Sjd ارسال شده در سهشنبه در 21:35 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 21:35 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی:سجاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: من بازی های آنلاین و سمپ رو دوست دارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5تا3ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن قبلی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون فکر میکنم جایی خوبی هست و اعضای خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر و اعضای خوبی داره و کلا فکشن خوبی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ یا ۳ بار ویرایش شده سهشنبه در 21:36 توسط Sjd نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sheytanm ارسال شده در سهشنبه در 22:11 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 22:11 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بچه خوب با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اولین بارم فکشن میرم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):خیلی دوست دارم چون شهر مسه کف دستم بلدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ از یکی پرسیدم گفت اینجا خوب منم اومدم و ممنون ازش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2+ ویرایش شده سهشنبه در 22:15 توسط Sheytanm نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0909 ارسال شده در دیروز در 06:44 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 06:44 • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان-خوشخلاق-بامعرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4-5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: عضو هیچ فکشنی نیستم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟علاقه بیشتر (حداقل چند کلمه): این فکشن بسیار فکشن خوبی است ومن علاقه ی زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟فکشن بسیار خوبی است و لیدر مهربانی دارد و من برای انجام وظیفه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0909 ارسال شده در دیروز در 06:45 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 06:45 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان-خوشخلاق-بامعرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4-5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: عضو هیچ فکشنی نیستم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟علاقه بیشتر (حداقل چند کلمه): این فکشن بسیار فکشن خوبی است ومن علاقه ی زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟فکشن بسیار خوبی است و لیدر مهربانی دارد و من برای انجام وظیفه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
160 ارسال شده در دیروز در 06:56 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 06:56 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: محمد امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور ، آرام و با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:30 - 22:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اولین فکشن منه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به این فکشن خیلی علاقه مندم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه مند بودن و لذت بردن از کار و خدمت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rohamsha ارسال شده در دیروز در 07:24 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:24 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: •سن واقعی: 16 • اسم واقعی: رهام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و آرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و کار • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوس دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeyedErfan ارسال شده در دیروز در 09:21 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:21 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کینه ای مهربان بخشنده شوختب به مقدار زیاد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدود 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 6 عصر تا 3 صبح • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم از یجا موندن دوست دارم همه چیو تجربه کنم ولی خب چون قبلا تاکسی بودم و از قبل بهش علاقه داشتم دوست دارم دوباره برگردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): از قبل علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون سابقه دارم تو این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ کم کم 23 بار یا 24 نقل قول دعاتون قوی ، مُحتوا ضعیف...!️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mandi ارسال شده در دیروز در 11:08 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 11:08 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - یکم مغرور - با ادب و پر انرژی. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 تا 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای کمک رسانی به پلیر ها. