MMDD ارسال شده در یکشنبه در 12:23 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 12:23 1 ساعت قبل، FrozenThrone گفته است: با سلام و احترام با توجه به تجریبات خودم داخل و خارج از کاپ، بنظرم این افزایش اکتیویتی خیلی هم مناسب و خوب بوده حتی میشه مقدار اکتویتی روزانه رو راحت تو دو ساعت زد. ولی دوستان عزیزی که میان کاپ دوس دارن تایمشون رو جلوی پینت بال بگذرونن با افزایش اکتیویتی مقدار هرز پریدن کاپ ها خیلی کمتر شده و خیلی بیشتر به کار فکشن رسیدگی میکنن متاسفانه پلیرهای محترم ارساکیا تا اجبار و زور بالا سرشون نباشه کاری انجام نمیدن و مثالش وانتد های زیادیه که داخل شهر میبینین در حالیکه اسلات و تعداد فکشن های کاپ بیشتر شده ولی با افزایش اکتیویتی ( که قبلا هم چندین بار در پیشنهادات گفته شده بود مشکل کاپ تعدادش نیست و فعالیت ممبر هاشه) کمتر دیده میشه که کلب ها باز باشه و وانتدی رو زمین بمونه البته یه نکته اینجا میمونه اونم قیمت تیکت هاست که نمیدونم واقعا رو چه حساب این قیمتا رو گذاشتین. سرعت غیر مجاز برای من 45k هستش من اگر سه وانتد برم جیل در بالاترین حد ممکن 7k پول ازم کم میشه و میتونم با 35k بیل از جیل بیام بیرون که در کل میشه 42k 3کا هم به نفعم میشه باید جریمه ها با هزینه زندان رفتن بالانس باشه و جوری نباشه که مجرم زندانو ترجیح بده ولی بازهم با شرایط فعلی و همین قیمت نجومی تیکت ها هم میشه اکتویتی رو سبز کرد. داداش خب اون اوقات فراغت تو گیمه دادا تو میتونی تو ۲ ساعت اکتیویتی فول کنی بیا کاپ بعد دادا یکم منطق داشته باشی بد نیست تو خودت خسته نمیشی از وقتی میری داخل گیم باید دیوتی باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در یکشنبه در 12:31 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 12:31 4 دقیقه قبل، MMDD گفته است: داداش خب اون اوقات فراغت تو گیمه دادا تو میتونی تو ۲ ساعت اکتیویتی فول کنی بیا کاپ بعد دادا یکم منطق داشته باشی بد نیست تو خودت خسته نمیشی از وقتی میری داخل گیم باید دیوتی باشی خیر خسته نمیشم چون وقتی پست میزارم برای عضویت کاپ دوست دارم کل تایمم رو دیوتی باشم و میدونم وقتی عضو کاپ هستم وظایف خاص خودمو دارم. در صورتی که نمیتونم به وظایفم عمل کنم و از کاپ بودن خسته بشم اصلا نمیام کاپ. در مورد اومدن کاپ هم من خودم بیشتر از هر پلیری تو ارساکیا دوس دارم تو دسته ویژه باشم ولی چون تایم ندارم نمیام تا دوستانی که تایم دارن و لایقش هستن بجای من برن نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
cracked ارسال شده در یکشنبه در 14:19 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:19 2 ساعت قبل، iAdwin گفته است: راجب مهد کودک خیلی به جا گفتی وقتی دهنمون سرویس میشه هر روز باید ۱۵ دقیقه رو به زور داخل زندان بگززونیم و اینکه تایم JB هست که نمیشه اون تایم ۱۵ رو زد وسطش تموم میشه رای بانک و بیز و punish و patrol بعضی اوقات هم مزاحمت های بیجا بعضی ممبر های کاپ که همش تو چت وقتی درحال پیگیری هستیم NG C-3? میدن واقعا جالبه کسی که تجربه این موضوعات رو ندارع این نظر رو بده قصد تخریب ندارم و اصلا هم اعتراض نمیکنم اما قبل صحبت راحتی یک جا امتحان کنید بعدش صحبت کنید بار ها پیش اومده برای بنده که 10 تا PD duty بودن اما ما اکتیویتی های Arrest رو میزدیم که جلوگیری بشه از فرار مجرم همچی آسان نیست کسی که ۲ روز اومده داخل کاپ با کسی که ۳ سال هست کاپ رفت و آمد میکنه فرق داره آقا شما راست میگید با تجربه ها ما سه روزه اومدیم شما اصلا 10سال اومدید من تو این دوباری که اومدم PDراست 3ساله ترو کار کاردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brayden ارسال شده در یکشنبه در 15:04 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:04 بد نیست + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Azhir ارسال شده در یکشنبه در 20:39 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:39 موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpoiLer ارسال شده در یکشنبه در 20:50 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:50 کاملا موافقم (+) اکتیویتی برای تمامی کاپ ها زیاده و اکتیویتی Arrest خیلی کمه و Paycheck خیلی کمی داره، واسه همینه که همه دنبال وانتد کیل ان بنظر من باید Paycheck وانتد های C-7 بیشتر از C-6 بشه تا پلیر ها دنبال Arrest برن، نه فقط دنبال وانتد کیل! