رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

کم شدن اکتیویتی PD

ارسال‌های توصیه شده

آقای عزیز که رفتی برای پیشنهادات و اتقادات که گفتید PDاکتیوتی نداره اصلا چند نفر اومدن هنوز دسته ملایم نیومدن اومدن نظریه گذاشت سر اکتیوتی PDلاقل میخواستید درست اکتیوتی اضافه کنید 20تا تیکت میزاشتیت 40ارست 10وانتد کیل نه خیلی برا ما تیکت میصرفه که طرف یه تیکت 9kرو سه تا شهر میرم دنبالش آخرین mtرو بهش میدم بعد به من میگه پول ندارم من رنک یک با اون موتور با اون ماشین چراSpeedC باید بزارم با این اوضاع که طرف وای نمیسه برا تیکت که تیکتو انقد بردید بالا قبل از این که تیکت اینابره بالا نه خیلی برامون مصرفیدSpeedC که الان رفتید 30تا تیکت گذاشتید الان طرف بسکه تیکت ها رفته بالا شخصا خودم اول میرم تیکتارو میدم به بدبختی بعد میریم ارست میدم وانتد کیل میزنم اینطوری نمیشه آقا بنده آقای علی اساسین تو بجای سی سانیه برا ما وقت میزاشتی یا یکیو لاقل سر تمرین میفرستادی آقای بچه های PD با اینکار موافق هستید یا مخالف اصلا نظریه شما برا مهم نیست چون رفتید این کارو داخل فروم انجام دادید کو نظریه PDچرا رفتی نظریه گذاشتی که یکی که نرفته دسته ملایم میاد میگه PDاکتیویتش کمه رسیدگی کنید بخدا ما راحت نیستم 30تیکت زیاده لاقل 20کنیدیا15تا 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ در 06:20، Panda گفته است:

من شدیدن با این حرف موافق ام.

شما میری وقت میزاری توی این هاگیر واگیر بعد 4 نفر که پول تیکتتو ندادن یکیو پیدا میکنی قبول میکنه, خیلی نا حقیه که این مبلغ ناچیز از اون قیمت تیکت به ما برسه.

بنظر من الان فقط با این وضعیت لازم بود که تعداد وانتد های Arrest/ رو توی اکتیویتی بیشتر بشه که پلیس ها بهشون رسیدگی کنن نه اینکه وانتدو ول کنن برن تیکت بدن اونم 30 تا!!!!! با این وضع قیمت منم بودم 45k پول تیکت نمیدادم میرفتم زندان بهترم بود.

شما این عکس رو ببین:

5ea006_25Untitled.png

وضعیت پلیس با این قوانین زیبایی که داره و اکتیویتی زیباترش که اونم اومد روش این شکلیه.

پلیس دلو دماغی اگر داشت دیگه الان با این وضع نداره یه فکری کنید براش حیفِ

موافقم +

270907_25e97e07-25New-Project-3-%5BD1D16

STOB.png

9c7114_25f9e925-241708761906781.png

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ در 23:12، MMDD گفته است:

سلام درود امید وارم حالتون خوب باشه

دلیل اول: با توجه به  آپدیت جدید و وجود  زیاد کاپ ها در سرور و نبود حداقل‌ اکتیویتی مورد نیاز می‌خواستم اکتیویتی پی دی رو کم کنید به دلیل اینکه ما هر وقت میریم دنبال وانتد ها قبل از اینکه برسیم وانتد ها کلیر میشن و واقعا نمیشه اکتیویتی رو کامل زد 

دلیل دوم: با افزايش تیکت ها و زیاد بودن مقدار پول تیکت ها اکثر پلیر ها در داخل بازی تیکت را قبول نمی کنند و مجبوریم به انها وانتد بدهیم و پلیر ها هم از وجود کاپ ها و تیکت های متوالی خسته میشن و واقعا گیم بشون لذت کافی نمیده

موافقم

3 ساعت قبل، Routin گفته است:

درود، با کم کردن اکتیویتی کاملا موافقم، پلیر اومده لذت ببره از بازی نه اینکه اندازه یه STAFF کار کنه!

