mamadzhd ارسال شده در March 8 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آرام پایبند به قوانین خجالتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ یک الی دو ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامشخص • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کمبود وقت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن باحالیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کارش راحته • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 3 بار نقل قول ℭ𝔞𝔩𝔪 𝔞𝔫𝔡 𝔔𝔲𝔦𝔢𝔱 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
179 ارسال شده در March 8 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جذاب ،با ادب،معدن [پسر شاه] • روزانه چقدر بازی می کنید؟۵الی ۶ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۴:۰۰تا ۹:۳۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): هیچی ؛ عشقی ،میگن خوبه ها • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون توش کاربلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۸۰ یا ۹۰ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohamamad ارسال شده در March 8 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی:محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق.مهربون.رفیقباز.بااعتمادبنفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3الا4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00الا00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتندوستدرفکشنقبلی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برایاینکه مردمبهمقصدبرسونم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برایپیداکردندوستایبیشتر • روزانه چند بار انجمن را چک میکنید ؟ 4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Enter ارسال شده در March 8 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرعلی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یک فرد با اعتماد به نفس مهربان با اعتماد صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین ۴ تا ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در هیچ فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون به فکشن تاکسی علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میتونم به پلیرهای تویه سرور کمک کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار ویرایش شده March 8 توسط Dashamir112217 جا گذاشتن یک سوال نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mayiking ارسال شده در March 8 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: یحیی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 12:00):۱۰شب تا۱شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:توهیچ فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فکشن تاکسی رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بیشتر جاهای مپ رو بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲یا ۱ ویرایش شده March 8 توسط mayiking غلط عملای نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlphaWolf ارسال شده در March 9 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون و با عشق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 _ 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ احساسم اینو میگه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brayden ارسال شده در March 9 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: طاها • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:جدی،آرام،فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2تا3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):(14:30-16) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست داشتن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3تا4 ولا تَـهِـنـوا وَ لا تَحزَنوا وَ اَنتُمُ الاَعلَونَ اِن کُنتُم مُوٌمِنینَ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hamidreza192 ارسال شده در March 9 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 اسم:حمیدرضا سن:18 در 30 کلمه خود را توصیف کنید:سلام حمیدرضا هستم ادم مودب و منظم و عاشق سرور سمپ ارسیا گیم هستم با قبول کردن من مطمعنن منصرف نمیشید از استقبالی که از من میکنید روزانه چقدر بازی میکنید؟ 7ساعت الی 8 در چه ساعت هایی بازی میکنید؟ 2الی 23:00 چرا شما فکشن قبلی ترک کردید؟ در فکشنی نبودم متاسفانه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه) چون فردی با ادب و منظم هستم و با قابلیت های رانندگی خیلی خوب و از اول که وارد سرور سمپ ارسیا گیم شدم دوست داشتم وارد فکشن تاکسی بشم علاقه زیادی به فکشن تاکسی دارم لطفا این فرصت به من بدهید دوست عزیز روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5الی6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
varaloa ارسال شده در March 9 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مسیح • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اروم ، خونسرد ، سرگرم بازی ، حوصله زیاد ، فعالیت بیشتر از 3 ساعت ، دونستن کل مپ ، از کتاب و مطالعه خوشم میاد ، از سمپ خوشم میاد و به نظرم بهترین سرور ارساکیا گیم هست ، مسافرت و کنار دوست و خوانواده رو دوست دارم ، از انجام شغل های سخت خشم میاد ، از بازی های پی چیده و سخت خوشم میاد ، با اندروید نوبم ، با پی سی هم نوبم و به هر حال یک نوب کاملم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدود (4 تا 6 ساعت) • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ساعت های 6 بعد از ظهر چون فعالیت دیگه ای ندارم تا ساعت 12 شم که میخوابم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بدلیل امتحانات میان ترم و مسابقات رزمی تایمی داخل بازی نبودم و از اقلیت اخراج شدم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): راستش فکر میکنم باید سرگرمی رو از جنگ های وال و پینت بال بزارم کنار و صلح و آرامشو به روح و روان خودم بدم که لذت بیشتری از تایم صرف شده برای بازی ببرم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ در این کار حرفه ای هستم و فکشن جزو اصلی ترین الویت های سرور ار پی جی ارساکیا است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد حدود 5 تا 10 مرتبه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SEKOT ارسال شده در March 10 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسر بدکی نبودن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵یا ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00-02:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوبه برا کار • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اوکی بودن شغل خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۲یا 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alisls ارسال شده در March 10 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آدم قانون مدار و شخصیت و احترام برای من خیلی مهم است • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 02:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشته ام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): من به شغل تاکسیرانی خیلی علاقه دارم و برای همین به این فکشن آمده ام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای اینکه به شغل تاکسیرانی علاقه مند هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 یا 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LayDen ارسال شده در March 10 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور خوش اخلاق بچه زرنگ • روزانه چقدر بازی می کنید؟۸ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 08:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ همچنین فکری نکردم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول OuTLawS با هیچکس نبودن بهتر از بودن با آدم اشتباهیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YoXeRr ارسال شده در March 10 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: عرشیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق.خوش خنده.و.... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ تقریبا ۴ تا ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:30 تا 12:00 و 18:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون که فکشنی نبود که فکرشو میکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه داشتن به رانندگی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون واقعا فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 تا 4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