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAdwin ارسال شده در یکشنبه در 22:24 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 22:24 8 ساعت قبل، cracked گفته است: آقا شما راست میگید با تجربه ها ما سه روزه اومدیم شما اصلا 10سال اومدید من تو این دوباری که اومدم PDراست 3ساله ترو کار کاردم ۳ سال تو رو* مشخصه چقدر زحمت میکشید کلا مخالفم چون که تعداد PD بالا هست و نیاز هست بیشتر تلاش کنن و سرور فعال بشه درباره هزینه Ticket فکر بشه خیلی بهتره تا اکتیویتی کم بشه لطفا نظراتی درباره اقلیتی که در آن حضور نداشتید ندید 9 ساعت قبل، FrozenThrone گفته است: خیر خسته نمیشم چون وقتی پست میزارم برای عضویت کاپ دوست دارم کل تایمم رو دیوتی باشم و میدونم وقتی عضو کاپ هستم وظایف خاص خودمو دارم. در صورتی که نمیتونم به وظایفم عمل کنم و از کاپ بودن خسته بشم اصلا نمیام کاپ. در مورد اومدن کاپ هم من خودم بیشتر از هر پلیری تو ارساکیا دوس دارم تو دسته ویژه باشم ولی چون تایم ندارم نمیام تا دوستانی که تایم دارن و لایقش هستن بجای من برن در اصل دلیل اینکه بر اساس تایم انتخاب عضو میکنن همینه که شما آنلاین باشید و رسیدگی کنید اگر اینجوری نبود که اصلا ساعت شما به چه درد میخوره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در دوشنبه در 06:18 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 06:18 وقتی پول wkill بیشتره چرا پلیر بره دنبال arrest ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAdwin ارسال شده در دوشنبه در 08:34 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 08:34 2 ساعت قبل، amirdii گفته است: وقتی پول wkill بیشتره چرا پلیر بره دنبال arrest ؟ پس چرا اصلا PD داریم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در دوشنبه در 08:48 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 08:48 12 دقیقه قبل، iAdwin گفته است: پس چرا اصلا PD داریم خودمم نمیدونم ولی 71 عضو pd داریم 5 صفحه arrest داریم کسی هم نمیره سروقت w ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAdwin ارسال شده در دوشنبه در 10:42 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 10:42 1 ساعت قبل، amirdii گفته است: خودمم نمیدونم ولی 71 عضو pd داریم 5 صفحه arrest داریم کسی هم نمیره سروقت w ها حق به توان 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در دوشنبه در 12:36 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 12:36 با سلام و درود در کل تیکت ها باید کمتر بشن و Arrest ها بیشتر من خودم صبح ها وقتی پلی میدم تعداد وانتد ها کم هست اما کاپی duty نیست Collab معمولا بازه تا بقیه اقلیت ها رسیدگی کنن پس اگر تعداد Arrest رو زیاد کنن و ticket رو کم خیلی خوب میشه. نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aura ارسال شده در دوشنبه در 14:26 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 14:26 موافقم نقل قول My account: My brother: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در دوشنبه در 21:36 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:36 10 ساعت قبل، iAdwin گفته است: حق به توان 10 خیلی دوست دارم با مشاور های سرپرست دیدار کنم و کمی باهاشون حرف بزنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amobangi ارسال شده در دوشنبه در 21:46 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:46 موافقم + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.