موافقم

لینک به دیدگاه

شما میری وقت میزاری توی این هاگیر واگیر بعد 4 نفر که پول تیکتتو ندادن یکیو پیدا میکنی قبول میکنه, خیلی نا حقیه که این مبلغ ناچیز از اون قیمت تیکت به ما برسه.

بنظر من الان فقط با این وضعیت لازم بود که تعداد وانتد های Arrest/ رو توی اکتیویتی بیشتر بشه که پلیس ها بهشون رسیدگی کنن نه اینکه وانتدو ول کنن برن تیکت بدن اونم 30 تا!!!!! با این وضع قیمت منم بودم 45k پول تیکت نمیدادم میرفتم زندان بهترم بود.

شما این عکس رو ببین:

5ea006_25Untitled.png

وضعیت پلیس با این قوانین زیبایی که داره و اکتیویتی زیباترش که اونم اومد روش این شکلیه.

موافقم (+)

My Account:

Spec.png

bea226_241cbe20-24382022-24ea3a15-24a136

d7fc05_25P0lb.gif

bea226_241cbe20-24382022-24ea3a15-24a136

لینک به دیدگاه

من با پیشنهاد شما موافقم ؟                                          لطفا تیکت هارو برطرف کنید من در روز از این تیکت ها از 10/4 به 4 نفر میدم چرا وقتی که mt میدم و دنبال طرف تا جای ممکن میروم و بعد میگوید پولم کمه یا نمیدونم پول نمیدن لطفا تیکت رو کم کنید و وانتد کیل رو کم کنید در این صورت ما درهفته نمی رسیم اکتیویتی فول کنیم و یک اخطار اقلیتی میگیریم

لینک به دیدگاه

درود 

بنظرم با پیشنهادتون در این زمینه مخالفم چرا؟ چون اگه اکتیوتی کم بشه و افرداده دسته ویژه فعال نیستن و هرکسی میرسه ایجاده مزاحمت می‌کنه واسه بازیکنان دیگر تازه از نظره من Arrest زیاد بشه خیلی بهتر میشه بازیکنانی که ایجاده مزاحمت میکنم رو برد زندان متاسفانه بخاطره نظری که گفتم مخالفم

b44102_25nody-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%A7%

Be the one that nobody‌ thought you could be                              

ViPeX.png

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، ViPeX گفته است:

درود 

بنظرم با پیشنهادتون در این زمینه مخالفم چرا؟ چون اگه اکتیوتی کم بشه و افرداده دسته ویژه فعال نیستن و هرکسی میرسه ایجاده مزاحمت می‌کنه واسه بازیکنان دیگر تازه از نظره من Arrest زیاد بشه خیلی بهتر میشه بازیکنانی که ایجاده مزاحمت میکنم رو برد زندان متاسفانه بخاطره نظری که گفتم مخالفم

درسته Arrest زیاد بشه ولی مشکل ما Ticket کمتر بشه

ویرایش شده توسط STOB

STOB.png

9c7114_25f9e925-241708761906781.png

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، STOB گفته است:

بنظرم تیکت هم خوبه چون Police Department  وظیفه اصلیش اینه قوانینه راهنمایی و رانندگی رو اجرا کنه

ViPeX.png

لینک به دیدگاه

آقای عزیز @ViPeX 

54 دقیقه قبل، ViPeX گفته است:

بنظرم تیکت هم خوبه چون Police Department  وظیفه اصلیش اینه قوانینه راهنمایی و رانندگی آیا 

تویی که داری این حرف میزنی نمی بینی  که اون کاپ با هزار تا بدبختی اومده بعد سر تایمی که ۳ الی۵ ساعت برای اکتیویتی میخواد داره اف پی میشه آیا همه به جز شما توانایی اینو دارن بشینن مثل شما شب روز بازی کنن 

بخدا استف بریم بهتره 

ویرایش شده توسط MMDD
لینک به دیدگاه

بنظرم تیکت هم خوبه چون Police Department  وظیفه اصلیش اینه قوانینه راهنمایی و رانندگی رو اجرا کنه

که اینطور! آقای ادمین محترم ، این منم که با وسیله نقلیه لامبورگینی توی خیابان های شهر los Santos با سرعت +200 تا رانندگی میکنم یا شمایید؟ زمانی که شما تابع قوانین راهنمایی و رانندگی باشید نیازی نیست منِ کاپ شمارو جریمه کنم .

