XinQ ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (12:00 تا 18:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خداحافظی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): درآمد خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rohamsha ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: •سن واقعی: 16 • اسم واقعی: رهام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و خوش اخلاق و خونسرد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:30 تا 1:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلا در هیچ فکشنی عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به دلیل علاقه ی زیاد و اولین تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم و کاملا با قوانین فکشن و سرور آشنایی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rez666 ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: •سن واقعی: 15 • اسم واقعی: بنيامين • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عاشق سمپ هستم و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟(مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نبوده ام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فکشن مورد علاقه من است و علاقه زیادی به دسته ملایم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسب برای شما هست؟ چون با سلیقه من سازگار است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
abolfazl1212 ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ابوالفضل • اسم واقعی: 12 • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ارام و بدون اعصبانیت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱الی ۲ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00-20:00 و 14:00-15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تو هیچ فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشن اولین فکشن من هست و کار خوبی هم هست و پول خوبی هم میده • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن رو دوست دارم و حس میکنم جای خوبی برای من هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳الی ۴ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaKOS ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: armin • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باحال بامرام مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4الی5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (12:00 تا 18:00)از 14:00تا18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دارای تنوع میباشد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵بار نقل قول My acc: دَر جَهانی کِه پُر اَز هَمهَمِه یِ اَحمَق هاست تو فَقَط خیرِه بِمان بَر رَهِ خود هیچ مَگو!...️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirGod123 ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آدم صبور،خون سرد،و بخشنده • روزانه چقدر بازی می کنید؟10 یا 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 07:00:12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP60 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون حس میکنم قرار است جایی خوبی برایم باشد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون با سلیقه من سازگار است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 یا 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaKOS ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: fariborz • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باحال بامرام مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4الی5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (12:00 تا 18:00)از 14:00تا18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دارای تنوع میباشد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ ویرایش شده 1 ساعت قبل توسط MaKOS نقل قول My acc: دَر جَهانی کِه پُر اَز هَمهَمِه یِ اَحمَق هاست تو فَقَط خیرِه بِمان بَر رَهِ خود هیچ مَگو!...️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.