ShadowKnight ارسال شده در یکشنبه در 13:53 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 13:53 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:17 • اسم واقعی :امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ طب مهربان صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟(مثلا 08:00 - 12:00):(15:00)-(21:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رانندگی خوبی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3تا۴بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirkz ارسال شده در یکشنبه در 13:56 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 13:56 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی:امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق خوش برخورد با مرام لوطی با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): درآمد خوب علاقه زیاد و اینکه دوستام هستن در این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون ساده است و خیلی واردم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +20 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
carhondon ارسال شده در یکشنبه در 13:58 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 13:58 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسر، فعال و پرانرژی، کارکن، قارداش علی رضا، بامرام و مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: مشکلات پیش آمد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشنو دوست دارم و می خوام درآمد زایی کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه مند به این دسته • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AEEN ارسال شده در یکشنبه در 14:00 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:00 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: آیین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق_مهربان_باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:fp80 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): در امد خوبی دارد و این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون از این فکشن خوشم میاد و فکشن ساده ای است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ یا ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mostafafararnakon ارسال شده در یکشنبه در 14:03 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:03 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی:مصطفی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان منطقی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00-11:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کسب درآمد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):برای کسب درآمد و کار آبرو دار • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون منطقی ام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverKill ارسال شده در یکشنبه در 14:19 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان. دلسوز. دوست داشتنی. گیمر. خوش اخلاق. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون میخواستم به فکشن جدیدی بروم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد به تاکسی و خدمت به مردم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تحقیقات لازم را انجام دادم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول 𝓜𝔂 𝓐𝓬𝓬𝓾𝓷𝓽 𝕀 𝕗𝕚𝕘𝕙𝕥 𝕒𝕤 𝕚𝕗 𝕚𝕥 𝕚𝕤 𝕣𝕖𝕝𝕚𝕘𝕚𝕠𝕟 𝕓𝕖𝕔𝕒𝕦𝕤𝕖 𝕚𝕥 𝕚𝕤 𝕒 𝕘𝕒𝕞𝕖 𝕨𝕚𝕥𝕙 𝕦𝕤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTopRaK ارسال شده در یکشنبه در 14:22 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:22 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: آرمین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آرون قوی ایمان به خدا نترس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01:00 | 05:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مند هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن آرومی هستش • روزانه چند بار انجم 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erii ارسال شده در یکشنبه در 14:36 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:36 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، فعال، خوش اخلاق. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رفیقام تو اقلیت هستند و علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 ویرایش شده یکشنبه در 14:37 توسط Erii نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeacherAmin ارسال شده در یکشنبه در 14:39 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:39 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: اروم با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00-20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداستم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن مورد علاقمه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
bnyamin ارسال شده در یکشنبه در 14:39 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:39 عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری از طریق کنترل پنل •سن واقعی: 16 . اسم واقعی: بنیامین •در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و مهربان •روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی 8 ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟ مثلا 08:00 - 12:00)همیشه هستم فرقی نداره چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در هیچ فکشنی نبودم برای چه میخواهید به این فکشن بیایید؟ حداقل 30 کلمه: تاکسی رو دوست دارم و به قوانین تاکسی اشنایی دارم چرا فکر میکنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون علاقه بسیاری زیادی به تاکسی دارم و فکر میکنم میتونم در آمد خوبی داشته باشم روزانه چند بار انجمن را چک میکنید؟ روزی حداقل 4 یا 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArShiYaA ارسال شده در یکشنبه در 14:40 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:40 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: عرشیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی علاقه به گیم عاشق تجربه های خاص • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ تا ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای اینکه به دسته های بالاتر یا فکشن های دیگه بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):تجربه کردت و پیشرفت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه داشتن و رشد بیشتر • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
oostad ارسال شده در یکشنبه در 14:43 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:43 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: شاهین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور - پرتلاش - خش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 21:00 تا 13:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): حقوق - کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میخام چیز های جدیدی را تجربه کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
omae ارسال شده در یکشنبه در 14:45 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:45 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد عمر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مشتی بامرام یک دوست خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟13:00-18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:قبلا توی هیچ فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):تاکسی سواری را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن تاکسی شغل خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲بار ویرایش شده یکشنبه در 14:48 توسط omae نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AIDINTANHA ارسال شده در یکشنبه در 15:00 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:00 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: ایدین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خیلی آدم با ادب و شوخ تب هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ۲ تا ۵ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای گرفتن مقام و کسب در آمد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SiNER ارسال شده در یکشنبه در 15:05 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:05 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۰ • اسم واقعی: اصلان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ طبع با اخلاق و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ یا ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به این فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فعالیتم در سرور زیاده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbuMohammad ارسال شده در یکشنبه در 15:12 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:12 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: محمدرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صادق ، مسئولیت پذیر ، بامهارت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (23:00 - 15:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به رانندگی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ راننده خوبی هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +20 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mmdtaha8701 ارسال شده در یکشنبه در 15:14 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:14 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسری با انرژی و پای کار و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14 تا 18 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):گون راننده خوبی هستم و میخواهم اینجا رانندگی خودم را نشون بدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن راننده میخواد من هم یک راننده هستم و میخواهم اینجا کار انجام بدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mmdtaha8701 ارسال شده در یکشنبه در 15:15 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:15 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسری با انرژی و پای کار و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14 تا 18 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):گون راننده خوبی هستم و میخواهم اینجا رانندگی خودم را نشون بدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن راننده میخواد من هم یک راننده هستم و میخواهم اینجا کار انجام بدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟10 ویرایش شده یکشنبه در 15:20 توسط mmdtaha8701 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hilfiger ارسال شده در یکشنبه در 15:20 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:20 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال پر تلاش کم حرف مسلط بر قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱ ساعت الی ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00-15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):برای کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مطمئن هستم که جای خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mmdtaha8701 ارسال شده در یکشنبه در 15:21 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:21 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: امیرمحمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسری با انرژی و پای کار و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14 تا 18 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):گون راننده خوبی هستم و میخواهم اینجا رانندگی خودم را نشون بدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن راننده میخواد من هم یک راننده هستم و میخواهم اینجا کار انجام بدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟10 ویرایش شده یکشنبه در 15:22 توسط mmdtaha8701 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mmdtaha8701 ارسال شده در یکشنبه در 15:23 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:23 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرحسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسری با انرژی و پای کار و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14 تا 18 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):گون راننده خوبی هستم و میخواهم اینجا رانندگی خودم را نشون بدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن راننده میخواد من هم یک راننده هستم و میخواهم اینجا کار انجام بدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deaths ارسال شده در یکشنبه در 15:26 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:26 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: اریان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب بسیار خوش اخلاق راننده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (6:00:12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید :نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد به کمک کردن به دیگران • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه بهش دارام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nemking ارسال شده در یکشنبه در 15:38 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:38 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ماهان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال گانر دلسوز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2الی 6 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:جالب نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6بار نقل قول به قول چارلی چاپلین : عادت ندارم درد دلم را به هر کسی بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم نه قلبی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SunFlower ارسال شده در یکشنبه در 15:50 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:50 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: درسا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال ، جدی ، مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به خاطر علاقه به تاکسی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن مناسبی هست و راحته. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReVeN ارسال شده در یکشنبه در 16:04 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:04 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 24 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کم بود تایم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم خیلی و خیلی عاشق رانندگی هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ عتماد به نفس دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 5 بار نقل قول Iam King لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.