MILAD1390 ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی:13 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آرام وبا ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):(05:00-12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون این فکشن را دوست دارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون راننده تاکسی شوم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهد از را نشده تاکسی پلیس شوم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟7الا8بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TURBO88 ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: عاشق ارساکیا ام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 21:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه مندم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون واقعا علاقه مندم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rez666 ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 15 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عاشق سمپ هستم و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟(مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نبوده ام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فکشن مورد علاقه من است و علاقه زیادی به دسته ملایم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسب برای شما هست؟ چون با سلیقه من سازگار است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XXXXX ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل 23 ساعت قبل، XXXXX گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: فرهاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش قلب صبور نیکو کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): و 15:00-18:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نرفته بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای تجربه کردن فکشن معلم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست: مناسبی برای شما هست؟ چون خوش قلب و مهربان هستم و کمک میکنم به نا توان ها • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 این پس میگیرم • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: فرهاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش قلب صبور نیکو کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): و 15:00-18:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نرفته بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای تجربه کردن فکشن معلم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست: مناسبی برای شما هست؟ چون خوش قلب و مهربان هستم و کمک میکنم به نا توان ها • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hydr ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: حیدر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربانمهربون، خوش اخلاق، باهوش و علاقهمند به هدف های خود و با تلاش برای رسیدن به هدف، بی ازار و با دیگران کاری ندارم و سعی میکنم دیگران از خود راضی نگه دارم تا کسی را ناراحت نکنم و همیشه برای پیشرفت تمام تلاشم را خواهم کرد. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۰۸:۰۰ تا ۱۴:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استعفا دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): رنک ۲ متوسط بگیرم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ ۶ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaChePaiyN ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: عاشق ارساکیا ام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 21:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه مندم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون واقعا علاقه مندم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
awt ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ارمین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: عشق ارساکیا و ماشین باز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ساعت ۴+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 05:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن قبلی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون که این فکشن رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون پلیر هایی مثل من رو نیاز داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +100 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TAHATYLER ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان وظیفه شناس فعال خوش اخلاق. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 الی 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 6:00-10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیاد و سرگرمی. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم و احساس میکنم این فکشن به من نیاز دارد. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟9+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MAHDIARASHaro ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهدیار • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با استعداد - مسئولیت پذیر - خوش رفتار - وفادار و قوی - دوستدار محیط زیست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): یک سری دلایل شخصی و بعضی افراد علاقه دارم به این اقلیت بپیوندم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ داشتن تجربه و لیدر عالی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRJAPAN ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 24 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کم بود تایم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم خیلی و خیلی عاشق رانندگی هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ عتماد به نفس دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مهرداد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بامرام، شوخ، صبور، هدفمند، پرتلاش، تسلیم ناپذیر. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نبودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون در آمد خوبی داره و اینکه دوست دارم تجربه جدیدی در این فکشن کسب کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل اینکه اینجا رو دوست دارم و اینکه ممکنه جای مناسبی برای من باشه. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20+ بار نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.