erfanmomeni ارسال شده در March 10 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسر بدکی نبودن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵یا ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00-02:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوبه برا کار • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اوکی بودن شغل خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۲یا 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohamamad ارسال شده در March 11 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی: محمدجواد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بامرامومعرفت.بااعتمادبهنفسبالا.شوختب.بامزه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2الا3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00الا00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستهشدن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقهداشتن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برایاینکهکمککردنبهمردمرادوستدارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5باز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MORVARIDRIZ ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ابولفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش خلاق مهربان صبور کاربلد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4تا5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 تا 15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگى دوست نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بخاطر ليدر مشتى و علاقه به کارش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون ليدر خوبى دارع و به اين فکشن علاقه زيادى دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Littlepony ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 16 • اسم واقعی:محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق خوش رفتار صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4.5ساعت به بالا • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 01:00 02:00 03:00 04:00 07:00 09:00 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون این فکشن را دوست دارم و عاشقشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون عاشقشم و خیلی علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3.4بار به بالا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Behdaad ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 در ۱۴۰۲/۱۲/۱۴ در 00:57، Behdaad گفته است: اسامی افرادی که درخواست آنها جهت عضو شدن در اقلیت تاکسی قبول شده است. 1- @MmliX MohammadAli 2- @Terible Hanyie 3- @Pokers ali[fc] 4- @Terible EpicEgor 5- @gangs Mahroom 6- @BiHan Hydro 7- @Nick create 8- @deck Tk_silent 9- @Cyclone Arjmand 10- @00ARYA00 00AMIRREZA0 11- @saleehhhh Loneboy 12- @BaBeL Regax 13- @Trent Arm1n 14- @alirezachita AlirezaChita 15- @CalaCe Qolber 16- @Boold Dexa 17- @Boold ProFen 18- @mohammadRTT mohammadrtt 19- @HajAbdollah abd_4_ever 20- @samcoder samcoder 21- @Mandi $name_amir$ 22- @EzraeeI fhdjddjeiieisjx 23- @HosseinFarahani mr.hossein 24- @stop0098 stop0098 25- @sigmma not4ever 26- @ProdbyRAW prodbyraw 27- @amirhoseyn1390 _imnoob_ 28- @iBLACK dark_knight12 29- @MaDeXtEr madexter 30- @KRDAMIR amirbhador 31- @mnhnctp88 mnhnctp88 32- @kurdali ali....kurd....king 33- @Omen helok 34- @Perspolis imahyar 35- @iABOL Surna 36- @Khodayari8989 Khodayari8989 37- @IGNOR mohamadsan 38- @madebteror merabam 39- @Brayden erfan_1389 اسامی افرادی که درخواست آنها رد شده: 1- @IRAN TANTO (در اقلیت دیگری حضور دارد.) 2- @Mandi deragon_496 (در اقلیت دیگری حضور دارد.) 3- @amirhoseyn1390 amirhoseyn13 (در اقلیت دیگری حضور دارد.) __________________________________________________________________________________________________________________________ هرگونه تماس یا ایجاد مزاحمت برای لیدر فکشن موجب حذف شدن شما از لیست اولویت های تست می شود! اصلاحیه: به اولویت 16 اضافه شد. نقل قول بیب بیب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Behdaad ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 توجه! توجه! ظرفیت اقلیت Taxi Driver تکمیل میباشد و این اقلیت تا اطلاع ثانوی عضوی نمیپذیرد. تمامی پست های عضویت ارسال شده قبل و بعد از این پست نادیده گرفته خواهد شد. تا اطلاع ثانوی از ارسال پست در این تاپیک خودداری نمایید. نقل قول بیب بیب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TKFLASH ارسال شده در March 13 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: عادل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من یه ادم معمولی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18.20 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:این اولین فکشنمه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوس دارمش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من با ادبم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TKFLASH ارسال شده در March 13 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تابع قانونم و سرم تو کاره خودمه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:من قبلن در هیچ فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): زیرا به این کار علاقه دارم و پول خوبی هم داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این کار علاقه دارم و پول خوبی هم داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 یا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirGaGIR ارسال شده در March 14 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" : • سن واقعی: ۲۱ • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق با مرام، اجتماعی و دوستدار بازی آنلاین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ تقریبا ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: میخواستم به دسته متوسط برم، که نظرم عوض شد و میخوام برگردم دسته ملایم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): عاشق وسایل نقلیه هستم و دوست دارم به بقیه کمک کنم و همچنین میخوام دوست های بیشتری پیدا کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میتونم به هدفام دست پیدا کنم، دوست پیدا کنم و به بقیه کمک کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ الی ۴ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rockey ارسال شده در March 14 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: رامتین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مودب شوخ طبع به دنبال سرگرمی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقمند به تاکسی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون با اشتیاق به کار تاکسی میتونم تاپ اکتیویتی فکشن رو هم بگیرم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 نقل قول ExT https://uploadkon.ir/uploads/756518_24ef40d59f5f1b74f8d2b1cdea4358e6f5.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amiroal ارسال شده در March 14 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: کار بلد خوش اخلاق با ادب مهربون با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 9:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بسیار به این فکشن علاقمندم و فکر میکنم جای مناسبی برای من است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون سابقه این کارو دارم و جای راحتی برای من است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lamine ارسال شده در March 15 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: کوروش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون ساده دلسوز زحمت کش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ چهار ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: آنلاین نبودن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۵+ نقل قول هرچه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.