mamadtokyoxio ارسال شده در دیروز در 20:19 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 20:19 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال با حوصله سخت کوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (12:00 - 01:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):خوشم میاد فکشن جالبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون درآمدش خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kian15 ارسال شده در دیروز در 21:29 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 21:29 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 15 • اسم واقعی: کیان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲الی ۳و۱۸الی ۹شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):لیدر مهربونی دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رانندگی خیلی خوبی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳الی ۶بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amooali8120 ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: عرشیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 الی 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن باحالیه و فکر میکنم اقلیت خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
4589 ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: بنیامین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فنی هستم به کارش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷-۱۱ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12تا 24 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:علاقه نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون کمک به پلیر را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به رانندگی علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRjAnSuZ ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیررضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال با حوصله سرم تو کار خودمه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 12:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):خوشم میاد فکشن خوبیه لیدر و اعضای خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون درآمدش خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار ویرایش شده 22 ساعت قبل توسط AmiRjAnSuZ غلط املایی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kadkhodaa ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 25 • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بچه آروم باحال و بامعرفت با ادب ماشین باز مودب خجالتی خلاصه بچه خوبیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیاد به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۱۰۰ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
bnyamin ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری از طریق کنترل پنل: •سن واقعی: 16 •اسم واقعی: بنیامین در چند کلمه خود را توصیف کنید: بسیار صمیمی هستم روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 الی 2 در چه ساعت هایی بازی میکنید؟ مثلا 08:00 - 12:00) چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلا در هیچ فکشنی نبودم برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه: علاقه شدید به تاکسی دارم چرا فکر میکنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون میتوانم در آمد زیادی داشته باشم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aallking ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:14 • اسم واقعی:الشن • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان لاتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 4:00 - 8:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ آسان است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۴ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Asteroid1390 ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور, تعامل بالا و اجتماعی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:30-18:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشن مورد علاقه ی منه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دست فرمون عالی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید: بالای 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILAD1390 ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 12 • اسم واقعی: سارا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باادب با احترام و آرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00)(05:00-12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون میخواستم بیام در این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون یعد از راننده تاکسی میخوام پلیس شوم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6الا7بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILAD1390 ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 12 • اسم واقعی: سارا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باادب با احترام و آرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00)(05:00-12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون میخواستم بیام در این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون یعد از راننده تاکسی میخوام پلیس شوم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6الا7بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfazlfars ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری از طریق کنترل پنل: سن واقعی :15 . اسم واقعی: ابولفضل در چند کلمه خود را توصیف کنید؟ مهربان خوش اخلاق با ادب به کسی هم کاری ندارم روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 - 6 در چه ساعت هایی بازی میکنید؟ (14:00 - 20:00) چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید فکشنی نبودم برای چه میخواهید به این فکشن بیایید؟ علاقه به کمک به دیگران و تاکسی رانی چرا فکر میکنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون صبور هستم و رانندگی خوبی دارم روزانه چند بار انجمن را چک میکنید؟ 2 تا 5 ویرایش شده 16 ساعت قبل توسط Abolfazlfars نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XXXXX ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: فرهاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش قلب صبور نیکو کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): و 15:00-18:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نرفته بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای تجربه کردن فکشن معلم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست: مناسبی برای شما هست؟ چون خوش قلب و مهربان هستم و کمک میکنم به نا توان ها • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Esl4m ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: اسلام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان، صبور، دلسوز، • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8:00 تا 6:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دسته ملایم رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XXXXX ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل 13 ساعت قبل، XXXXX گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: فرهاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش قلب صبور نیکو کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): و 15:00-18:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نرفته بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای تجربه کردن فکشن معلم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست: مناسبی برای شما هست؟ چون خوش قلب و مهربان هستم و کمک میکنم به نا توان ها • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 ببخشید میشه از این اکانت بگیرید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GOMRAH ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور، خوش اخلاق،کار کن و اروم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱ ظهر الی ۱۱ شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه ی زیادی ب این فکشن دارم و دوست دارم به فکشن بروم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر خوبی داره و به این کار هم علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
xdddd ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با انرژی و باحال و با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای درآمد خوب فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SCF ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش اخلاق هستم و کاری به کسی هم ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): به شخصاً اگر مدرسه ها تعطیل باشه از 7صبح بازی میکنم تا شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی زیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):همین جوری که پول دربیارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست:فکر کنم خوب باشه برای من • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALIjaponi ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: علی • اسم واقعی: 16 • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و با اعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 الی 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون میخواستم از گیم بای بدم . • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):معیار توی گیم واسه من پول هست و میخوام یکمی فعالیت کنم تو گیم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم که پلیر های که ماشین ندارن یا تو یه جایی گیر کردن زود کمک کنم و به مقصدشون برسونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalehKING ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 12 • اسم واقعی: صالح • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - شوخ تب - گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون بتوانم به این فکشن بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): خیلی جالب هست و علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مهارت زیادی دارم در این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 تا 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Profile ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: کیارش • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و زحمتکش عاشق والیبال صبور و قانونمند • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳الی۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳:۰۰ تا ۱۶:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):پول خوب و علاقه زیادی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیادی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+۱۰ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ProGamer ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی: جمال • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:خوب شوخ سختگیر با حال با کسی هم بحس نمیکنم دعوا شم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2تا4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به دلیل امتحانات و درس • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای اینکه بهترین دوستم لیدر اینجاست و فکشن خوبی هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون لیدرش آدم درستی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟7+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaResT ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: کنعان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق جدی در کار احترام کننده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر از ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00- 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خواستم تنوع ایجاد کنم و تا حال این فکشن رو تجربه نکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): گانر خوبی ام عاشق رنگ این فکشن هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه مند هستم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵+ بار My : https://uploadkon.ir/uploads/b35c24_24IMG-۲۰۲۴۱۰۲۴-۱۰۰۲۰۳.jpg نقل قول ReveNgerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parhamggbet ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: پرهام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedPanda ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: عماد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق فعال مهربان خونسرد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ تا ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 7:00یا12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به دلیل آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):برای فضای خوبی که این فکشن دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای اینکه فضای دوستانه ای دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.