behzadasasin ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۳ • اسم واقعی:بهزاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و عاشق ارساکیا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲تا۳ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00تا18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه و پول خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و لیدر خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۶بار به بالا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vident ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:۱۶ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور | پر تلاش | فعال | آرام | علاقه مندی به کمک به بازیکنان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ الی ۱۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 الی 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کافی نبود زمان • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیاد ب این فکشن و راحت کردن کار بازیکنان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ استعداد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۸ یا ۱۰ بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Komisar ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: عبدالباقی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و دلسوز • روزانه چقدر بازی می کنید؟5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00- 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون بهش علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به قوانینش تسلط دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amiregzy ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: امیر حسام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: جدی و بیشتر کار میکنم تا خوش گذرونی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ تا ۱۰ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): صبح ظهر شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): در این فکشن تجربه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ داشتن تجربه در این فکشن و بیشتر کار میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erii ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، فعال، خوش اخلاق. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رفیقام تو اقلیت هستند و علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alinasiri87 ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربون با ادب و عجول • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 13-15 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 12:00 - 21:00 23:00 - 04:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بهترین فکشن و علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون ب این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5-6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kingmmm ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 (ویرایش شده) •عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طريق کنترل پنل: سن واقعی: 13 • اسم واقعی: محمد امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (12:0-18:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای اینکه این فکشن لیدره خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رانندگی ماهری دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟9 ویرایش شده December 30, 2024 توسط kingmmm اشتباه تایپی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SubUrbaN ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: پارسا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون-باحال-بی آزار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تو فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوسش دارم و از بیکار چرخیدن تو سرور خسته شدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم وباحاله • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بالای 10 بار نقل قول Welcome to the game, player number 456 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WILLIAM1348 ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: کسری • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال-با اعتماد بنفس-شوخطب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ الی ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): گرفتن رنک ۲ و کمک به پلیر ها و پیشرفت فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ با توجه به شرایط بنده بسیار جای مناسبی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۹ الی ۱۱ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alimojavery1 ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال اعتماد به نفس بالا صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 05:00-00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): درآمد و علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ ساده بودن فکشن و مناسب شخصیت من • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Edrissediqi ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ادریس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق وقت شناس کار بلد مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8:00 12:00 2:00 6:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در هیچ فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون جای مناسبی برای من است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر و ساب لیدر های خوبی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DragonBlu ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سیاوش • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان -خوش اخلاق - عاشق بازی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 یا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 13:00 الا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): داشتن لیدر خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه ی زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 یا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mebiyezmo20 ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی:17 اسم واقعی: مبین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: من علاقهمند گیم هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 تا 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 13تا 12شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه ای نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ به دلیل علاقه مندی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2الی 4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaResT ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق جدی در کار احترام کننده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر از ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00- 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خواستم تنوع ایجاد کنم و تا حال این فکشن رو تجربه نکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): گانر خوبی ام عاشق رنگ این فکشن هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه مند هستم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵+ بار My : https://uploadkon.ir/uploads/696e01_24InShot-۲۰۲۴۰۷۰۲-۰۰۰۷۰۰۵۹۱.jpg نقل قول ReveNgerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KINGami9 ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 . • اسم واقعی: امیرعلی . • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آدم صبور و با حوصله . • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 تا 6 ساعت . • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 تا 23:00 . • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: داخل هیچ فکشنی نبودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون که از لیدرش خوشم میاد . • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که بیشتر رفیقام داخل این فکشن هستن . • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 تا 15 بار . ویرایش شده December 30, 2024 توسط KINGami9 .. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlVIN0863 ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال،پرانرژی،بامرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6الی7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-3:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BMA123 ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: بنیامین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - بخشنده - دلسوز - اعتماد به نفس - علاقه به بازی های آنلاین - • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (12:00- 00:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوب و آشنایی با همکار های مختلف • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DragonBlu ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سیاوش • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان -خوش اخلاق - عاشق بازی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 یا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 13:00 الا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): داشتن لیدر خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه ی زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 یا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahdiold ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور،پر انگیزه،فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ساعت ۱۳:۰۰تا۱۸:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟(حداقل چند کلمه):به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من رانندگیم خوبه و شنیدم جای خوبی است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۴تا۷ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spher40028 ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: سپهر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان شجاع مسئولیت پذیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2الی9 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):باحال تجربه جدید و با مسئولیت های زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کامل مپ رو حفظ هستم کار باحالی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟بیش از حد ممکن مثلا ۶ یا ۹ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EagleEye ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: هادی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با مرام - مشتی - فعال - مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 13 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: Fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را خیلی دوست دارم و احساس میکنم اینجا برای من خیلی مناسب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammad18 ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00-13:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای رنک 2 و پول • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imsawak ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 ' 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): داشتن لیدری مهربان فکشنی با آرامش و علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را دوست دارم و از بقیه فکشن ها برایم آسان تر است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MazAndaRan ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور،خوش اخلاق،مهربون،خوش قول،پایبند به وظیفه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۵:۰۰ تا ۲۲:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قوی بودن در گانری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴یا۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
pori ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۳ • اسم واقعی: پوریا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی ، فعال ، خوش اخلاق و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 16:00 و 18:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه داشتن و از بازی کردن عادی خسته شدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ الی ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.