لطفاً واقع بین باشید ، پلیس ها وظایف بیشتری علاوه بر تیکت دادن دارند

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ در 23:12، MMDD گفته است:

سلام درود امید وارم حالتون خوب باشه

دلیل اول: با توجه به  آپدیت جدید و وجود  زیاد کاپ ها در سرور و نبود حداقل‌ اکتیویتی مورد نیاز می‌خواستم اکتیویتی پی دی رو کم کنید به دلیل اینکه ما هر وقت میریم دنبال وانتد ها قبل از اینکه برسیم وانتد ها کلیر میشن و واقعا نمیشه اکتیویتی رو کامل زد 

دلیل دوم: با افزايش تیکت ها و زیاد بودن مقدار پول تیکت ها اکثر پلیر ها در داخل بازی تیکت را قبول نمی کنند و مجبوریم به انها وانتد بدهیم و پلیر ها هم از وجود کاپ ها و تیکت های متوالی خسته میشن و واقعا گیم بشون لذت کافی نمیده

موافقم+ 

و امید وارم به آن عمل شود.

3 دقیقه قبل، Arsoo گفته است:

که اینطور! آقای ادمین محترم ، این منم که با وسیله نقلیه لامبورگینی توی خیابان های شهر los Santos با سرعت +200 تا رانندگی میکنم یا شمایید؟ زمانی که شما تابع قوانین راهنمایی و رانندگی باشید نیازی نیست منِ کاپ شمارو جریمه کنم .

لطفاً واقع بین باشید ، پلیس ها وظایف بیشتری علاوه بر تیکت دادن دارند

👍

7d7a-bea226-241cbe20-24382022-24ea3a15-2

: 𝙼𝚢 𝚊𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝𝚜

TheHussein.png 

G_OFF_F.png

7f3e26_25650fdc64461db.gif

لینک به دیدگاه

46 دقیقه قبل، MMDD گفته است:

آقای عزیز @ViPeX 

تویی که داری این حرف میزنی نمی بینی  که اون کاپ با هزار تا بدبختی اومده بعد سر تایمی که ۳ الی۵ ساعت برای اکتیویتی میخواد داره اف پی میشه آیا همه به جز شما توانایی اینو دارن بشینن مثل شما شب روز بازی کنن 

بخدا استف بریم بهتره 

شمارو درک میکنم راجب این موارد ولی کسی که اومده داخل اقلیت باید وقت بزاره واسه فکشنش وگرنه اینجوری باعث تنبلی و این حرفا میشه و ...... صرفا این تایپیک جای توهین کردن نیست ادب خود را رعایت کنید

ViPeX.png

لینک به دیدگاه

شما این عکس رو ببین:

5ea006_25Untitled.png

موافقم+

: 𝙼𝚢 𝚊𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝𝚜

TheHussein.png 

G_OFF_F.png

7f3e26_25650fdc64461db.gif

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، ViPeX گفته است:

درود 

بشین بای بده 🤣

درباره NoFoZi 

c6fb08_25497829530-png-ee5acd927fa191f2b

236e08_25173664226-png-494c78ee0768ce0d7

4d5008_25570786450-png-950b37dca4fc87dbf

6cb308_251524588306-png-2a2944342c395c6c

9fe408_25346531666-png-e9bf0d8b5d637ed36

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، ViPeX گفته است:

درود 

اقای ادمین جان شما نمی دانید که همکاران عزیز بخاطر همین تیکت و suspend دارن fp80 میشن کم کنید شما میگید مخالفم نمی دانید با اکانت مولتی زیر کاپ ها رو می کشند نمی دانید که ما با هزار بدبختی خودمون رو به طرف می رسانیم و بعد از ۴ دقیقه دنبال طرف میریم میپره میگه پول ندارم . عزیز دل من ادمین جان پیگیری کنید چون بخاطر suspend در روز 100 ها شکایت میشود از کارکنان. الان اگه پول هم داشت دل نمی سوخت لطفا بررسی کنید این موضوع رو

