSeR @LiN @ORTEGA @Slap @ijoker @Nigga @Fail @EzraeeI @Olden @iKamyar @karadayii @lordreza @RoyaL @UpRoaR @Cop@capitanamir @Kennedy@MajNouN و همه دوستانی که زندن..... همشون به غیر از یکی دوتا عاااالی بودن فقط اون مود شبیه خواب های من بود عالی باز هم بزار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MajNouN ارسال شده در پنجشنبه در 17:57 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 17:57 عالی بود موفق باشید نقل قول 𝐿𝑖𝑓𝑒 𝐼𝑠 𝐵𝑒𝑡𝑡𝑒𝑟 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در پنجشنبه در 18:06 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 18:06 24 دقیقه قبل، Scorpro گفته است: خب سلام به همگی من بعد مدت ها زنده شدم گفتم اینسری ترکیبی بزارم امیدوارم خوشتون بیاد و خنده رو لبتون بیاره ؛) خیلی وقت بود میخواستم برگردم مطالب طنز میخواستم کار امروزو بندازم فردا بلند انداختم افتاد پس فردا /: xd اول ی خاطره من هر چند وقت یه بار میرم کله پاچه ای یه بار رفتم دیدم یه خانوم وایساده دم دیگ طبق عادتم گفتم ی پا بدید ممنون خانومه برگشت گفت برو به عمت بگو پا بده گفتم پاچه گوسفند منظورمه همون موقع صاحب مغازه اومد بهم سلام کردو بهش گفت عمو تو بدرد اینکار نمیخوری دانستنی ها 1.میدونید اگه ساعت 1بامداد خوابت نبرد باید چیکار کنی؟ ساعت 2 باخودکار بخوابی 2.میدونید مردم تو سیاره مشتری میرن بوتیک به فروشنده چی میگن؟ میگن تخفیف بده زمین شیم 3.میدونید چرا پاهام پرانتزیه؟ چون مسئله مهمی داخلشه 4.میدونید اسم دیگه وزیر نیرو چیه؟ وزیرِ جرم×شتاب 5.میدونید به اکسی که هی تکرار میشه و بهش برمیگردید چی میگن؟ ماضی استمراری 6.میدونید اگه لبانیات بی حجابی کنن کی میره سراغشون؟ کشک ارشاد میره بالا سرشون 7.میدونید وقتی ابوریحان بیرونی و ابواسفناج درونی باهم پاسور بازی میکنن حکم چیه؟ گشنیز 8.میدونید با آپدیت اخیر وقتی دوتا PD به هم میرسن چی میگن؟ میگن داداش بچه کجایی (مدیونید بگید خب id/ میزنن) در آخرم یه مود سمی از gta شاید خیلیا ندیده باشن که هیچ هاستری اینطوری لذت نبرده..... https://uploadkon.ir/uploads/482306_25VID-20250206-204544-492.mp4 مخلص همه @LoSeR @LiN @ORTEGA @Slap @ijoker @Nigga @Fail @EzraeeI @Olden @iKamyar @karadayii @lordreza @RoyaL @UpRoaR @Cop@capitanamir @Kennedy@MajNouN و همه دوستانی که زندن..... درود عالی بود ادامه بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoTiS ارسال شده در پنجشنبه در 18:16 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 18:16 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در پنجشنبه در 19:52 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 19:52 جالبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در پنجشنبه در 23:46 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:46 6 ساعت قبل، MajNouN گفته است: عالی بود موفق باشید 5 ساعت قبل، ijoker گفته است: همشون به غیر از یکی دوتا عاااالی بودن فقط اون مود شبیه خواب های من بود عالی باز هم بزار این خوابای سم بهتر از کابوسه تا باشه از اینا چشم 5 ساعت قبل، EzraeeI گفته است: درود عالی بود ادامه بده رو چشمم 3 ساعت قبل، Ahuramazda گفته است: جالبه بعله ژالبه نقل قول پس هر کس مردم را شناخت...گوشه گیری را انتخاب کرد.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Halghe ارسال شده در پنجشنبه در 23:47 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:47 عالی بود موفق باشید! نقل قول :My Account : Staff Team My Friend : My Friend : My Friend لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل عالی بود داش علی، بنازم نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FasTShoT ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل زیبا بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gurdian ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل 22 ساعت قبل، Scorpro گفته است: خب سلام به همگی من بعد مدت ها زنده شدم گفتم اینسری ترکیبی بزارم امیدوارم خوشتون بیاد و خنده رو لبتون بیاره ؛) خیلی وقت بود میخواستم برگردم مطالب طنز میخواستم کار امروزو بندازم فردا بلند انداختم افتاد پس فردا /: xd اول ی خاطره من هر چند وقت یه بار میرم کله پاچه ای یه بار رفتم دیدم یه خانوم وایساده دم دیگ طبق عادتم گفتم ی پا بدید ممنون خانومه برگشت گفت برو به عمت بگو پا بده گفتم پاچه گوسفند منظورمه همون موقع صاحب مغازه اومد بهم سلام کردو بهش گفت عمو تو بدرد اینکار نمیخوری دانستنی ها 1.میدونید اگه ساعت 1بامداد خوابت نبرد باید چیکار کنی؟ ساعت 2 باخودکار بخوابی 2.میدونید مردم تو سیاره مشتری میرن بوتیک به فروشنده چی میگن؟ میگن تخفیف بده زمین شیم 3.میدونید چرا پاهام پرانتزیه؟ چون مسئله مهمی داخلشه 4.میدونید اسم دیگه وزیر نیرو چیه؟ وزیرِ جرم×شتاب 5.میدونید به اکسی که هی تکرار میشه و بهش برمیگردید چی میگن؟ ماضی استمراری 6.میدونید اگه لبانیات بی حجابی کنن کی میره سراغشون؟ کشک ارشاد میره بالا سرشون 7.میدونید وقتی ابوریحان بیرونی و ابواسفناج درونی باهم پاسور بازی میکنن حکم چیه؟ گشنیز 8.میدونید با آپدیت اخیر وقتی دوتا PD به هم میرسن چی میگن؟ میگن داداش بچه کجایی (مدیونید بگید خب id/ میزنن) در آخرم یه مود سمی از gta شاید خیلیا ندیده باشن که هیچ هاستری اینطوری لذت نبرده..... https://uploadkon.ir/uploads/482306_25VID-20250206-204544-492.mp4 مخلص همه @LoSeR @LiN @ORTEGA @Slap @ijoker @Nigga @Fail @EzraeeI @Olden @iKamyar @karadayii @lordreza @RoyaL @UpRoaR @Cop@capitanamir @Kennedy@MajNouN و همه دوستانی که زندن..... اسپایدر عن چی میگفت اونجا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در 8 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل 22 ساعت قبل، Halghe گفته است: عالی بود موفق باشید! 3> 6 ساعت قبل، Fail گفته است: عالی بود داش علی، بنازم قربونت امیر جون 6 ساعت قبل، FasTShoT گفته است: زیبا بود زیبایی از خودتونه 6 ساعت قبل، Gurdian گفته است: اسپایدر عن چی میگفت اونجا نقل قول پس هر کس مردم را شناخت...گوشه گیری را انتخاب کرد.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverKiller ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMojtaba ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل شرک عنکبوتی نقل قول :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.