tahaM2 ارسال شده در سهشنبه در 11:25 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 11:25 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون با ادب ارام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):میخوام تمام اقلیت ها رو امتحان کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+۷ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirx13 ارسال شده در سهشنبه در 12:07 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 12:07 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسری خوش اخلاق با انرژی فعال گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12تا8 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به تاکسی و حقوق فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون وقت زیادی برای فکشن میزارم و به خوبی کارم را انجام میدهم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0MATIX ارسال شده در سهشنبه در 12:16 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 12:16 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - با ادب - فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: داخل فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون فکر میکنم این فکشن بی دردسر تر از بقیه فکشن هاست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا توانمندی های لازم رو برای این فکشن دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodBanG ارسال شده در سهشنبه در 12:42 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 12:42 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: امیرحسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور - مهربان - خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کارهای آسان و پول خوبی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MOHAMMADAMINI ارسال شده در سهشنبه در 12:43 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 12:43 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد و با ادب و سخت کوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلاً در فکشنی عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به علت علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا توانمندی های کافی برای کار در این فکشن را دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LighTNighT ارسال شده در سهشنبه در 12:56 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 12:56 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: امین • اسم واقعی: ۱۵ • در چند کلمه خود را توصیف کنید: اروم،قانون مدار،دوست خوب،پایه،فشاری،اندکی بی حوصله و در گاهی اوقات بد دهن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ دو الی سه ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 - 14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن تایم کافی برای اکتیویتی زدن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بیکاری،تجربه بالا در این فکشن،نیازمند پول،زنده کردن خاطرات و باز هم بیکاری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه زیادی که تو این فکشن داشتم و کلا رانندگی رو دوست دارم و سبک گیم مورد علاقمم ریسینگ و رانندگیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ دو بار نقل قول 𝒩𝓊𝓂𝒷𝑒𝓇 𝒪𝓃𝑒 𝐹𝒶𝓂𝒾𝓁𝓎 :𝓜𝔂 𝓪𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽𝓼 :𝓜𝔂 𝓑𝓻𝓸𝓽𝓱𝓮𝓻𝓼 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SKOT2 ارسال شده در سهشنبه در 13:05 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 13:05 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش . سری . دوست داشتنی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت اینا • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳:۰۰ الی 00.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): معلم بودن را دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم بهترین از نظر من برای خودم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 یا ۷ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMiREF ارسال شده در سهشنبه در 13:05 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 13:05 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون با اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اکتیویتی آسونی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SKOT2 ارسال شده در سهشنبه در 13:06 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 13:06 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش . سری . دوست داشتنی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت اینا • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳:۰۰ الی 00.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): معلم بودن را دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم بهترین از نظر من برای خودم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 یا ۷ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeyedErfan ارسال شده در سهشنبه در 13:18 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 13:18 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کینه ای مهربان بخشنده شوختب به مقدار زیاد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدود 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 6 عصر تا 3 صبح • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم از یجا موندن دوست دارم همه چیو تجربه کنم ولی خب چون قبلا تاکسی بودم و از قبل بهش علاقه داشتم دوست دارم دوباره برگردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): از قبل علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون سابقه دارم تو این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ کم کم 23 بار یا 24 نقل قول دعاتون قوی ، مُحتوا ضعیف...!️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MMDD ارسال شده در سهشنبه در 13:25 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 13:25 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: سام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور دانا عاقل باهوش خونسرد توانا آماده درون گرا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (13:00-20:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):به خاطر اینکه جای مناسبی برای من است و دوستانم در این فکشن هستد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه ها نشان داده که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۱ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
maziar1659 ارسال شده در سهشنبه در 13:27 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 13:27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مازیار • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور ، سازگار و آرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مندم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون توانایی انجام مسئولیت هایش را دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rez666 ارسال شده در سهشنبه در 13:31 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 13:31 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آدم صبور،خون سرد،و بخشنده • روزانه چقدر بازی می کنید؟10 یا 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 07:00:12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون حس میکنم قرار است جایی خوبی برایم باشد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون با سلیقه من سازگار است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 یا 4 ویرایش شده سهشنبه در 13:33 توسط rez666 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
pesar4k ارسال شده در سهشنبه در 13:33 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 13:33 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خیلی با حال و باادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون دوستانم در این فکشن هستند و لیدر خوبی دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
pesar4k ارسال شده در سهشنبه در 13:43 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 13:43 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: سجاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خیلی با حال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:امدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون لیدر خوبی دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hody138aura ارسال شده در سهشنبه در 13:55 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 13:55 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: هادی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال نقشه بلد کارکشته • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۴ الی ۱۸ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تجربه فکشن دیگه رو نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کمک به رشد بازی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون نقشه رو خوب میشناسم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ ویرایش شده سهشنبه در 13:57 توسط hody138aura نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nimamoradi ارسال شده در سهشنبه در 13:59 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 13:59 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: نیما • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و خوش اخلاق مؤدب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تواناییشو دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MahdiLGN ارسال شده در سهشنبه در 14:19 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 14:19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: سلام علیکم مهدی هستم میتونم بهتون کمک کنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4-5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 21-23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): جالب است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیادی به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GENERALCG ارسال شده در سهشنبه در 14:24 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 14:24 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: علی • اسم واقعی: 29 • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور - کار درست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:30 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به مسافر کشی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوب و علاقه به فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DemonDragon ارسال شده در سهشنبه در 14:31 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 14:31 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب مهربان خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (02:00-10:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): لیدر خوب علاقه به تاکسی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پر فعالیت هستم و رانندگی خوب و علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 تا 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sahandmar ارسال شده در سهشنبه در 14:41 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 14:41 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: سهند • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آرام و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ و ۲ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 - 15:00 - 20:00 - 01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حوصله نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کمک کردن برای دوستان ارساکیا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای کمک کردن به بازیکنان • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shreder ارسال شده در سهشنبه در 14:46 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 14:46 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: یاسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مودب عاشق ارساکیا علاقه به کمک به مردم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای اینکه به دسته متوسط برم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که رانندگیم خوبه و صبور هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۲ ویرایش شده سهشنبه در 14:47 توسط Shreder نقل قول Alone :)))) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LastBlooDy ارسال شده در سهشنبه در 14:53 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 14:53 • عکس سايز کوچک از "اطلاعات کاربري" از طريق کنترل پنل: • سن واقعي: 15 • اسم واقعي: عرشيا • در چند کلمه خود را توصيف کنيد: مهربان خوش اخلاق • روزانه چقدر بازي مي کنيد؟ 8 ساعت • در چه ساعت هايي بازي مي کنيد؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 7:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلي را ترک کرديد: فکشن خوبي نبود • براي چه مي خواهيد به اين فکشن بياييد؟ (حداقل چند کلمه): الاقه و دوست داشتن • چرا فکر مي کنيد که اين فکشن جاي مناسبي براي شما هست؟ ممبر هاي خوبي داره و من اين فکشن را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک مي کنيد؟ +2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meytii ارسال شده در سهشنبه در 14:53 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 14:53 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور،خلاق،شوخ و باجنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حداقل 2الی 3ونیم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:جایی حضور نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه شدید به این شغل دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا پتانسیل کار در این فکشن را دارم و از صمیم قلب کار میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meytii ارسال شده در سهشنبه در 14:55 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 14:55 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور،خلاق،شوخ و باجنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حداقل 2الی 3ونیم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:جایی حضور نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه شدید به این شغل دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا پتانسیل کار در این فکشن را دارم و از صمیم قلب کار میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.