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، ViPeX گفته است:

درود 

برای چی مخالفید ها تیکت جونمونو در اورده دو دقیقه نمیرسیم ارست بدیم وانتد کیل بزنیم شما ازما نظریه نخواستید با این حرفتون مخالفمم همه منبر های ما فعالن آقای وای پکس خواهشا به نظریه بیشتر توجه کنید نه نظر شما بی ادبی نمیکنم ولی با این کارتون مخالفم

در ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ در 02:37، iMohammadAmin گفته است:

واقعا میخواستم خودم بخشی بزنم و این مورد رو پیش بکشم توی اقلیت های PD همیشه مشکل سبز کردن Ticket وجود داشته و وقتی این مقدار تقریباً دو برابر شده کار رو خیلی مشکل میکنه متاسفانه خیلی تاپیک ها زده شد برای برداشتن Limit اقلیت ها که بی فایده بود

و اضافه کنم که این کار برای بیشتر شدن فعالیت افسر ها لازم نیست و فقط و فقط باعث میشه شخص از دسته PD زده بشه.

نظر خودم این بود که وقتی شخصی که بهش Ticket دادیم حتی اگر قبول هم نکرده بازم اکتیویتی برای افسر حساب بشه چون واقعا دشواره این مقدار از حجم جریمه 

و  نه تنها من بلکه تمام اقلیت های PD از این آپدیت راضی نیستن. امیدوارم فکری بحال این موضوع بکنید.

@Mohny @Toofan @Kamyab

موافقم

2 ساعت قبل، ViPeX گفته است:

مخالفم چون اگه وظیفه ی ما هستش به اقلیت های دیگر هم آبدیت بدین چون الان بری ببینی NG قسطه توهین ندارم انگار داری مهد کودک بازی میکنی یه اکتیوتی وانتد کیل دارن هتا ریکورد هم نمیخوان پس اگه اینطوریه همه فکشن ها باید یکسان باشه رسیدگی کنید

لینک به دیدگاه

شمارو درک میکنم راجب این موارد ولی کسی که اومده داخل اقلیت باید وقت بزاره واسه فکشنش وگرنه اینجوری باعث تنبلی و این حرفا میشه و ...... صرفا این تایپیک جای توهین کردن نیست ادب خود را رعایت کنید

@ViPeX به اندازه کافی میتونه وقت بذاره ولی نه اندازه یه STAFF، متوجه هستین که 4 ساعت باید هر روز بیاد واسه Activity ؟؟؟

7dce03_25domingo_1735917958587.png

Routin.png

لینک به دیدگاه

با سلام و احترام 

با توجه به تجریبات خودم داخل و خارج از کاپ، بنظرم این افزایش اکتیویتی خیلی هم مناسب و خوب بوده

حتی میشه مقدار اکتویتی روزانه رو راحت تو دو ساعت زد.

ولی دوستان عزیزی که میان کاپ دوس دارن تایمشون رو جلوی پینت بال بگذرونن

با افزایش اکتیویتی مقدار هرز پریدن کاپ ها خیلی کمتر  شده و خیلی بیشتر به کار فکشن رسیدگی میکنن

متاسفانه پلیرهای محترم ارساکیا تا اجبار و زور بالا سرشون نباشه کاری انجام نمیدن و مثالش وانتد های زیادیه که داخل ‌شهر میبینین در حالیکه اسلات و تعداد فکشن های کاپ بیشتر شده

ولی با افزایش اکتیویتی ( که قبلا هم چندین بار در پیشنهادات گفته شده بود مشکل کاپ تعدادش نیست و فعالیت ممبر هاشه) کمتر دیده میشه که کلب ها باز باشه و وانتدی رو زمین بمونه

البته یه نکته اینجا میمونه 

اونم قیمت تیکت هاست که نمیدونم واقعا رو چه حساب این قیمتا رو گذاشتین.