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون احساس میکنم در این فکشن موفقم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 تا 10 بار نقل قول MySelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hamidrez ارسال شده در دیروز در 12:44 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 12:44 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حمیدرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ارام با کسی کاری ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نرفتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای پیشرفت و کسب تجربه بهترین است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RiPyASIN ارسال شده در دیروز در 13:31 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:31 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: یاسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آرام، صبور و مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اولین فکشن منه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): عاشق رانندگی و خدمت رسانی و لذت بردن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه مند بودن در کار در این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzhdAr ارسال شده در دیروز در 14:27 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 14:27 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: اژدر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور ، آرام و با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:30 - 22:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن وقت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به این فکشن خیلی علاقه مندم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه مند بودن و لذت بردن از کار و خدمت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲۰ بار نقل قول 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
itachiuchiha ارسال شده در دیروز در 15:56 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:56 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: حسن • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شاد،مهربان،ارام،بااعتماد به نفس،خوش قول،صمیمی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00تا22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:80fp • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ با اخلاقم ساز گار است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 نقل قول Myacc: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rezarezasagh90 ارسال شده در دیروز در 16:37 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 16:37 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: نریمان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سرم تو کار خودمه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2الی3ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1:00_4:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:قبلا فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): زیار به قواینش مسلطم و این کارو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به قوانینش تسلط دارم و اینکه کار قشنگیه ودوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ISA ارسال شده در دیروز در 16:47 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 16:47 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:18 • اسم واقعی: عیسی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق ، خوش رفتار،با تجربه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:30تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی و اینکه تجربه فکشن های دیگه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه مندی به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن راحت و ساده ای هست میشه اکتویتی رو کامل کرد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2تا4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Khofash ارسال شده در دیروز در 17:16 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 17:16 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-11:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iWarGod ارسال شده در دیروز در 17:27 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 17:27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور - مهربان - باهوش - پایبند به قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: 13:00 - 16:00 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کار های اسان دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rsta ارسال شده در دیروز در 17:43 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 17:43 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:۱۵ • اسم واقعی:علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: زحمت کش و پاک دل • روزانه چقدر بازی می کنید؟ در روز ها عادی ۲ ساعت و در روز های تعطیلی ۳ الی ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (13:50-19:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی حضور نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):کمک به مردم ارساکیا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟علاقه مند به تاکسی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۱۰ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RezakingMR2000 ارسال شده در دیروز در 18:31 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 18:31 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال،قوی،پرشور و هیجان،باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ یا ۹ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 تا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه