MILAD1390 ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی:13 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آرام وبا ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):(05:00-12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون این فکشن را دوست دارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون راننده تاکسی شوم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهد از را نشده تاکسی پلیس شوم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟7الا8بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TURBO88 ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: عاشق ارساکیا ام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 21:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه مندم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون واقعا علاقه مندم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rez666 ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 15 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عاشق سمپ هستم و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟(مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نبوده ام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فکشن مورد علاقه من است و علاقه زیادی به دسته ملایم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسب برای شما هست؟ چون با سلیقه من سازگار است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XXXXX ارسال شده در 3 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دقیقه قبل 23 ساعت قبل، XXXXX گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: فرهاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش قلب صبور نیکو کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): و 15:00-18:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نرفته بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای تجربه کردن فکشن معلم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست: مناسبی برای شما هست؟ چون خوش قلب و مهربان هستم و کمک میکنم به نا توان ها • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 این پس میگیرم • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: فرهاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش قلب صبور نیکو کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): و 15:00-18:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نرفته بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای تجربه کردن فکشن معلم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست: مناسبی برای شما هست؟ چون خوش قلب و مهربان هستم و کمک میکنم به نا توان ها • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.