سرعت غیر مجاز برای من 45k هستش

من اگر سه وانتد برم جیل در بالاترین حد ممکن 7k پول ازم کم میشه و میتونم با 35k بیل از جیل بیام بیرون که در کل میشه 42k

3کا هم به نفعم میشه😂

باید جریمه ها با هزینه زندان رفتن بالانس باشه و جوری نباشه که مجرم زندانو ترجیح بده

ولی بازهم با شرایط فعلی و همین قیمت نجومی تیکت ها هم میشه اکتویتی رو سبز کرد.

Death is the wish of some

The Relief of many

And the end of all

========================================================================

Desolator.png304.png

Frostmourne.png303.png     

=========================================================================

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، STOB گفته است:

Arrest آنقدری زیاد هست که پیگیری نمیکنن اکتیویتس که فول میشه بازی رو می‌بندن و میرن تا هفته آینده 

fb5902_24output-onlinegiftools-1-.gif

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، cracked گفته است:

برای چی مخالفید ها تیکت جونمونو در اورده دو دقیقه نمیرسیم ارست بدیم وانتد کیل بزنیم شما ازما نظریه نخواستید با این حرفتون مخالفمم همه منبر های ما فعالن آقای وای پکس خواهشا به نظریه بیشتر توجه کنید نه نظر شما بی ادبی نمیکنم ولی با این کارتون مخالفم

موافقم

مخالفم چون اگه وظیفه ی ما هستش به اقلیت های دیگر هم آبدیت بدین چون الان بری ببینی NG قسطه توهین ندارم انگار داری مهد کودک بازی میکنی یه اکتیوتی وانتد کیل دارن هتا ریکورد هم نمیخوان پس اگه اینطوریه همه فکشن ها باید یکسان باشه رسیدگی کنید

راجب مهد کودک خیلی به جا گفتی وقتی دهنمون سرویس میشه هر روز باید ۱۵ دقیقه رو به زور داخل زندان بگززونیم و اینکه تایم JB هست که نمیشه اون تایم ۱۵ رو زد وسطش تموم میشه رای بانک و بیز و punish و patrol بعضی اوقات هم مزاحمت های بیجا بعضی ممبر های کاپ که همش تو چت وقتی درحال پیگیری هستیم NG C-3? میدن واقعا جالبه کسی که تجربه این موضوعات رو ندارع این نظر رو بده قصد تخریب ندارم و اصلا هم اعتراض نمیکنم اما قبل صحبت راحتی یک جا امتحان کنید بعدش صحبت کنید بار ها پیش اومده برای بنده که 10 تا PD duty بودن اما ما اکتیویتی های Arrest رو می‌زدیم که جلوگیری بشه از فرار مجرم همچی آسان نیست کسی که ۲ روز اومده داخل کاپ با کسی که ۳ سال هست کاپ رفت و آمد می‌کنه فرق داره

لینک به دیدگاه

6 دقیقه قبل، iAdwin گفته است:

Arrest آنقدری زیاد هست که پیگیری نمیکنن اکتیویتس که فول میشه بازی رو می‌بندن و میرن تا هفته آینده 

+

متاسفانه حرف شما درست و بسیار حق است

واسه همین میگم باید به زور اکتیویتی زیاد کاپ هارو فعال نگه داشت

The Relief of many

And the end of all

Desolator.png304.png

Frostmourne.png303.png     

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، cracked گفته است:

هتا ریکورد پس اگه اینطوریه همه فکشن ها باید یکسان باشه رسیدگی کنید

حتی

ضمنا همیشه مدارک موجود هست و برام جالبه که یعنی یک مدرک از وانتد انقدر سخت هست؟

فکر میکنید همچین آسان بشه کار بهتری هست؟

لینک به دیدگاه

12 دقیقه قبل، iAdwin گفته است:

ویرایش شده توسط FrozenThrone
اسپم شد

The Relief of many

And the end of all

Desolator.png304.png

Frostmourne.png303.png     

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...