فراوان به این شغل دارم و دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ داشتن مهارت کامل در این شغل و تجربه بالا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4،5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در دیروز در 19:57 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 19:57 زمان مهلت درخواست عضویت به پایان رسید. 1 1 2 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در دیروز در 20:39 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 20:39 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت متقاضیان پر شور و اشتیاق اقلیت "Taxi Driver" زمان مهلت درخواست عضویت به پایان رسید. اولویت درخواست ها به شرح زیر است: درخواست هایی که قبول شدند: 1: @Rate 2: @AMOEHSAN 3: @Rohamhz 4: @MamadSaleh 5: @DaShBaLaaCH 6: @Arshiyaa 7: @Foody8 8: @yahyaa 9: @KIANzj 10: @Carlos 11: @SIGMAPROMAX 12: @TheMohammad 13: @Sobhan11 13: @mohammad18 14: @IAlarmGod 15: @GodOfTime 16: @MOHAMMADAMINI 17: @Sanay 18: @AMIR123000099996 19: @elmanporo 20: @xdddd 21: @AmooAbbas 22: @Mandi 23; @hessam444 24: @SAAD 25: @Promise 26: @tahaM2 27: @0MATIX 28: @AMiREF 29: @MMDD 30: @Shreder 31: @LastBlooDy 32: @amir94 33: @therapy11 34: @amir94 35: @ECLOZAPINE 36: @bedro123 37: @AmirSavage 38: @Blody 39: @Sjd 40: @rezarezasagh90 41: @ISA 42: @rsta 43: @RezakingMR2000 درخواست هایی که به دلیل نداشتن 20 ساعت تایم ماهانه رد شدند: 1: @Amirhussein 2: @Anabell 3: @ToPer 4: @Redstone 5: @MatinHo3eini 6: @Abbas1345 7: @NoVaGiRl 8 @BlackOcean 9: @TeacherAmin 10: @Asian 11: @SydSina 12: @AiHossein 13: @Shohrat 15: @alireza1a1 16: @FearMaster 17: @eiliya 18: @PaKaR 19: @Soley 20: @Baninajar 21: @Forzen 22: @amirx13 23: @GodBanG 24: @LighTNighT 25: @SKOT2 26: @SeyedErfan 27: @pesar4k 28: @hody138aura 29: @abolmd83 30: @InVasIoN 31: @cracked 32: @AliTheBest 33: @MohsenA1389 34: @SladeWilson 35: @amirdii 36: @Javidam4030 37: @SeyedErfan 38: @Khofash 39: @iWarGod دیگر درخواست هایی که رد شدند: @WILLIAM1348 عکس کنترل پنل کاربری اشتباه @rez666 عکس کنترل پنل کاربری اشتباه @Pencil حضور در اقلیت دیگر @Cop حضور در اقلیت دیگر @Rohamhz [ دو پست همزمان با یک اکانت ] @Therapy پر نکردن کامل فرم ( روزانه چقدر بازی می کنید ). @NightStorm حضور در اقلیت دیگر @MenageR پر نکردن فرم به صورت درست و پست تکراری @MahroM پر نکردم فرم به صورت درست @yahyaa [ دو پست همزمان با یک اکانت ] @NAGI پر نکردن فرم به صورت درست ( روزانه چقدر بازی می کنید ) @MADKOP عکس کنترل پنل اشتباه @Vortlu پر نکردن فرم به صورت درست ( روزانه چقدر بازی می کنید ) @MADKOP عکس کنترل پنل اشتباه @mjvad دارای تنبیه اقلیت @Nemking عکس کنترل پنل اشتباه @Eblis3144 پر نکردن فرم به صورت درست ( روزانه چقدر بازی می کنید ) @Bulet عکس کنترل پنل اشتباه @ALIIEN عکس کنترل پنل اشتباه @RoReM استاندارد نبودن فرم درخواست عضویت @irghostyt پر نکردن فرم به صورت درست ( روزانه چقدر بازی می کنید ) @maziar1659 پر نکردن فرم به صورت درست ( روزانه چقدر بازی می کنید ) @rez666 عکس کنترل پنل کاربری اشتباه @pesar4k [ گذاشتن درخواست عضویت برای دو اکانت با یک ایدی انجمن ] @nimamoradi پر نکردن فرم به صورت درست ( روزانه چقدر بازی می کنید ) @MahdiLGN پر نکردن فرم به صورت درست ( روزانه چقدر بازی می کنید ) @GENERALCG پر نکردن فرم به صورت درست ( روزانه چقدر بازی می کنید ) @DemonDragon حضور در اقلیت دیگر @Sahandmar پر نکردن فرم به صورت درست ( روزانه چقدر بازی می کنید ) @Meytii پر نکردن فرم به صورت درست ( روزانه چقدر بازی می کنید ) @ItsMohsen عکس کنترل پنل کاربری اشتباه @Mobin22 پر نکردن فرم به صورت درست ( روزانه چقدر بازی می کنید ) @rez666 عکس کنترل پنل اشتباه @iSaJaD @erfan3234 عکس کنترل پنل اشتباه @MADKOP تنها درخواست عضویت اول شما مورد قبول است ( که رد شده ) @0909 استاندارد نبودن فرم درخواست عضویت @Said پر نکردن فرم به صورت درست ( روزانه چقدر بازی می کنید ) @Sheytanm پر نکردن فرم به صورت درست ( روزانه چقدر بازی می کنید ) @0909 تنها درخواست عضویت اول شما مورد قبول است ( که رد شده ) @160 پر نکردن فرم به صورت درست ( روزانه چقدر بازی می کنید ) @rohamsha پر نکردن فرم به صورت درست ( روزانه چقدر بازی می کنید ) @Mandi درخواست عضویت 2 بار با یک اکانت برای دو شخص متفاوت @Hamidrez عکس کنترل پنل کاربری اشتباه @RiPyASIN پر نکردن فرم به صورت درست ( روزانه چقدر بازی می کنید ) @AzhdAr پر نکردن فرم به صورت درست ( روزانه چقدر بازی می کنید ) @itachiuchiha پر نکردن فرم به صورت درست ( روزانه چقدر بازی می کنید ) توجه نکات مهم: 1: زنگ زدن لیدر به شما به معنی آماده بودن و قبول کردن تست توسط شما می باشد پس در صورتی که آمادگی تست ندارید از همین حالا اقدام به مطالعه قوانین کنید 2: 20 سوال از شما پرسیده میشود 8 سوال از قوانین عمومی سرور و 7 سوال از قوانین دسته ملایم و 5 سوال از قوانین تاکسی 3: تماس گرفتن یا ایجاد مزاحمت برای تست یا کنجکاوی برای تست در حال حاضر موجب رد شدن شما از تست و خط خوردن شما از لیست اولویت می شود در صورتی که تغیری در این روند ایجاد شد در همین پست اعلام می شود. 4: درخواست های پس از این پست نادیده گرفته می شود پس پست ارسال نفرمایید 5: سعی کنید بین بازه های ساعت 12:00 الی 15:30 یا 20:30 الی 23:00 برای تست در سرور حضور داشته باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.