tyger ارسال شده در February 5 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات:سلام وقت بخر این اقای مبین منو بی دلیل بن و میوت کرده لطفا از این اقا مدرک بخواهید و ببینید که این اقا منو بی دلیل بن و میوت کرده لطفا بعد از نگاه کردم مدارک مبین به من هم ارسال کنید تا من هم با اطلاع شوم بدرود • مدارک (فیلم یا عکس): 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZakharAsli ارسال شده در February 5 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5 Staff-Note وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی مراقب رفتارت با آدما باش یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در پنجشنبه در 09:20 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 09:20 با سلام و درود؛ @ZakharAsli؛ لطفاً منو به Staff-Note اضافه کنید. ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در یکشنبه در 07:50 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 07:50 با سلام با توجه به مدارک ارسالی ادمین مربوطه، شکایت شما رد شد. نکته: شما فحاشی انجام دادید و طبق قوانین مجازات شدید! موفق باشید، بسته شد! +بسته شد. Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده